Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@G12 píše:
tak sms je asi blbý způsob…
take jsem nemyslela SMS. To je takove spis popichovani… Myslela jsem normalni dopis nebo mail.
@Aviciii píše:
Víkendy pracuje, je doma jen některé dny. Nechci po něm nikdy nic po práci, jen když je opravdu doma. Sms jsem zkoušela zrovna dnes, jednou odepsal, podruhé už ne, konec psaní…
A to tedy netrávíte žádný čas jako rodina? Jak se projevuje jeho kladný vztah k dceři? Tomu nerozumím.
Zakladatelko mám naprosto to samé, jen dceři je 2 a půl a jejího otce nemůžu ani cítit, jsem ráda, když je v práci a nikdo mě nesere..
přijde z práce vzbudí se dítě, on usedá ke kompu, spí v obýváku.. nemluví na mě, neřeší a nezajímá ho nic, ohledně dcery a rodiny..
mluvit můžu horem dolem, můžu na nej řvát, říkat mu to v klidu, nic nezabere..řáno, když je doma si narazí komp na péro a civí na seriály a smrdí na gauči celý den..
![]()
Půjdem od sebe, jakmile půjde malá do školky a já do práce.
Mám hroznej pocit selhání..je mi to fakt líto, ale když se snaží jenom jeden, tak to nemá smysl..
@Aviciii píše:
Víkendy pracuje, je doma jen některé dny. Nechci po něm nikdy nic po práci, jen když je opravdu doma. Sms jsem zkoušela zrovna dnes, jednou odepsal, podruhé už ne, konec psaní…
spis bych volila mail, aby mel dost casu o vsem popremyslet
Hm. Tak zájmy jste měli společné už i před dítětem. Třeba by to chtělo nějaké ty koníčky skloubit i s malým. Třeba jízdou na kole do ZOO.
Nevěřím tomu, že je přítel od pondělí do pátku pořád v práci. Život není jen o práci.
Ale divné je, že nežijete ani intimním životem. I tam bude asi problém. Kort na jaře je sexuální touha u obou pohlaví větší než v zimním období depresí.
A zkoušela jsi s ním o tom mluvit? Zeptat se ho, co se mu nelíbí nebo co ho trápí? Evidentně se něco stalo nebo stále děje..
Nemůže v tom být ženská?
Tohle je prostě obrat o 360 stupňů..To prostě nebude jenom tak.. ![]()
@Silwinka87 píše:
A zkoušela jsi s ním o tom mluvit? Zeptat se ho, co se mu nelíbí nebo co ho trápí? Evidentně se něco stalo nebo stále děje..Nemůže v tom být ženská?
Tohle je prostě obrat o 360 stupňů..To prostě nebude jenom tak..
zase 360? Ženy, zpět do školy.
@Anonymní píše:
Zakladatelko mám naprosto to samé, jen dceři je 2 a půl a jejího otce nemůžu ani cítit, jsem ráda, když je v práci a nikdo mě nesere..
přijde z práce vzbudí se dítě, on usedá ke kompu, spí v obýváku.. nemluví na mě, neřeší a nezajímá ho nic, ohledně dcery a rodiny..
mluvit můžu horem dolem, můžu na nej řvát, říkat mu to v klidu, nic nezabere..řáno, když je doma si narazí komp na péro a civí na seriály a smrdí na gauči celý den..![]()
Půjdem od sebe, jakmile půjde malá do školky a já do práce.Mám hroznej pocit selhání..je mi to fakt líto, ale když se snaží jenom jeden, tak to nemá smysl..
bože, to musí být na palici..
Přesně jak píšeš, když se snaží jen jeden, tak je to bez efektu
Tady fakt nevidím jinou možnost, jak to zabalit. Němu je to evidentně jedno, co bude.. ![]()
@Burj Chalifa píše:
no protože v tomto případě je 180 málo, chápeš? Nehledej v tom matematickou logiku, je to jen metafora ![]()
@Venetia píše:
spis bych volila mail, aby mel dost casu o vsem popremyslet
myslíš, že když není schopný reagovat na sms, že bude reagovat na mail? Myslím si, že asi ne..I když zkusit to může, lepší komunikace přes mail než žádná..Ale takto žít bych asi nemohla a ani nechtěla..Bych se z toho zbláznila.. ![]()
Anonymní z téhle stránky- to je fakt strašný a vůbec se ti nedivím
, ale nesváděj vinu na sebe, on se fakt chová jak idiot
.
@kozisek píše:
Zkuste manželskou poradnu, jinak těžko říci, opadla zamilovanost a nastala krutá realita běžného života, na to dojede hodně párů
S tímto souhlasím. Všichni se rozcházejí a nechtějí nic řešit. Jediné co je zajímá je pak rozvod.
@karfice píše:
S tímto souhlasím. Všichni se rozcházejí a nechtějí nic řešit. Jediné co je zajímá je pak rozvod.
no jo, jenže pokud je snaha jen na jedné straně, tak s tím moc neuděláš..Základ vztahu je komunikace a on očividně nic měnit nechce ![]()
@Anonymní píše:
mluvit můžu horem dolem, můžu na nej řvát, říkat mu to v klidu, nic nezabere..řáno, když je doma si narazí komp na péro a civí na seriály a smrdí na gauči celý den..![]()
Půjdem od sebe, jakmile půjde malá do školky a já do práce.Mám hroznej pocit selhání..je mi to fakt líto, ale když se snaží jenom jeden, tak to nemá smysl..
Nějak nechápu, co na něm bylo tak úžasného.
@Burj Chalifa píše:
jako hele, ty jsi rypna
tak o 360 no bože, oběhne kolečko a je tam, kde byla
![]()