Kdo vyřizuje neschopenku v těhotenství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3677
25.11.14 20:26
@Lucili píše:
Ahoj holky, může doktor napsat neschopenku dopředu? Např na kontrole v pátek a neschopenka by byla od pondělí?

O tom pochybuji :think: ale ráda se poučím, třeba to možné je :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
25.11.14 20:33

Jasně, že to jde. Měla jsem neschopenku i zpětně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6727
25.11.14 20:44

@blecha72 myslim, ze 5dnu zpetne to jde, ne? Ja ji mela 2dny zpetne, dr mi ji tak dala schvalne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
25.11.14 20:45
@Lucili píše:
Ahoj holky, může doktor napsat neschopenku dopředu? Např na kontrole v pátek a neschopenka by byla od pondělí?

určitě - mě se Dr. vždycky ptá odkdy neschopenku chci.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
25.11.14 20:46
@jalisca píše:
@blecha72 myslim, ze 5dnu zpetne to jde, ne? Ja ji mela 2dny zpetne, dr mi ji tak dala schvalne..

Zpětně ano, ale že i dopředu, to jsem nevěděla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
25.11.14 20:47

Že jde zpětně jsem našla, ale nikde nic o tom jestli to jde opravdu dopředu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
25.11.14 20:49

@Lucili Když se s lékařem domluvíte, že neschopenku potřebujete až od toho a toho dně, problém nebude. Vlastní zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
25.11.14 21:24

Popravdě to po mě nikdo ještě nechtěl, ale nenapsala bych ti to dopředu, lze tři dny zpětně, ale dopředu je to problém, ty tiskopisy jsou číslované, tak leda v pátek těsně před koncem ordinační doby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
25.11.14 22:01

Já když v září marodila, tak mi bylo řečeno že se dá vystavit 3 dny zpětně i 3 dny dopředu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
27.3.15 15:01

Dobry den.. Mam takovej problem a potrebuju poradit. Jsem nemocna a na neschopence u obvodniho lekare a zjistili mi ze jsem Těhotna..A jsou v praci problemy ze propusteji a sem mezinima bohuzel,,Tak sem se chtela zeptat jestli se to da prevest neschopenka na neschopenku.. Dekuji moc za odpovedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
27.3.15 15:03

@Saska20 pokud je jiná diagnóza, tak ano. Ale těhotenství není diagnóza. :nevim: mmchdm, jako těhotnou Tě propustit nemůžou, pokud neruší místa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.1.16 22:53

Ahoj holky, potřebovala bych i já poradit, ve středu jsem si dělala test a zjistila jsem, že jsem těhu. Objednala jsem se ihned k doktorovi, ale ten má na mě čas až ve středu. A já chodím do práce i přes víkend, kde je abnormální stres, tahání těžkých věcí, přesčasy a popřípadě i včasné nedodržení přestávky, když je práce. Chtěla bych jít v pondělí ke své obvodní doktorce a poprosit ji o neschopenku, nejen, že mi je skoro pořád zle, tak bych strašně nerada ohrozila svoje dítě. Proto se chci zeptat nebude stím mít gynekolog problém, když mi o dva dny dříve vystaví neschopenku obvodní? Vycházky určuje, který doktor? Děkuji mockrát za odpověd :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
30.1.16 22:55

@Wwweronikas zavolala bych mu a třeba sestra ti to vystaví již v pondělí. Určitě nebude vadit ani obvodní lekar. Gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.1.16 23:00

@flybe bohužel k němu jdu poprvé, protože můj bývalý gynekolog jde do důchodu, řekla jsem sestře, že mám zdravotní problém a ta že at dojdu ve středu, nic po telefonu nechtěla probírat. Tak děkuji za radu a ty vycházky píše kdo? Obvodní či gynda. Děkuji za gratulaci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
30.1.16 23:05

@Wwweronikas Ja mam na rizikove neschopence z gyndy tyhle vycházky, priznam se ze u obvodacky jsem jeste nebyla.. Nestyd se a zavolej ji jeste jednou..nenech se odradit. Jedna se o to, ze rizikova materska je podle me jednoduchsi a obvodak te posle i tak na gyndu, tak at 2× nebehas..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí