Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Děkuji za podporu
. Jsem hrozná poctivka, tak pořád přemýšlím co v práci, jestli to zvládají, ale je fakt, kdo myslí na mě…
Ještě jsem se chtěla zeptat. Jste taky tak lekavé v těhu?? Já se v poslední době hodně lekám. docela mě to štve, ale nevím co s tím
. Může leknutí nějak ublížit mimískovi??
Kathy Lostris píše:
Děkuji za podporu. Jsem hrozná poctivka, tak pořád přemýšlím co v práci, jestli to zvládají, ale je fakt, kdo myslí na mě…
Ještě jsem se chtěla zeptat. Jste taky tak lekavé v těhu?? Já se v poslední době hodně lekám. docela mě to štve, ale nevím co s tím. Může leknutí nějak ublížit mimískovi??
Ja tě mohu ujistit že se taky dosti lekám vliv na mimi to bude mit asi jen ten že bude lekavé ale kdo není že? ![]()
Ja se taky lekam a manzel na me vzdycky vyjede, at se nelekem, kdyz jsem tehotna. ![]()
Holky chodí vam nemocenska mě ještě nedošla za minuly měsic tak jsem zvědava zda dojde teda
Zuzanda píše:
Holky chodí vam nemocenska mě ještě nedošla za minuly měsic tak jsem zvědava zda dojde teda
Zavolej si na 840406040, to je na čssz a tam ti po nahlášení rodného čísla poví, jestli už jsou penízky na cestě. Já tam volala v únory, kdy jsem ještě neměla nemocenku za prosinec ![]()
lostrisis píše:Zuzanda píše:Zavolej si na 840406040, to je na čssz a tam ti po nahlášení rodného čísla poví, jestli už jsou penízky na cestě. Já tam volala v únory, kdy jsem ještě neměla nemocenku za prosinec
děkuji za info vyzkouším to ![]()
Zuzanda píše:lostrisis píše:děkuji za info vyzkouším toZuzanda píše:Zavolej si na 840406040, to je na čssz a tam ti po nahlášení rodného čísla poví, jestli už jsou penízky na cestě. Já tam volala v únory, kdy jsem ještě neměla nemocenku za prosinec
Oni mají max. 30 dní na to, aby ti nemocenskou vyplatili potom, co jim přijde ten papír na peníze od doktora. Já jsem na delší nemocenské a ten první papír jsem musela poslat zaměstnavateli nejpozději do 2. dne v měsíci. To jsem na nemocenskou čekala měsíc, protože to tam poslal až 18.den v měsíci, ale do konce měsíce mi přišli peníze na účet. Pak jsem se domluvila, že originál si budu posílat každý měsíc na sociálku sama a zaměstnavateli pošlu jen kopii a mám nemocenskou na účtu kolem 15.dne v měsíci. Jsem z Prahy a tady výplatu teda nebrzdí sociálka, ale třeba zaměstnavatel, kterému trvá tam ty papíry poslat.
ivanak píše:Zuzanda píše:Oni mají max. 30 dní na to, aby ti nemocenskou vyplatili potom, co jim přijde ten papír na peníze od doktora. Já jsem na delší nemocenské a ten první papír jsem musela poslat zaměstnavateli nejpozději do 2. dne v měsíci. To jsem na nemocenskou čekala měsíc, protože to tam poslal až 18.den v měsíci, ale do konce měsíce mi přišli peníze na účet. Pak jsem se domluvila, že originál si budu posílat každý měsíc na sociálku sama a zaměstnavateli pošlu jen kopii a mám nemocenskou na účtu kolem 15.dne v měsíci. Jsem z Prahy a tady výplatu teda nebrzdí sociálka, ale třeba zaměstnavatel, kterému trvá tam ty papíry poslat.lostrisis píše:děkuji za info vyzkouším toZuzanda píše:Zavolej si na 840406040, to je na čssz a tam ti po nahlášení rodného čísla poví, jestli už jsou penízky na cestě. Já tam volala v únory, kdy jsem ještě neměla nemocenku za prosinec
Moc děkuji za info
ahojky holky,
může se k Vám přidat?
Na neschopence jsem od třetího měsíce, doktor mě chtěl nechat ještě dříve, kůli předchozímu potratu. S neschopenkou a jejím vyplácením mám také problémy. Dnes je 29. a já ještě nedostalu peníze za minulý měsíc. Tak jsem volala na infolinku a zjistla, že zaměstnavatel brzí lístky na peníze. Nechápu co z toho má.....řekli mě, že si lístek můžu posílat sama a zaměstnavateli dát jen kopii. Ale to se mu nelíbí…Tak nevím…
hejbalik píše:
ahojky holky,
může se k Vám přidat?
Na neschopence jsem od třetího měsíce, doktor mě chtěl nechat ještě dříve, kůli předchozímu potratu. S neschopenkou a jejím vyplácením mám také problémy. Dnes je 29. a já ještě nedostalu peníze za minulý měsíc. Tak jsem volala na infolinku a zjistla, že zaměstnavatel brzí lístky na peníze. Nechápu co z toho má.....řekli mě, že si lístek můžu posílat sama a zaměstnavateli dát jen kopii. Ale to se mu nelíbí…Tak nevím…
Ahojki ja tam taky volala a taky nemám penízky ale prý už je poslaly tak bych je měla mit každym dnem konečně ![]()
Mě bylo řečeno že budou do konce týdne, tak doufám:-).....Je to hrůza teda ![]()
hejbalik píše:
Mě bylo řečeno že budou do konce týdne, tak doufám:-).....Je to hrůza teda
Jj kdybych neměla finanční zasobu tak se mohu jit pást
Ahoj holky,
nevite jak to je, kdyz jste na nemocenske a nekolik mesicu pred porodem vam zkonci prac. smlouva? Budete i po jejim zkonceni dostavat nemocenskou? Diky za odpoved ![]()
Cracky píše:
Ahoj holky,
nevite jak to je, kdyz jste na nemocenske a nekolik mesicu pred porodem vam zkonci prac. smlouva? Budete i po jejim zkonceni dostavat nemocenskou? Diky za odpoved
No budeš v ochrane lhutě ikdyž ti zkončí pracovní smlouva takže nemocenskou bys měla dostat
ano budeš normálně dostávat nemocenskou dál, nic se nezmění, taky mi zkončila smlouva už před měsícem a pořád marodím
a může se zeptat, já když sem se na ozzp ptala, jestli můžu lístek na peníze dávat rovnou jim, tak prý, že mojí povinností je dávat to zaměstnavateli, takže jaktože vy to můžete nosit normoš rovnou jim???