Nespravedlivé nařčení projednává přestupková komise

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21275
26.10.16 17:00
@Anonymní píše:
Právěže nás ani nepředvolali. Ani nechtěli svědectví nebo protiargumenty. Rozhodli o nás bez nás.

dali vám pokutu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27633
26.10.16 17:00
@Anonymní píše:
Právěže nás ani nepředvolali. Ani nechtěli svědectví nebo protiargumenty. Rozhodli o nás bez nás.

zakladatelko promin meleš pořád jedno a to samé dokola už jsme se tě tu asi 7× ptali JAK ROZHODLI a ty to nejsi schopná napsat :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.10.16 17:08

Omlouvám se za zmatenost. Je to PŘÍKAZ O ULOŽENÍ SANKCE, kdf je uznám vinným z přestupku proti občanskému soužití. Dopouštěl se podle něj schválností s letadlem, kdy úmyslně přelétal v těsné blízkosti obytné zástavby.
Komise došla k závěru, že byla skutková podstata přestupku byla přímým úmyslným jednáním obviněného nepochybně naplněna.
Není zde pochybnosti o tom, že obviněný z přestupku se přestupku dopustil, když toto shodně potvrdily osoby, které byly očitými svědky spáchání přestupku.

Jde mi hlavně o tu poslední větu. Ti očití svědci lhali…

• Citovat
  • Upravit
5938
26.10.16 17:12

@PaníBovaryová ne, napomenutí. Přítel je rozhodnutý jít do odvolání i s možností toho, že ji dostane. Ale ví, co dělá a kde létá a s čím.
@ka2ka moc se omlouvám, rada rozhodla o tom, že je vinen z přestupku proti občanskému soužití.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5938
26.10.16 17:13

@ka2ka kašlu na anonymitu, nemám se zač stydět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27633
26.10.16 17:15

@mmuerka o tom by měl být zápis tam by jste zjistili kdo byli ti svědci a pak jak už to někdo psal zkusit je žalovat za pomluvu :think: otázka je jestli je to reálný to už by chtělo právníka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5938
26.10.16 17:18

@ka2ka my víme, kdo to byl. Jsou to tři sousedé, přítel létá jen v blízkosti pozemku jednoho z nich, druzí dva se s ním prostě jen domluvili, že mu to dosvědčí, o to jde. Nad tou pomluvou taky uvažujeme, jde o to, že to bude slovo proti slovu :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5938
26.10.16 17:21

@Ellusa ale jak jim dokážeme, že lžou? :,( stačí to, že nebudou mít důkaz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
26.10.16 17:31
@mmuerka píše:
@Ellusa ale jak jim dokážeme, že lžou? :,( stačí to, že nebudou mít důkaz?

Napřed bych řešila, jestli v tom rozhodnutí je stanovená doba pro odvolání a podle toho bych jednala. Podala bych odvolání, kde bych hlavně napadla to, že jsem nebyla přizvána k jednání přestupkové komise, doložila bych jména svědků a požádala o nové projednání. Pokud by na to nepřistoupili, odvolala bych se k jejich nadřízenému orgánu. Ellusa mě koukám předběhla. Hlavně nezapomeňte na lhůty.

• Citovat
  • Upravit
69235
26.10.16 17:37

Podat ihned odpor, bude ústní jednání, kam si pozvete své svědky, že to není pravda. pokud předseda komise je zainteresován, namítnout jeho podjatost. Hele, popravdě, nic vám nemůžou, šla bych do boje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
26.10.16 17:54

Přesně jak píšou někteří výše: podejte odpor (ohlídejte si lhůtu), navrhněte svědky. Ještě není nic definitivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
26.10.16 18:12

A nenapadlo přítele léta jinde? Nezlob se, ale mně by to také vadilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5938
26.10.16 18:13

@Ellusa @Kobliha51 @terinka4444 @enyf přišlo mu to dnes, máme 15 dnů. Svědků máme dost, policisté si tenkrát psali tři, já si myslela, že když je to můj přítel, svědčit nemohu, ale policisté mě pak vyvedli z omylu. Radili příteli, ať si toho vezme ke komisi co nejvíc, klidně i to letadlo. S čímž jsme počítali.
V příkazu je psáno, že v případě odvolání, se bude začínat odznova a přistoupí se k slovnímu dotazování.
Díky za podporu, půjdeme do toho. Protože jsme si jisti, že přítel nikoho neohrožuje, dokonce se na něj byly i podívat dětičky ze školky, paní učitelky zřejmě shledaly, že přítel má letadlo pod kontrolou :) a nad domy také nelétá. Pískavý zvuk, který letadlo vydává, přehluší i projíždějící auto…
Prostě nějak nechápeme, jak ta komise došla k závěru, k jakému došla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19787
26.10.16 18:15
@Anonymní píše:
Hezký den! Je zde někdo, kdo měl problém s nařčením z čehokoliv a následné prošetřování přestupkovou komisí? Jde o přítele, na kterého si stěžoval jeden obyvatel, že létá nad loukou s elektrickým modelem letadla. Když nepomohlo to, že příteli pán vyhrožoval jeho sestřelením či rozšlapáním, začal na něj volat policii. Policie po druhém výjezdu předala spis přestupkové komisy. Pán se zřejmě domluvil se dvěma dalšími sousedy (k jejimž domům však přítel nelétá, jsou až na konci louky) a s těmi přítele nahlásili na policii a lživě uvedli, že přítel létá nad jejich domy.
Máme podpisy obyvatel a sousedů, kterým letadlo nevadí, všichni nevěřícně kroutí hlavami. Model je z polystyrenu, váží 250 gramů a bzučí stejně jako autíčko na dálkové ovládání. Přesto prý obtěžuje svým hlukem a hrozí pádem. Nějak jsme to nepochopili, rozhodlo se „o nás bez nás“, několik sousedů je ochotných dosvědčit, že přítel nad domy nelétá, bylo to i napsáno ve spise od policie, přesto komise rozhodla takto…
Můžete mi poradit, jak byste se zachovali vy? Přítel se chce odvolat a požadovat důkaz o tom, že jim létal nad domy. Jde požadovat přezkoumání komisí v jiném městě? Díky za jakékoliv reakce!
Ať podá odpor.

Podle mého názoru přestupkové komise (skupina stréců a tetin bez jakéhokoliv právnického vzdělání, ba často bez jakéhokoliv právnického vědomí, zato skamaráděných s dalšími stréci a tetinami z dědiny) je úplně na prd.

A když nepomůže odvolání, ať to řeší soudně.

Příspěvek upraven 26.10.16 v 18:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
26.10.16 18:27

@mmuerka

Nechápete to a nepochopíte. Nenechte si zkazit náladu do té doby, než se to bude projednávat. Nic nevymyslíte. Mě spíš zaráží, že přestupková komise projednává něco bez člověka, kterého se to týká. Ale zákon neznám, třeba je to možné, ale jaksi proti zdravému rozumu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová