Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lucili píše:
Ahoj holky, může doktor napsat neschopenku dopředu? Např na kontrole v pátek a neschopenka by byla od pondělí?
O tom pochybuji
ale ráda se poučím, třeba to možné je ![]()
@blecha72 myslim, ze 5dnu zpetne to jde, ne? Ja ji mela 2dny zpetne, dr mi ji tak dala schvalne..
@Lucili píše:
Ahoj holky, může doktor napsat neschopenku dopředu? Např na kontrole v pátek a neschopenka by byla od pondělí?
určitě - mě se Dr. vždycky ptá odkdy neschopenku chci.. ![]()
@jalisca píše:
@blecha72 myslim, ze 5dnu zpetne to jde, ne? Ja ji mela 2dny zpetne, dr mi ji tak dala schvalne..
Zpětně ano, ale že i dopředu, to jsem nevěděla ![]()
Že jde zpětně jsem našla, ale nikde nic o tom jestli to jde opravdu dopředu ![]()
@Lucili Když se s lékařem domluvíte, že neschopenku potřebujete až od toho a toho dně, problém nebude. Vlastní zkušenost.
Popravdě to po mě nikdo ještě nechtěl, ale nenapsala bych ti to dopředu, lze tři dny zpětně, ale dopředu je to problém, ty tiskopisy jsou číslované, tak leda v pátek těsně před koncem ordinační doby.
Já když v září marodila, tak mi bylo řečeno že se dá vystavit 3 dny zpětně i 3 dny dopředu
Dobry den.. Mam takovej problem a potrebuju poradit. Jsem nemocna a na neschopence u obvodniho lekare a zjistili mi ze jsem Těhotna..A jsou v praci problemy ze propusteji a sem mezinima bohuzel,,Tak sem se chtela zeptat jestli se to da prevest neschopenka na neschopenku.. Dekuji moc za odpovedi
@Saska20 pokud je jiná diagnóza, tak ano. Ale těhotenství není diagnóza.
mmchdm, jako těhotnou Tě propustit nemůžou, pokud neruší místa.
Ahoj holky, potřebovala bych i já poradit, ve středu jsem si dělala test a zjistila jsem, že jsem těhu. Objednala jsem se ihned k doktorovi, ale ten má na mě čas až ve středu. A já chodím do práce i přes víkend, kde je abnormální stres, tahání těžkých věcí, přesčasy a popřípadě i včasné nedodržení přestávky, když je práce. Chtěla bych jít v pondělí ke své obvodní doktorce a poprosit ji o neschopenku, nejen, že mi je skoro pořád zle, tak bych strašně nerada ohrozila svoje dítě. Proto se chci zeptat nebude stím mít gynekolog problém, když mi o dva dny dříve vystaví neschopenku obvodní? Vycházky určuje, který doktor? Děkuji mockrát za odpověd ![]()
@Wwweronikas zavolala bych mu a třeba sestra ti to vystaví již v pondělí. Určitě nebude vadit ani obvodní lekar. Gratuluji ![]()
@flybe bohužel k němu jdu poprvé, protože můj bývalý gynekolog jde do důchodu, řekla jsem sestře, že mám zdravotní problém a ta že at dojdu ve středu, nic po telefonu nechtěla probírat. Tak děkuji za radu a ty vycházky píše kdo? Obvodní či gynda. Děkuji za gratulaci ![]()
@Wwweronikas Ja mam na rizikove neschopence z gyndy tyhle vycházky, priznam se ze u obvodacky jsem jeste nebyla.. Nestyd se a zavolej ji jeste jednou..nenech se odradit. Jedna se o to, ze rizikova materska je podle me jednoduchsi a obvodak te posle i tak na gyndu, tak at 2× nebehas..