Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Zoe1 píše:
Já se zakladatelce nedivím, pokud je důvod Covid, kdyby nebylo Covidu, klidně bych je nechala jet, ale tento rok bych prostě nikam nejezdila. Kdo ví, co se bude ještě všechno dít.
A když se vrátí o 3 dny dřív, ak si pomůže jak? ![]()
@Anonymní píše:
Byvaly mi dela same naschvali. Mame stridavou peci o syna (6let) v tydnu kdy ho ma on my oznamil, ze chce jet se synem do Chorvatska a chce po me o par dni ho mit dele. Ja s tim nesouhlasim ale on mi jen nadava. Muzu se nejak branit?
A máš pro to nějaký důvod, nebo jen děláš dusno?
Zakladatelko já se ti nedivím, taky bych nechtěla aby jel. Upřímně vůbec nechápu jak v době koronaviru může někdo někam cestovat, když i v naší zemi je stále dost nákazy. V některých zemích je ještě plno zákazů a Češi si vesele jezdí na dovolený
jak kdyby to jedno léto nešlo vydržet.
Mimochodem, zakladatelko, kéž by všichni otcové dělali „naschvály“ tím, že pečují o své děti a berou je v létě k moři.
@Lama Lama píše:
A když se vrátí o 3 dny dřív, ak si pomůže jak?
Já jsem někde psala, aby se vrátili o tři dny dřív? Já jsem psala, že bych tento rok prostě nikam nejezdila, já nechápu, že to prostě Čecháchči nemůžou ten jeden rok vydržet a zůstat doma a podpořit raději českou ekonomiku.
@Anonymní píše:
Byvaly mi dela same naschvali. Mame stridavou peci o syna (6let) v tydnu kdy ho ma on my oznamil, ze chce jet se synem do Chorvatska a chce po me o par dni ho mit dele. Ja s tim nesouhlasim ale on mi jen nadava. Muzu se nejak branit?
Ty budes taky darecek
Chudak vas syn ![]()
@Zoe1 o covidu nepíše ani slovo, jen že jí vadí navíc pár dní s otcem.
@Zoe1 píše:
Já jsem někde psala, aby se vrátili o tři dny dřív? Já jsem psala, že bych tento rok prostě nikam nejezdila, já nechápu, že to prostě Čecháchči nemůžou ten jeden rok vydržet a zůstat doma a podpořit raději českou ekonomiku.
Máte pravdu, lepší je jet na dovolenou hezky tady v Česku, třeba do Severomoravského kraje. Bože můj, v Chorvatsku mu hrozí spíš úpal, než coronavirus.
@MKSP píše:
Zakladatelko já se ti nedivím, taky bych nechtěla aby jel. Upřímně vůbec nechápu jak v době koronaviru může někdo někam cestovat, když i v naší zemi je stále dost nákazy. V některých zemích je ještě plno zákazů a Češi si vesele jezdí na dovolenýjak kdyby to jedno léto nešlo vydržet.
Není absolutně žádný racionální důvod, proč by z hlediska nákazy Covidem nemohli lidé odjet vlakem/busem s hromadou dalších Čechů do příměstské lokality v Chorvatsku. Žádný zákaz vycestování pro oblast Chorvatska neexistuje.
@Zoe1 píše:
Tak zůstaň doma na pr.eli a podporuj českou ekonomiku. Ale kvůli tvé předposranosti se fakt svět nepřestane točit.
@Zoe1 píše:
Kdo je zvědavý na kyselé ksichty, předražené služby, mizernou kvalitu, zpruzelé pivní kecy…
Ano neexistuje a je to škoda. Pak se zase lidi budou hrozně divit kolik přibylo nákazy a že budou zase omezení. V jiných zemích lidi chodí i do obchodu co nejméně, ale tady skončili zákazy a roušky, tak už na koronavirus všichni zapomněli. @SlečnaDahlia
@Anonymní píše:
Přijde mi že naschválY tady děláš spíš ty. Zeptala ses syna, co by chtěl?
@MKSP A jaký je rozdíl v tom, když si přivezu Coronu z Chorvatska nebo třeba z Mácháče?
Já se tedy nikam nechystám, ale i tak mi to přijde úplně jedno ![]()
Nechápu ty negativní komentáře na adresu zakladatelky! Pokud k moři či jinam a o několik dní déle, tak slušně domluvit mezi sebou a ne otcem oznamovat. Jak víte, co měla zakladatelka s dítětem v plánu?! Nekritizuje, pokud jste sami ve stejné situaci nebyli