Nerozumíme si s přítelem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
bamba
9.2.15 16:58
@Anonymní píše:
Taky ze me to ranilo.. Ted me hledala jedna z holcicek a ptala se ho, kde je maminka a on -sedmiletemu diteti odpovi - sla se obesit.. Jasne ze ve srande, ale je to normalni nebo jsem zaujata? Tak jsem na nej vyjela jak to s ni mluvi.. Prachy na jidlo po me by chtel, ale omluvit se? To ne.. Cim dal tim vic, jak o tom tak premyslim si myslim ze bych mela jit, kvuli detem. Nevim. Chova se fakt jak hulvat ktery si nevidi do pusy

Ty nevíš? Tak to nepopulárně obrátím proti tobě. Píšeš, že studuješ VŠ, takže bys neměla být úplně blbá, začni používat mozek. Kdybys byla sama bez dětí, tak ti napíšu, že je to tvá volba a tvá věc. Jenže ty děti máš a jestli jsem to správně pochopila, ne všechny s nynějším chlapem.To chceš, aby tady za pár let psala tvá dcera, jak moc nenávidí svou matku za to, jaký život s ní musela žít, že kvůli kretenovi jí zničila život? Prober se!!! Už sis někdy položila otázku, proč s ním vlstně seš?

Příspěvek upraven 09.02.15 v 16:59

• Citovat
  • Upravit
9335
9.2.15 16:58
@neila
@WontTell píše:
Tss, prej přednášku. 2 věty sem napsal :kytka:

:mrgreen: Výborný! Se hádáte jako dlouholetý manželé. :mrgreen: - jeden o koze, druhý o voze. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2342
10.2.15 07:35
@Takyjedna píše:
@neila:mrgreen: Výborný! Se hádáte jako dlouholetý manželé. :mrgreen: - jeden o koze, druhý o voze. :mrgreen:

Hlavně, že si rozumíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
10.2.15 17:56

@bamba :potlesk: :potlesk: přesně tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.2.15 17:49

Asi to fakt nemá cenu… před třema dnama zase začal do mě prudit, byla jsem smutná a asi mu to vadilo, tak začal, že se koupu moc dlouho (když jsem byla ve vaně, hlavěn že on tam může být hodinu), jaktože jsem holce dala o hodinu dýl antibiotika (ok, jsem blbá, že jsem prostě zapomněla, ale měla jsem večer nějak dost, a kdo si vzpoměl - já, on ani nevěděl, že je večer dostává, když jsem šla k malý, říkal, co jí dáváš za prášky, říkám antibiotika, měla je dostat před hodinou a bylo, jak jsem neschopná..) no malý zrovna nechtěl spinkat, tak jsem s nim do 11 byla vzhůru. Když už jsem nemohla tak jsem šla za chlapem, jestli mi pomůže, ale už spal a já si ho dovlila vyrušit, navíc malý plakal když jsem mu ho předávala, tak říkal že u něj brečím ať to zvládnu sama.. Taky jak jsme se chytli tak říkal, že teda pro mě měl něco nachystanýho k svátku, který mám dnes, ale že teda nic chystat nebude a že se aspoň nebude muset přetvařovat :zed: No včera jsem mu řekla jak to jako myslel, že když mi popřeje, tak se bude přetvařovat? S tím mě taky poslal d háje, já to nechápu, když jsem mu řekla, že se chová jako trouba a že to mezi náma akorát dělá horší, prý mu je to jedno.. když jsem mu řekla, proč teda neodejde, že nechce.. pak mi řekl, že mi už několikrát zopakoval že je se mnou jen kvůli klukovi :pocitac: Jenže když se pak probere, tak příjde, vždycky, že to tak nemyslel.. Jsem v háji, dnes mám svátek, samozřejmě nic, tak taky jsem mu řekla, že teda jak chce, že spolu tedy nemusíme vůbec komunikovat.. Ale mrzí mě to, je mi z toho blbě už i fyzicky, je mi to strašně líto, ale prostě nechápu ho. On mi chce v tu chvíli hrozně moc ublížit, ale myslím si, že i přesto chce abysme byli spolu, proč to dělá, proč mě tak ničí.. proč si to nechám líbit :cert: CHtěla jsem se vypovídat jen.. je mi fakt smutno :(

• Citovat
  • Upravit
26270
21.2.15 17:57

Tak já ti přeju k svátku všechno nejlepší! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.2.15 17:58

@Malaga jéé děkuju :dance: :D

• Citovat
  • Upravit
3509
21.2.15 18:15
@Anonymní píše:
Asi to fakt nemá cenu… před třema dnama zase začal do mě prudit, byla jsem smutná a asi mu to vadilo, tak začal, že se koupu moc dlouho (když jsem byla ve vaně, hlavěn že on tam může být hodinu), jaktože jsem holce dala o hodinu dýl antibiotika (ok, jsem blbá, že jsem prostě zapomněla, ale měla jsem večer nějak dost, a kdo si vzpoměl - já, on ani nevěděl, že je večer dostává, když jsem šla k malý, říkal, co jí dáváš za prášky, říkám antibiotika, měla je dostat před hodinou a bylo, jak jsem neschopná..) no malý zrovna nechtěl spinkat, tak jsem s nim do 11 byla vzhůru. Když už jsem nemohla tak jsem šla za chlapem, jestli mi pomůže, ale už spal a já si ho dovlila vyrušit, navíc malý plakal když jsem mu ho předávala, tak říkal že u něj brečím ať to zvládnu sama.. Taky jak jsme se chytli tak říkal, že teda pro mě měl něco nachystanýho k svátku, který mám dnes, ale že teda nic chystat nebude a že se aspoň nebude muset přetvařovat :zed: No včera jsem mu řekla jak to jako myslel, že když mi popřeje, tak se bude přetvařovat? S tím mě taky poslal d háje, já to nechápu, když jsem mu řekla, že se chová jako trouba a že to mezi náma akorát dělá horší, prý mu je to jedno.. když jsem mu řekla, proč teda neodejde, že nechce.. pak mi řekl, že mi už několikrát zopakoval že je se mnou jen kvůli klukovi :pocitac: Jenže když se pak probere, tak příjde, vždycky, že to tak nemyslel.. Jsem v háji, dnes mám svátek, samozřejmě nic, tak taky jsem mu řekla, že teda jak chce, že spolu tedy nemusíme vůbec komunikovat.. Ale mrzí mě to, je mi z toho blbě už i fyzicky, je mi to strašně líto, ale prostě nechápu ho. On mi chce v tu chvíli hrozně moc ublížit, ale myslím si, že i přesto chce abysme byli spolu, proč to dělá, proč mě tak ničí.. proč si to nechám líbit :cert: CHtěla jsem se vypovídat jen.. je mi fakt smutno :(

Je na Tebe taky někdy hodnej? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
22.2.15 10:15

Odpověz si:

• jsi jen s ním proto, protože nemáš kam jít?
  • jsi na něm citově a finančně závislá?

Pokud toto nezměníš, bude do tebe rýt každý den a ty každý den budeš tady na emiminu vypisovat, co ti zase řekl a jak tě to trápí.

• kdy sis sama vyšla s přáteli a on hlídal?
  • kdy ses s ním naposled zasmála?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.15 18:25

@Pincenza někdy jo… ale zase je to mezi náma o něco horší.. tím že řekl, že se aspoň nebude muset přetvařovat.. nevím, jestli to jen tak plácl, prý si za to můžu sama blbýma kecama, rozuměte, že se bránim, když do mě rýpe… To už prostě asi ani dobrý být nemůže :-( I když bych opravdu ráda, ale prostě já už mu nevěřím, tím jak se chová, co říká.

@Blekota odpovědi:

• možná
  • teĎ ano finančně, citově ano, bohužel, pořád - myslím tedy - ho mám ráda…
  • nedávno, a asi čtyři dny (?) se se mnou nebavil, přišla jsem o něco dýl, navíc jsem si dala skleničku vína, a protože jsem dlouho nebyla, tak jsem se trošku picla :oops: :D, no ale nenapal by mě že pak bude takový „peklo“
  • s ním a od srdce? To už je hodně dlouho, hlavně s ním už hooodně dlouho prostě nejsem šťastná, vyjma sexu… :oops:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.2.15 22:32

Zase prostě.. jedná se mnou jak s hadrem, strašně mě to mrzí, ale asi budem muset od sebe :-( Já nevím jak jinak, nevidí si do huby, neustále mi křivdí, všechno na mě háže, i když pak vidí, že prostě já za to nemohla ani ho nehne se omluvit. Zase začal být hrubý, když jsem mu k tomu něco chtěla říct, že ať držím hubu nebo mi dá takovou že si dám druhou o zeď.. nebylo by prvně, kdy to nezůstlao jen u slov… JENŽE on se prostě neumí ovládnout, proto tady ještě jsem, protože vím, že za to taky trochu můžu já, protože prostě neumím držet h.bu, když mi řekně ať jsem zticha, jenže přeci nejsem malý dítě, co se mu řekne mlč a on poslechne. Bože, nevím co dělat, jsem z toho už vážně nešťastná. Jeden den dobrý, druhý úplně na nic, už nevím co dělat aby se mu rozsvítilo, že takle se prostě se ženou nejedná§! Já na něj nejsem hrubá, tak proč on.. proč mi všechno dává sežrat, proč…
Já už nevím co myslí vážně a co ne.. říká, že je se mnou jen kvůli dítěti, pak se omluví a za tři dny mi to zopakuje.. Dělá ze mě blbce a ani bránit se nemůžu, protože prostě bych ho tím štvala, nebo copak to nevidí, že mi křivdí?! Když mu to říkám, tak říká, že je mu to jedno, ale proč tedy zůstává?..

• Citovat
  • Upravit
16186
24.2.15 07:08
@Anonymní píše:
Zase prostě.. jedná se mnou jak s hadrem, strašně mě to mrzí, ale asi budem muset od sebe :-( Já nevím jak jinak, nevidí si do huby, neustále mi křivdí, všechno na mě háže, i když pak vidí, že prostě já za to nemohla ani ho nehne se omluvit. Zase začal být hrubý, když jsem mu k tomu něco chtěla říct, že ať držím hubu nebo mi dá takovou že si dám druhou o zeď.. nebylo by prvně, kdy to nezůstlao jen u slov… JENŽE on se prostě neumí ovládnout, proto tady ještě jsem, protože vím, že za to taky trochu můžu já, protože prostě neumím držet h.bu, když mi řekně ať jsem zticha, jenže přeci nejsem malý dítě, co se mu řekne mlč a on poslechne. Bože, nevím co dělat, jsem z toho už vážně nešťastná. Jeden den dobrý, druhý úplně na nic, už nevím co dělat aby se mu rozsvítilo, že takle se prostě se ženou nejedná§! Já na něj nejsem hrubá, tak proč on.. proč mi všechno dává sežrat, proč…
Já už nevím co myslí vážně a co ne.. říká, že je se mnou jen kvůli dítěti, pak se omluví a za tři dny mi to zopakuje.. Dělá ze mě blbce a ani bránit se nemůžu, protože prostě bych ho tím štvala, nebo copak to nevidí, že mi křivdí?! Když mu to říkám, tak říká, že je mu to jedno, ale proč tedy zůstává?..

on na tebe už někdy vztáhl ruku? 8o
Promiň, ale si hloupá. Z mého pohledu už jen za to, že mu toleruješ kecy o tom, jak by ti jednu dal. Pokud ti už opravdu letěla, pak je ta hloupost korunovaná… Nech si nalískat ještě párkrát, možná hodit tlamu o tu zeď, pak možná procitneš :zed: skutečne zářný příklad pro dítě :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yoy
661
24.2.15 07:34

Ahoj :hug:
tak to to je začarovaný kruh :! :! :!
chyba nie je len v nom, ale aj v Tebe sama si to uvedomuješ, chlapi su proste v tomto iny ako my ženy, nebude sa s tebou bavit a rozpravat o tvojich problemoch donekonecna, hladaju riešenie a vela veci neriešia a vedia sa cez ro preniest
no a my ženy stale nám niečo vadi, nevyhovuje a chceme sa stale rozpravat a bla bla bla a to chlapi proste neznasaju
na tvojom mieste, by som od neho odisla na par dni k rodicom trebarzzz… a hlavne by som si začala važit sama sebu a byt sebavedomejsia ako k sebe aj k nemu, byt na nho mila ak on už k tebe nie je tak to ma problem on so sebou nie s tebou

všetko je to o tebe :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.15 08:42

@neila no jo, ale on se prostě v tu chvíli neumí ovládnout, tak řve, mluví sprostě a když do toho mluvim i já a nejsem zticha jak mi říká (kdybych byla, tak by k tomu nedošlo, jenže prostě já nechci mlčet jako malé dítě,. které to dostalo nařízeno.. ještě když mi křivdí) tak pak se párkrát stalo, že byl prostě hrubej :? Nechci se rozepisovat co dělal, ale nějaký příšerný domácí násilí, i když asi to co udělal v pořádku taky nebylo, pár modřin bohužel už jsem od něj měla, má velikou sílu, takže když mě třeba vzteky vzal za paži, tak se mi tam modřinka prostě udělala. Jenže já to chci vyřešit, nevím jak, jestli odejít je jediný řešení, i když asi bohužel je.. právě kvůli dětem

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.2.15 08:47

@Yoy děkuju, rozumím. Víš co, já na něj nejsem nějaká nepříjemná, to ne, naopak. Když jsme v pohodě. Včera mi křivdil, většinou když se pohádáme, tak kvůli tomu, že mi pořád něco nakazuje, pak mně ještě sjede že to udělám blbě (podle něj třeba :roll: ) a já si to prostě nechci nechat líbit víš. Už jsem se odnaučila s ním rozebírat nějaké mé „problémy“ vím že chlapy tohle hrozně ubíjí, ale přeci si nenechám zase mazat máslo na hlavu.. Je to těžký. S tím sebevědomím máš sakra pravdu, úplně se někam vytratilo :? :( A já marně hledám způsob jak ho zase získat zpět. Bohužel s chlapem kterého mám vedle sebe to jde hodně těžko, když je v pohodě, je to fajn, když není.. pořád se po mě vozí, za vše můžu já :roll: Mluví pak věci, za které se mi později omlouvá.. jak říkáš je to začarovaný kruh. Bohužel k rodičům to nejde, mám tři děti a on byt 3+1..Ale vím, že by to bylo to nejlepší řešení, na čas odejít, pak by se vidělo

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky