Nespíme spolu, protože nechce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
andrasteia
16.11.24 12:45
@Koalinkaa píše: Více
..za me vše heizne hrotis.

Zaprvé, jemu je 27 dítě třeba chce JEDNOU a s Tebou, ale ty to řešíš už teď po půl roce. Tohle je děsivý. Dítě je celoživotní závazek a ja bych se na jeho místě cítila jak plemenný býk.

Neni ti ani třicet, klid. Děti můžeš mít příštích deset let. Za mě to zní tak, ze ho máš sice ráda, ale je to takové účelové, prostě se hodí pro založení rodiny a tím na něj podvědomě tlačíš a on z toho utíká.

• Citovat
  • Upravit
971
16.11.24 12:56
@andrasteia píše: Více

Promiň ale Ty jsi mimo. Jejich problém nejsou děti, ale to že on nechce šukat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My Melody
16.11.24 12:57
@Justin Case píše: Více

Konecne nekto, kto vi, ze je to trolling. Ale to nebude Klopka, ale ta druha copywriterka, pise sem pravidelne, poznas ji podle stylu. Ano telenovela, jmena osob, styl… proc ma asi novacek potrebu se sem zaregistrovat, aby nam zdelil, ze partner ma nizsi frekvenci, kdyz na EM najde milion clanku s identickym obsahom? Nemluve o tom, ze na netu ji to vyhodi desitky odbornych publikaci s radami, jak resit tento problem.

:) Mmch, je to predvidatelny, jak sobota po patku. :) Copywriter napise, ze partner trtka jen jednou tydne, nebo jednou dva tydny, co je podle statistik prumer, ale pro emimino, kde probiha soutez, kto toho natrtkal vic, nezajimavy fakt. Zavislaci zacnou zpivat, ze cim vic pasku, tim vic adidas, protoze cim vic trtkas, tim vic si clovek a pokud nesoulozis dva krat denne, je to ostuda a zivotni prohra. Dalsi uzivatele poradi, at se kvuli sexualnimu nesouladu rozejdou a za tyden tady mame dalsi clanek z cyklu " nesoulozici partner" a jede se dalsi kolo. :)

Příspěvek upraven 16.11.24 v 14:08

• Citovat
  • Upravit
40437
16.11.24 13:19
@chs.jasmin píše: Více

Nerozumím tomu, proč to sem píšeš o tom kámošovi?

Ty nevidíš, že tady jde o úplně něco jiného?
Tenhle chlap zakl. po pár měsících sexuálně odmítá.

Pokud by zakl. zbouchnul, tak je jistota, že v těhotenství na ni nesáhne, aby neublížil miminku a po porodu už nebude žádný sex vůbec.

Tvůj příklad bych sem vůbec nepsala, zakl. at si otěhotnění hooodně rozmyslí, pokud si nechce zkazit život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16990
16.11.24 13:43

@free333 Psala jsem to k tomu nastěhování si ji po krátké době domů - k tomu jsem to psala, přečti si to ještě jednou, celé je to o stěhování ;) Proto píšu, že tolik lidí se po krátké době sestěhuje, tak proč v TOM STĚHOVÁNÍ hledat nějaké unáhlenosti a vypočítavost.

Už chápeš??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40437
16.11.24 13:50

Za mě bych doporučila přečíst si zakl. příspěvky znovu.

Příspěvek o stěhování je naprosto zbytečný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16990
16.11.24 13:58

@free333 Diskuze tady běží už delší dobu, já reagovala na tvoje rejpnutí o stěhování, zakladatelce jsem psala. Tohle bylo na tebe, ne na ni 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106871
16.11.24 14:03

co je na nem krásného, když o ni nestojí fyzicky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106871
16.11.24 14:05
@Anonymní píše: Více

k cenu ti je laska bez intimity?
to je přátelsky vztah, spolubydleni
Kdo o sex aspon trochu stoji, tak v takovém vztahu bude nestastny, znici mu to sebevedomi…a ta laska brzo přejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40437
16.11.24 14:17

Zbytečná reakce o ničem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106871
16.11.24 14:21

vzdyt je to jasne, proste nemá zajem.
Dost mozna mu v necem vyhovuje, ze vztahu ma nějaké benefity.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971
16.11.24 14:22
@free333 píše: Více

Asi tak…místo toho abyste (abyste, nikoliv aby jste) zakl. něco poradily

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106871
16.11.24 14:31

Opačně ti to bude taky k prdu..pokud tedy máš normální zájem o sex, partner te přitahuje, žádné jiné problémy nemáte.

Nikdo nestojí o vztah s uzasnakem, který znamená celoživotní celibát.
Tohle píšou ti co sami mají to libido hodně dole nebo vůbec o sex nestojí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106871
16.11.24 14:37
@Koalinkaa píše: Více

Zeptala ses, proč v těch popsaných případech, kterým říká zájem o sex tedy nepokračuje, aby k tomu sexu došlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2444
16.11.24 14:43
@Kantorek píše: Více

Já si také myslím, že jde o trolla, ale hypoteticky máš pravdu s tím podvodem, a že to není hezké vůči ní a měl by to čestně ukončit. Ale jinak by mi ho bylo také líto, zrovna v Česku ještě není úplně bezva prohlásit se za homosexuála (znám dva páry, u kterých to bere každý v pohodě, ale jde o holky), toleruje se to, ale řeči jsou pořád, a na asexuály se koukalo a nejspíš bude koukat pohrdavě asi vždycky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí