"Neškodné " závislosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5320
5.10.11 20:35
Barca12345 píše:
Presne, kdyz jdu s malou ven a pritel nejde s nami protoze je v praci, nebo proste neco ma, tak odevzdavam kartu a dostavam jen kapesne!!! :mrgreen:

jé, to je dobrý :palec: Ještěže na tohle řešení zatím manžel nepřišel, asi bych s kapesným dopadla stejně :think:

Temaho píše:
hamika píše:No, a o DMku ani nemluvím, už se ten název někdy doma zdráhám jen vyslovit, bo už si s tím nakupováním tam přijdu trapná :dance:
Já mám hlavně pocit, ž už mě tam musej znát :oops: Jsem s tim kočárem děsně nenápadná, když tam lezu skoro obden :roll:
:mrgreen: nápodobně, ale u mě jsem si jistá, že mě znají (teda aspoň jedna prodavačka). VŽDY jedu do DM se spícím synem, ať si ten nákup „užiju“ a VŽDY se mi v první polovině nakupování probudí. Nedávno už ho to tak nebavilo, že spustil ryk, že se všichni otáčeli, ničím nešel uklidnit, tak jsem ho v rychlosti posadila (ještě nesedí, ale jediná možnost jak mu aspoň na ty 2 minuty než zaplatím „zavřít ústa“), prodavačka to komentovala a já na to „no, já mám tenhle obchod tak ráda, strávila bych tady klidně 2 hodiny narozdíl od mého syna, který to tady asi nenávidí, protože takhle končí 90 % nákupů“. No tak jsme se zasmály, ona prohodila něco, že „je to chlap, tak se není čemu divit“ a při další návštěvě si to pamatovala a komentovala, že se synovi asi zase zdá, že jsem nakupovala neúměrně dlouho :lol: :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1392
5.10.11 20:49
hamika píše:
Temaho píše:
Danny841 píše:
Temaho píše:
Nazdárek :mavam:
Tak mně napadlo, jestli máte někdo taky nějakou "neškodnou závislost jako já?
Já jsem zjistila, že nemůžu žít bez jeleního loje, takovýho toho obyč z lékárny, jak ho nemůžu najít, tak šílim a mažu ho koupit :lol: :pankac:
Doufám, že nejsem sama, co vy?
Já mám asi podobnou závislost ale potřebuju mít po ruce jakýkoliv balzám jakmile ho nemám vyschnou my rty a začnu šílet,no je to vůbec normální :mrgreen:
Jééé, nejsem sama :potlesk: :potlesk: :potlesk:
No já taky když je nejhůř vezmu za vděk jinym balzámem, ale ten lůj je prostě nejlepší.
Herdek kde ho teď mám? :think: :lol:
jojo, tohle znám… Když se mi stávalo mimo domov, že jsem si potřebovala namazat rty a nebylo čím, šílela jsem. Výsledek je balzám na rty ve všech nejčastěji používaných kabelkách (cca 3), v tašce na kočárek, ve všech zimních bundách a kabátech (taky tak 3), na nočním stolku, v koupelně, no tak 10 pomád a balzámů mám různě postrkaných :-)
No, a o DMku ani nemluvím, už se ten název někdy doma zdráhám jen vyslovit, bo už si s tím nakupováním tam přijdu trapná :dance:

HIHI taky to mám všude nastrkané :mrgreen: Akorát nevím jak se té závislosti zbavit,doma to ještě jde,ale venku se to nedá vydržet mě ty rty normálně bolí no jestli máte někdo nějaký návod jak se to odnaučit tak prosím o radu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
5.10.11 21:50

já mám závislost na zvýkačkách krom nočního spánku ji mám v puse pořád :oops: jj i při jídle, mluvení…Už na střední škole mi to měli profesorky za zlé, ale já si nějak neumím pomoct :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
5.10.11 21:54

Ja jsem zavisla na nakupovani cisticich prostredku,kdyz mi dojde savo mam depku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4257
5.10.11 22:08

hlásím se k závislackam na pomadach.jsou všude. I kamarádi si už dávno zvykli, že stále natiram…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
5.10.11 22:11

Tak já se přidávám k závislosti na DM.Už jsem se bála,že jsem asi divná.To mám radost,že nejsem až takový blázen,že nás je víc!!! :lol: :lol: :lol:
Jinak si ulítávám na pracích prostředcích,mám doma pěknou sbírku.A taky pořád peru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
5.10.11 22:13
babababa píše:
Tak já se přidávám k závislosti na DM.Už jsem se bála,že jsem asi divná.To mám radost,že nejsem až takový blázen,že nás je víc!!! :lol: :lol: :lol:
Jinak si ulítávám na pracích prostředcích,mám doma pěknou sbírku.A taky pořád peru.

Jooo, musim vsechno vyzkouset, nevo prasky, kapsle, tablety, pridavky… :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eMaminka
5.10.11 22:27

tak já tak klasicky na čokoládě.. též jak tu byl zmíněn krém na ruce a vitamínech na pleť, jsem hotovej feťák… no a něco méně přízemního.. kniha.. bez té nejdu pomalu ani vynést odpadky ;)

• Citovat
  • Upravit
3439
5.10.11 22:29

to ja mam zavislost na emiminu a na MMB, postacky uz ze me sili :mrgreen:
drogerie mam taky rada, ale holky, co v DMku obden nakupujete? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
5.10.11 22:37
eMaminka píše:
tak já tak klasicky na čokoládě.. též jak tu byl zmíněn krém na ruce a vitamínech na pleť, jsem hotovej feťák… no a něco méně přízemního.. kniha.. bez té nejdu pomalu ani vynést odpadky ;)

Miluju knihy!!!! Nicmene ma devitimesicni dcerka to jaksi nechape a odmita tolerovat… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
5.10.11 22:38
ebirka píše:
drogerie mam taky rada, ale holky, co v DMku obden nakupujete? :lol:

No, nekdy se tam jen projdu, a to jako beze srandy!!! :oops:
A jdu tam pro kazdou pitomost, treba jsem na velkem nakupu v Tesku, ale pro prikrm, presnidavku, susenky, ubrousky, rasenku, rexonu, to proste jdu tam zvlast! :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3439
5.10.11 22:46
Barca12345 píše:
ebirka píše:
drogerie mam taky rada, ale holky, co v DMku obden nakupujete? :lol:
No, nekdy se tam jen projdu, a to jako beze srandy!!! :oops:
A jdu tam pro kazdou pitomost, treba jsem na velkem nakupu v Tesku, ale pro prikrm, presnidavku, susenky, ubrousky, rasenku, rexonu, to proste jdu tam zvlast! :oops:

no, je fakt, ze kdyz jsem bydlela v Hloubetine a mela dvacet kroku od baraku DMko a Rossmanna, byla jsem tam taky temer denne a to jen na kukacku :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
5.10.11 22:48

Nebo si musim koupit alespon neco… aviril olej, vzorek jejich samponu, masovou kapsicku pro psa… :oops: :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eMaminka
5.10.11 22:53
Barca12345 píše:
eMaminka píše:
tak já tak klasicky na čokoládě.. též jak tu byl zmíněn krém na ruce a vitamínech na pleť, jsem hotovej feťák… no a něco méně přízemního.. kniha.. bez té nejdu pomalu ani vynést odpadky ;)
Miluju knihy!!!! Nicmene ma devitimesicni dcerka to jaksi nechape a odmita tolerovat… :think:

to si vůbec neber.. já když měla děti do roka tak sem přečetla 10 stran a pak to vzdala páč sem každou stranu četla 10* a stejně jsem věděla prd co tam je… ;)

• Citovat
  • Upravit
2950
5.10.11 22:53

No tak já jelelní lůj ne, ale balzámů na rty mám asi milion nejradši mám blistex. Někdy se pak divím, že se mi najednou v kapse nakupilo pět balzámů naráz.
A do DMka moc nemůžu, protože syn tam vždycky začne strašně řvát, asi se mu tam nelíbí - chlap no, takže jedině sama a to je málokdy.
No a jinak je těch závislotí hodně a mění se to i obdobím, některé časem zaniknou a vytvoří se nové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí