Neschopenka na 3 dny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3506
8.3.23 11:21
@NellinkaNella píše:
@Rotha ja mela prave covid nemarodila jsem vzala jsem si HO ale po urazu kolene už se nemohu postavit o vikendu jsem byla na pohotovosti dali mi ortezu ted musim na ortopedii a nepusti me ze meli kolegove vice absence a bohuzel to nejde ale jak to budu řešit pak nwm uz ted sotva chodim 🤷‍♀️ uvidime kdy me pustí

Njn, pak si zruinujete zdraví kvůli nějaké práce, jestli Vám to stojí za to, na to si odpovězte vy sama ;) pro mě by bylo zdraví přednější, chápu, že je v ČR zdražování a nejsou peníze, ale na úkor zdraví? Lepší chudý a zdravýv, než trvalý invalida :palec:

Beztak jste se už nadřela dost, teď ať chvili platí stát nemocenskou, mají dost, rozhazují se miliardy, na Ukrajinu, které se sebraly důchodcům. Aspoň vidíme, že už se z důchodem nedá počítat. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.4.24 17:52

Zdravím,
v pátek jsem jěště byla zdravá v práci, ale večer jsem zvracela. O víkendu zvýšená teplota, ale dnes již je mi vcelku dobře, jen se dávám do kupy a snažím se pomalu zvyšovat příjem jídla. Je možnost, když zítra zavolám doktroce, aby mi vystavila neschopenku odedneška do středy, abych ve čtvrtek mohla do práce?
PS: dneska jsem ji nezastihla a dovolenou bych si ráda ušetřila

• Citovat
  • Upravit
35811
29.4.24 17:56
@Anonymní píše: Více

Lze 3 dny zpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...