Neschopenka v těhotenství – 12hodinové směny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32
31.7.11 11:24

nemocenská

Takže se k Vám také přidávám. Jsem od pátku na nemocenské, i když jsem si myslela, že v práci vydržím co nejdéle,ale mám mít klidový stav. Vůbec nemám těžkou práci, prodávám ve značkové prodejně na zkrácený úvazek za 3200,–čistého napsané ofiko na výplatní pásce(opravdu směšná částka). Šéfka to má napsané tak s každým ale neoficiálně je ten plat vyšší. Holt šetří na všem. A to jsem ji říkala, že bych ho chtěla zvýšit, že plánujeme mimi. Vždycky říkala no neboj se to se nějak udělá. Stejně se na mě vykašlala a já ted budu sedět doma s almužnou.Vůbec nevím jak to bude s PPM (kolik to bude když mám tak nízký plat) a mateřskou? Zda si budu moct vybrat 3 letou variantu? Ještě že mám přítele co zamaká slušné peníze, jinak bych si to šla hodit. Zase si říkám, že je přednější zdraví mimi a moje než peníze. Díky za každý názor a tip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
2.8.11 19:20

Ahoj holky, potřebovala bych poradit, kdo mi musí napsat neschopenku- obvodní lékař nebo gynekolog? Jsem v 19tt, myslela jsem si, že v práci vydržím až do konce, ale jsem už v koncích. Dělám 11 hodin denně psychicky fakt dost náročnou práci, honičky od rána do večera, ale byla jsem pořád silná. Teď se ale můj šéf úplně zbláznil, a když jsem mu řekla, že jsem těhu, tak začal vymýšlet a vymyslel super věc- že mi ty poslední 3 měsíce ještě naloží a dá mi novou práci. Sice přijdu o moc peněz, ale už nechci tomu malýmu tvorečkovi nakladat víc stresu.. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
3.8.11 07:52

Normálně si zajdi ke gynekologovi. Já jsem se ho na to taky ptala a říkal že není problém ji napsat. Zatím jsem ji nechtěla, ale stejně mi ji musel dát kvůli cystě na vaječníku, musím doma odpočívat. Dokonce mi sám od sebe napsal vycházky neomezeně, což je paráda. Řekl mi že těhotenství není nemoc, tak at chodím ven, ale ať toho moc nezneužívám. Určitě ti nemocenskou napíše. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
3.8.11 10:23

Díky moc. Zkusím se domluvit. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2131
10.8.11 09:09

zdravim Maminky taky jsem na nemocenské skoro od začátku těhotenství v práci to taky stalo za prd pořád mi říkaly různe věci a taky dělala jsem v chladu.Čekám sve první mimi a chci aby bylo vše v pořádku tak jsem nakonec rada že jsem doma.Peníze budou mi nebudeme a zdraví je přednější :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
10.8.11 12:05

Zuzi uplnej souhlas s tebou! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2131
12.8.11 20:34
Anik6 píše:
Zuzi uplnej souhlas s tebou! :-)
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
13.8.11 00:46

zdravím děvčata,tak já se na ,nemocenskou chystám, jsem úúúúplně na začátku HCG 240.Musela jsem to potvrzení plánovaného těhotenství řešit co nejrychleji, právě kvůli práci.Pracuji v nemocnici na psychicky a hlavně fizicky náročném oddělení......takže pro mě to bylo automatické.....prvně si vyberu dovolenou asi 2týdny a pokud to „dopadne“ nastoupím „plánovanou“ nemocenskou…Všem moooc držím palečky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3582
13.8.11 21:12

Taky jsem v začátku( 6+3 tt) a jsem na nemocenské ikdyž jsem jí nechtěla.Do poslední chvíle jsem myslela že se pro mě v práci najde lehčí práce ale zaměstnavatel tvrdí že myslí na mé zdraví. Teď už jsem se s ířila stím že budu doma hlavně ať se miminko zdárně vyvíjí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.8.11 21:56

Ahojky holky,
jsem tu nová.
tomě těší, že nejsem jen já skoro od začátku těhu doma na neschopence. Chodila jsem do práce, ale nedalo se to, měla jsem nevolnosti, stresy v práci a dohadování se šéfkou. I když jsem nechtěla, tak jse na té neschopence nakonec taky skončila. Je sice smutný, že jsem se dozvěděla, že v práci jsem ted ta nejhorší, že jsem podvedla šéfku, ale nechápu čemu se divila. Já rok a půl zaučovala můj zástup právě pro tuto příležitost a ted já jsem ta nejhorší. Nevím ale jestli mě doktor nechá celou dobu doma :-(.
Mám strach se tam ale vracet, že mi to šéfka dá schytat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
13.8.11 22:40

Ahoj Kathy,uplne te chapu,ja to mela docela dost podobny,ale nastesti casem se to srovnalo a sefka je uz tedka docela „mila“..netrap se tim,dlouho uz se tam neukazes..a myslim si,ze pokud uz na neschopence jsi,tak te jen tak neuschopni,proc by?drzim palce,at je vsechno v pohode a uzivej si tehotenstvi… :-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.8.11 18:05

Ano jsem už na neschopence.Původně jsem chtěla chodit aspon do 3.měsíce, ale nešlo to :-(. Je mi hrozně zle, takže jsem šla hned.No abych pravdu řekla, tak se mi tam ani moc už nechce vracet do té práce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
14.8.11 18:40

uplne chapu,ale netrap se tim,ono je to casem prejde a uzivej si… :kytka: mas vychazky? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.8.11 19:57

Ano mám vycházky :-). Ono by se nedalo být pořád doma. Ráno někdy do dvou hodin mi je hodně zle a pak se snažím jít na krátkou procházku jak mi doporučil doktor :-). Mám astma, tak nechci abych úplně zakrněla. Nejsem nemocná jen těhotná :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2131
14.8.11 20:16
Kathy Lostris píše:
Ano mám vycházky :-). Ono by se nedalo být pořád doma. Ráno někdy do dvou hodin mi je hodně zle a pak se snažím jít na krátkou procházku jak mi doporučil doktor :-). Mám astma, tak nechci abych úplně zakrněla. Nejsem nemocná jen těhotná :-).

Maminka v klidu a pohodě rovna se štastne mimiško proto se tim netrap a spočívej.Zdravi našich malych ratolesti v bříšku je strašně důležite a pokud je prace v ktere to nejde tak je lepší byt doma a v klidu.Můj nazor :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí