Nerozumíme si s přítelem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16986
2.3.14 15:28
@Silwinka87 píše:
no jo, jenže pokud je snaha jen na jedné straně, tak s tím moc neuděláš..Základ vztahu je komunikace a on očividně nic měnit nechce :nevim:

otazkou take je, jak se s nim komunikuje… Pokud je to ve stylu „opet sedis doma? nic nedelas… nikam nejdes… malou ven nevezmes, s nami nepujdes“… Tot otazka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
2.3.14 15:28
@terinka4444 píše:
jako hele, ty jsi rypna :mrgreen: tak o 360 no bože, oběhne kolečko a je tam, kde byla :mrgreen: :mrgreen:

:lol: :lol: no a ne snad?

• Citovat
  • Upravit
69235
2.3.14 15:29
@Silwinka87 píše: :lol: :lol: no a ne snad?

to jo, to je obrat jako hrom :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
2.3.14 15:29
@AniNevim píše:
otazkou take je, jak se s nim komunikuje… Pokud je to ve stylu „opet sedis doma? nic nedelas… nikam nejdes… malou ven nevezmes, s nami nepujdes“… Tot otazka.

to je právě to, že zakladatelka tu jejich,,komunikaci" nějak nepopsala.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
2.3.14 15:31
@terinka4444 píše:
to jo, to je obrat jako hrom :lol:

ale jako chápeš jak to myslím? To je prostě takové přirovnání, nic pro matematickou logiku.. :lol:
Kdybych věděla, že se to tady zase bude rozebírat na nejvyšší úrovni, tak to ani nepíšu :roll: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
69235
2.3.14 15:32

Já to tak můžu hdnotit z mého pohledu a z mého žití, tichou domácnost, žádný sex a žádný společně trávený čas, v tom já bych nežila, nemohla bych, to by mě ubilo k smrti.
Jenže drtivá většina ženských na rodičáku nedokáže sama postarat se o sebe a dítě, takže to snáší, partner ví, že je má jistou a propast se prohlubuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
2.3.14 15:33
@terinka4444 píše:
Já to tak můžu hdnotit z mého pohledu a z mého žití, tichou domácnost, žádný sex a žádný společně trávený čas, v tom já bych nežila, nemohla bych, to by mě ubilo k smrti.
Jenže drtivá většina ženských na rodičáku nedokáže sama postarat se o sebe a dítě, takže to snáší, partner ví, že je má jistou a propast se prohlubuje.

přesně tak..

• Citovat
  • Upravit
69235
2.3.14 15:34
@Silwinka87 píše:
ale jako chápeš jak to myslím? To je prostě takové přirovnání, nic pro matematickou logiku.. :lol:
Kdybych věděla, že se to tady zase bude rozebírat na nejvyšší úrovni, tak to ani nepíšu :roll: :mrgreen:
,
to přirovnání právě zní obrat o 180 stupňů, to je ta metafora, právě k těm matematickým úhlům, proto se to říká, že je to přesně na druhém konci přímky. Ale to nic, neřeš to.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
2.3.14 15:43
@terinka4444 píše: ,
to přirovnání právě zní obrat o 180 stupňů, to je ta metafora, právě k těm matematickým úhlům, proto se to říká, že je to přesně na druhém konci přímky. Ale to nic, neřeš to.

:roll: já vím, že to má být 180 stupňů..

• Citovat
  • Upravit
karfice
2.3.14 15:47
@terinka4444 píše:

Takhle to má kamarádka. Je v bludném kruhu. Sama se o sebe finančně nepostará, je závislá na chlapovi. Chlap chodí píchat i jiné, akorát se příjde domů vyspat. Takže v tomto setrvává, dokud do ní neuhodí asi blesk.

• Citovat
  • Upravit
35545
2.3.14 15:59

Když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají…plus růžové brýle zamilovanosti a průšvih je na světě, většina chlapů se přemůže, když chce ženu získat /funguje to i opačně/ a pak jak je jistota, tak se holt projeví..pokud se ještě přidají problémy všedního dne…je to pořád dokola. Nevím, jak dlouho by člověk měl s protějškem „chodit“, jak dlouho předtím žít, každý jsme jiný…blbé je, že v tom jsou pak děti :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
G12
2.3.14 16:19
@Silwinka87 píše:
no protože v tomto případě je 180 málo, chápeš? Nehledej v tom matematickou logiku, je to jen metafora :roll:

taková metafora neexistuje a je naprosto hloupá :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
36504
2.3.14 16:21

O žádnou metaforu se nejedná :mrgreen:
Metafora (z řeckého μεταφέρειν – metaférein, přenos) je jazyková a rétorická literární konstrukce spočívající v přenášení významu na základě vnější (strukturální) podobnosti. Je druhem tropu, tedy přenášení významu původního pojmenování na jiný předmět. Je součástí běžné funkce a užívání jazyka, ale zvláštní význam má zejména v poezii.

Tady se zase používají cizí slova bez znalosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
2.3.14 18:21

Já tedy nevím, já kdyby jsem si nerozuměla s partnerem v tolika věcech, tak se s ním jednoduše rozejdu. To že někdo musí zůstat s partnerem kvůli tomu, že by s dítětem nepřežil bez fin. pomoci ex partnera beru jako výmluvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
2.3.14 18:23
@Kachničkaa píše:
Já tedy nevím, já kdyby jsem si nerozuměla s partnerem v tolika věcech, tak se s ním jednoduše rozejdu. To že někdo musí zůstat s partnerem kvůli tomu, že by s dítětem nepřežil bez fin. pomoci ex partnera beru jako výmluvu.

Kdybych si s ním nerozuměla, tak si s ním ani nezačínám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí