Nesnasim zivot na materske

Napsat příspěvek
Velikost písma:
605
15.2.22 21:26

Snad ti všecko zvládnete :) ja jsem taky vyzdimana staršímu 3 mladšímu 15 měsíců a stereotyp mě naprosto ubíjí taky jsem se přestěhovali na druhý konec republiky tedy respektive jen já… muž tu bydlel No nic méně taky mám jen jednu kámošku která nemá vlastně čas protože pořád uklízí :roll: 8o jak jsou děti malé nemůžu pořádně nic dělat žádný soukromí no znáš to ráno vstanu muž je už v práci domů chodí když děti dávám spát sex a podobně už mi ani nic neříká protože po celodenním utirani zadku a nosu na to fakt nemám pomyšlení ještě k tomu jsem před dětmi měla o 40 kg méně a nemůžu to prostě schodit začala bych třeba běhat ale kdy teď v půl desátý mám opravdu energii vyběhnout někam ven… prostě jen doufám že to bude jiné až děti povyrostou a budu mít čas taky na sebe zatím jsem z toho taky zoufalá ale ještě to nějak dávám nejsi jediná :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
15.2.22 21:31

Ja si to tedy nepřeju, ale co kdyby tak na tyden vypukla válka.. myslíte, že kdyby měli lidi strach o život svuj a svych blízkých, že by si ty hodnoty a priority přestavěli? Že bychom si začali vážit toho obyčejného bytí? :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1448
15.2.22 21:39
@Královna Kosmíru píše:
Ja si to tedy nepřeju, ale co kdyby tak na tyden vypukla válka.. myslíte, že kdyby měli lidi strach o život svuj a svych blízkých, že by si ty hodnoty a priority přestavěli? Že bychom si začali vážit toho obyčejného bytí? :pankac:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.3.22 18:11
@Královna Kosmíru píše:
Ja si to tedy nepřeju, ale co kdyby tak na tyden vypukla válka.. myslíte, že kdyby měli lidi strach o život svuj a svych blízkých, že by si ty hodnoty a priority přestavěli? Že bychom si začali vážit toho obyčejného bytí? :pankac:

Hmm, tak to byla docela věštecká předpověď..Zeptám se úplně blbě - jak vnímáte svůj život teď, když je kousek od nás válka, vidíme utíkat z války matky s dětmi ve věku našich dětí. Já mám slzy v očích, když vidím děťátka ve věku mého syna, s dudlíkem na fotkách někde v krytu nebo utíkající ze Lvova, z Charkova, z Kyjeva.. Chápu, že se jedná i o mediální válku a tyhle fotografie mají působit, tak, jak působí, ale napadení suverenního státu a ničení civilních budov a ztráty na životech nelze popřít..

• Citovat
  • Upravit
34322
1.3.22 18:48
@Anonymní píše:
Hmm, tak to byla docela věštecká předpověď..Zeptám se úplně blbě - jak vnímáte svůj život teď, když je kousek od nás válka, vidíme utíkat z války matky s dětmi ve věku našich dětí. Já mám slzy v očích, když vidím děťátka ve věku mého syna, s dudlíkem na fotkách někde v krytu nebo utíkající ze Lvova, z Charkova, z Kyjeva.. Chápu, že se jedná i o mediální válku a tyhle fotografie mají působit, tak, jak působí, ale napadení suverenního státu a ničení civilních budov a ztráty na životech nelze popřít..

Jak se citim? Ze by tam uz konecne meli prestat lifrovat zbrane a pomerovat si pindiky, meli by sednout ke stolu a sakra rychle zamakat na nejake mirove dohode.
Ted uz ma krev na rukou i zapad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
1.3.22 19:17

@Lucie_Sx Kdyz vedle tebe bude stat chlap, na ktereho vybehne jiny, ale s nozem, a ty mas nuz, mas dokonce prilbu a vestu a pistoli, mas ba i dron, kterej útočícího magora odzbroji za tebe. Vazne tomu s holyma rukama nedas zbran, abys nemela na rukou krev?
Krev je na rukou jediného, toho, ktery vstoupil s armadou na uzemi ciziho státu. Neexistuje ospravedlnění pro bombardovani Kyjeva, pro elitní komando s cílem zabit UA prezidenta a zrovna u tebe je mi ohromne lito, jak stojis uz v nekolikatem prispevku na strane Putina. Nebudu psat Rusu, protože ti tuhle valku nechteji o nic vic, nez zbytek Evropy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
1.3.22 19:21
@Lucie_Sx píše:
Jak se citim? Ze by tam uz konecne meli prestat lifrovat zbrane a pomerovat si pindiky, meli by sednout ke stolu a sakra rychle zamakat na nejake mirove dohode.

Co to tady zase meleš?

• Citovat
  • Upravit
1724
1.3.22 21:49
@Lucie_Sx píše:

No, zapomínás na jednu podstatnou věc, Putin dohodu nechce. Resp.chce dohodu ve stylu, že dostane celou Ukrajinu. Fajn, takže celou Ukrajinu jen tak predhodi Evropa Rusku…jak Československo Hitlerovi, ne? Jako taky jsem pro dohodu, už aby, byla na stole, ale to znamená, že OBĚ strany budou chtít dohodu, která by byla založena na KOMPROMISU. Neříkám že Západ je v celé záležitosti svatý, ale jsou situace, kdy holt se musí říct, že černá je černá a bílá je bílá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
1.3.22 21:51

Zakladatelko, materska me znicila. Uz jsem to nikdy nezopakovala. Ale neboj, zapomenes - jako na vsechno. Ted uz se tomu jenom smeju a neboj, pubertak je tez vyzivny. Zlate mimino.😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
1.3.22 22:33
@Villanelle píše:
@Lucie_Sx Kdyz vedle tebe bude stat chlap, na ktereho vybehne jiny, ale s nozem, a ty mas nuz, mas dokonce prilbu a vestu a pistoli, mas ba i dron, kterej útočícího magora odzbroji za tebe. Vazne tomu s holyma rukama nedas zbran, abys nemela na rukou krev?
Krev je na rukou jediného, toho, ktery vstoupil s armadou na uzemi ciziho státu. Neexistuje ospravedlnění pro bombardovani Kyjeva, pro elitní komando s cílem zabit UA prezidenta a zrovna u tebe je mi ohromne lito, jak stojis uz v nekolikatem prispevku na strane Putina. Nebudu psat Rusu, protože ti tuhle valku nechteji o nic vic, nez zbytek Evropy.

Ne, zadne ospravedlneni neexistuje, to mas pravdu.
Ale doslo k tomu, situace je jaka je a ted je zasadni, co s tim dal.
Ono na ty mirove dohody dojde tak jako tak, akorat jde o to, kolik mrtvych mezitim bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
1.3.22 22:35
@Giovanna1 píše:
No, zapomínás na jednu podstatnou věc, Putin dohodu nechce. Resp.chce dohodu ve stylu, že dostane celou Ukrajinu. Fajn, takže celou Ukrajinu jen tak predhodi Evropa Rusku…jak Československo Hitlerovi, ne? Jako taky jsem pro dohodu, už aby, byla na stole, ale to znamená, že OBĚ strany budou chtít dohodu, která by byla založena na KOMPROMISU. Neříkám že Západ je v celé záležitosti svatý, ale jsou situace, kdy holt se musí říct, že černá je černá a bílá je bílá.

Jak „dostane Ukrajinu“?
Jediny co chce nemit hned u hranic stat NATO a americke jaderne rakety.
To je tak tezky to splnit?
Vsichni chteji valku, svet se zblaznil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
2.3.22 09:18
@Lucie_Sx píše:
Jak „dostane Ukrajinu“?
Vsichni chteji valku, svet se zblaznil. [/citace

Aha, takže kvůli tomu rozbombarduje celou Ukrajinu. Takže vlastně podle tebe je Putin chudáček, který MUSEL zautocit. A Ukrajina si sama nemůže vybrat, na čí straně bude, zda bude víc spojencem Ruska, nebo Západu, nebo bude neutrální. Holt leží na blbé straně, vedle Ruska, že. Je prostě v rukou velkých hráčů, kteří si s ním dělají, co chtějí. Ať už se tam Západ vměšoval do Ukrajiny jakkoliv, teď Putin celému světu předvádí, co to je OPRAVDOVÉ vměšování se vším všudy. Fakt ubohé. Navíc jen docílí toho, že celá Ukrajina ho nenávidí a ještě víc nebudou chtít být pod vlivem Ruska…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3000
2.3.22 09:26

Víš co, ono třeba bude lip až se oteplí, budete víc venku, třeba se s někým seznámíte. Chapu, ze dvě deti po sobě a věcně zaměstnaný manžel je narocne, ale každé období přináší něco. Jednou budeš vzpomínat, jak to bylo fajn, když byly deti malé… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41512
2.3.22 09:30
@Lucie_Sx píše:
Jak „dostane Ukrajinu“?
Vsichni chteji valku, svet se zblaznil.

a? on musí dostat to co chce? ostatní musí plnit Putinova přání? nemá žádný právo zasahovat v cizím státě. ikdyby si tam nastěhovali půlku USA, je mu do toho prd.
Tak snad nebude „chtít“ třeba Prahu. Podle tebe by ji měl dostat, protože by to bylo jediný co chce a přece by nebylo tak těžký mu to splnit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3000
2.3.22 09:44
@Keyllah píše:
a? on musí dostat to co chce? ostatní musí plnit Putinova přání? nemá žádný právo zasahovat v cizím státě. ikdyby si tam nastěhovali půlku USA, je mu do toho prd.
Tak snad nebude „chtít“ třeba Prahu. Podle tebe by ji měl dostat, protože by to bylo jediný co chce a přece by nebylo tak těžký mu to splnit :roll:

Běžte už do p.dele s Putinem, tahat ho do každého tématu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital