Neschopenka v těhotenství – 12hodinové směny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5.9.11 11:42

Já nevím…prostě mě to zarazilo to co minule říkal… a když vím, že nikdo s tím neměl problém, že byli celý těhu doma a to jsou bez problémů, tak fakt mě toto zarazilo :-(. Ty co znám a co dělají ve zdravotnictví, tak je doktor nechal bez problémů doma, když chtěli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17657
5.9.11 12:24
kaseny píše:
Kathy: Neschopenku Ti může určitě napsat i obvodní, akorát že ne na rizikové těhu, ale třeba na záda, tak když Ti to na gyndě nedá, tak zkus obvoďáka. Akorát že ten Ti prej nemůže dát neomezený vycházky…Uvidíš. Nebo změň doktora. Držím pěsti!

může ti dát i obvodák neomezené, já to měla ze začátku, protože jsem nechtěla aby to tak brzo věděli v práci. obvodák mi to napsal na záda a dal neomezené vycházky, teď už mám od gynekologa a taky neomezené.
ale já to nemám kvůli práci, ale kvůli své zdravotní anamnéze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.9.11 12:39

a ty jsi přešla bez přerušení od obvodáka ke gynekologovi??? To jde??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17657
5.9.11 12:54

samozřejmě že to jde, prostě jen oni nahlásí přestup k jinému lékaři pro změnu diagnozy a nový lékař nahláší že už si mě přebírá s takovou a takovou diagnozou.
neschopenka běží dál nepřerušuje se, jen papír na peníze dostávám ted od gynekologa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.9.11 12:59

aha, tak to by při nejhorším mě mohl převzít gynekolog, pokud by souhlasil. Děkuji za informaci, to jsem nevěděla :-). Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17657
5.9.11 13:14

nemáš za co, hlavně at se s jedním z nich domluvíš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.9.11 13:15

Děkuji a drž mi palce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
5.9.11 17:19

ahoj holky ma dilema: mam pracovni smlouvu na dobu urcitou a delam 12hodinovy smeny v tovarne kde se vyrabeji bonbonky.jsem na zacatku tehu a je mi cely den zle a tak premyslim ze pujdu na neschopenku,ale ted mi volala pani z agentury,ze kdyz jsem teda tehotna tak mi nabizeji do konce zari chodit do prace pouze na denni jenze ja si nedokazu predstavit lehci praci nez delam.a ve stredu jdu k doktorovi na kontrolu, ale ten mi rekl ze neschopenku mi vypise jen v pripade ze zacnu zvracet a to zatim asi nehrozi. prosim poradte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.9.11 11:18

No docela tě chápu, že si nedovedeš představit, že bys chodila ještě celý září. Mě bylo (a ještě je) zle pořád. Taky jsem nezvracela, ale bylo mě pořád na zvracení. Nemohla jsem ani jíst. Tak řekni doktorovi, že zvracíš a hotovo. On to nezjistí.Je ti strašně zle, nemůžeš ani pořádně jíst. Po jídle, aby jsi ho udržela v žaludku si musíš lehnout. to tě prostě musí nechat doma. Přece neohrozí to malý, že by jsi chodila do práce… Achjoo někteří doktroři to je fakt na prd :-(.
Dokonce jsem někde četla, že doktror (jakýkoli) by neměl bránit těhotné být doma, pokud to chce. Pokud se sama necítí na tu práci, tak by ji měl vyhovět.
Já taky ted nevím na čem jsem jestli mě pošle do práce a taky trnu :-(. Protože zatím mám nejen migrény, ale i senný rýmy a pořád je mi zle od žaludku.
Tak přeji, aby tě doktor nechal taky doma. Vím jaký to je chodit do práce, když je ti strašně zle. Já tak ze začátku taky chodila, ale nedalo se to. Já kvůli tomu skoro nic nejedla a hubla jsem. Proto jsem šla k doktorovi, protože po jídle si musím lehnout, abych to udržela v žaludku. Bohužle to mám ještě teď… Snad to brzo přejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
6.9.11 12:51

Kathy ja jsem se rozhodla to jit aspon zkusit do prace tenhle tyden kdyz to tam nepujde tak si reknu doktorovi o neschopenku.taky bude zalezet jakou praci me poveri.ale uz se tesim az budu doma.. :-) nechci mimco ohrozit stresem nebo jinym problemem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.9.11 12:59

No právě, já tam taky zkusila jít a zjistila jsem, že to nejde. Byla jsem v nervech, nejedla jsem. Tak jsem se rozhodla, že toprostě nebudu riskovat. Tak jsem šla taky raději k doktorovi. Držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
6.9.11 13:01

diky ja to jen zkusim a uvidim jak na tom budu.kdyz tak pujdu domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.9.11 13:03

Držím palečky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
6.9.11 13:03

market,drzim palce :palec: zadna prace,stres apod.za to nestoji… ikdyz jeste nemam Vojtika u sebe,tak jsem rada,ze jsem byla cele tehotenstvi doma a obcas teda premyslim,jestli by to melo stejne hladky prubeh,kdybych do prace chodila…vstavani,stresy,dohady,apod.dej pak vedet,jak si dopadla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
6.9.11 13:07

V kolikatem tydnu jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie