Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@NellinkaNella píše:
@Rotha ja mela prave covid nemarodila jsem vzala jsem si HO ale po urazu kolene už se nemohu postavit o vikendu jsem byla na pohotovosti dali mi ortezu ted musim na ortopedii a nepusti me ze meli kolegove vice absence a bohuzel to nejde ale jak to budu řešit pak nwm uz ted sotva chodim 🤷♀️ uvidime kdy me pustí
Njn, pak si zruinujete zdraví kvůli nějaké práce, jestli Vám to stojí za to, na to si odpovězte vy sama
pro mě by bylo zdraví přednější, chápu, že je v ČR zdražování a nejsou peníze, ale na úkor zdraví? Lepší chudý a zdravýv, než trvalý invalida ![]()
Beztak jste se už nadřela dost, teď ať chvili platí stát nemocenskou, mají dost, rozhazují se miliardy, na Ukrajinu, které se sebraly důchodcům. Aspoň vidíme, že už se z důchodem nedá počítat. ![]()
Zdravím,
v pátek jsem jěště byla zdravá v práci, ale večer jsem zvracela. O víkendu zvýšená teplota, ale dnes již je mi vcelku dobře, jen se dávám do kupy a snažím se pomalu zvyšovat příjem jídla. Je možnost, když zítra zavolám doktroce, aby mi vystavila neschopenku odedneška do středy, abych ve čtvrtek mohla do práce?
PS: dneska jsem ji nezastihla a dovolenou bych si ráda ušetřila