Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Timinka píše:
Tak pokud řekl, že má pojistku jen on a to na 200 tisíc, tak proč se tu stále omýlají nějaké pojistky na smrt dítěte?
No protože to bylo prý v Blesku
Je to blbost, i kdyby byla pojištěná máma, tak to prostě jako motiv nevidím, kór když on má pojistku na 200t Tak kolik by tak asi měla ona ![]()
@Anonymní píše:
Víš co, my spekulovali, nakonec jsem na to nekývla, ale třeba kamarádky dcera, měla smrtelnou nemoc, nepřej si vědět, kolik peněz stálo dělání zázraku, jak moc se zadlužili, při pokusech ji zachránit a pak alespoň zpříjemnit ýivot, z pojistky by to pokryli, takhle to budou platit do své smrti. Děti miluju nade vše, jsem realista, já bych ty pojistky uzavřela vyšší, manžel to nedovolil.
Na tohle máme děti pojištěné v řádech miliónů. To ano, i na trvalé následky, aby kdyby nedej bůh se něco stalo, aby nikdy nemuseli živořit na hranici bídy. I těžké nemoce, vše. Takže léčbu by to pokrylo, zázraky by jsme zaplatili
Hlavně protohle mají děti pojistky.
@Anonymní píše:
Víš co, my spekulovali, nakonec jsem na to nekývla, ale třeba kamarádky dcera, měla smrtelnou nemoc, nepřej si vědět, kolik peněz stálo dělání zázraku, jak moc se zadlužili, při pokusech ji zachránit a pak alespoň zpříjemnit ýivot, z pojistky by to pokryli, takhle to budou platit do své smrti. Děti miluju nade vše, jsem realista, já bych ty pojistky uzavřela vyšší, manžel to nedovolil.
To je dobra pointa ![]()
@Bunny puella píše:
@Loki01 na fesťáky jezdí z 60% dredatí huliči a lidičky, co si rochní v tom, se víkend neumýt a válet se s pivem a cigárkem u stanu. To raději hezky oblečenou ženskou. A co máš prosím tě pořád s tím Nature.![]()
![]()
Tak ty jsi asi na moc festivalech nebyla co ![]()
Pridavam s ek tem, co " tatkovi " teorii neveri.
1. tvrdil, ze lezely na posteli X doktor tvrdil, ze byly nalezeny ma zemi
2. udajne se koukal na TV ve stejnem pokoji, kde lezela manzelka s dcerou X to nevidel jak jsou v krecich a trpi???
Podle me nepredpokladal, anebo si nezjistil, jak pusobi dany jed. Jake jsou reakce atd. ![]()
@Weru píše:
Pridavam s ek tem, co " tatkovi " teorii neveri.1. tvrdil, ze lezely na posteli X doktor tvrdil, ze byly nalezeny ma zemi
2. udajne se koukal na TV ve stejnem pokoji, kde lezela manzelka s dcerou X to nevidel jak jsou v krecich a trpi???
Podle me nepredpokladal, anebo si nezjistil, jak pusobi dany jed. Jake jsou reakce atd.
Možná by stálo za to se mu doma podívat do historie PC.
@Burj Chalifa píše:
já kdybych chtěla otrávit manžela, tak zjišťovat půjdu na veřejný místo
do knihovny, kavárny…
@Timinka píše:
já kdybych chtěla otrávit manžela, tak zjišťovat půjdu na veřejný místodo knihovny, kavárny…
Každý to nedomýšlí do detailů
To, co nám připadne logické, jinému uteče.
@Burj Chalifa píše:
Každý to nedomýšlí do detailůTo, co nám připadne logické, jinému uteče.
to už by byl fakt d.bil
rychlej jed, žádný alibi a ještě historii plnou informací kde jed sehnat ![]()
@Timinka píše:
to už by byl fakt d.bilrychlej jed, žádný alibi a ještě historii plnou informací kde jed sehnat
Ale on možná je.
Tak co jsem četla ty názory psychologů na jeho výpověď, tak se všichni shodují, že je přinejmenším podivná a nedůvěryhodná. To, jak pořád zdůrazňuje detaily, že mluví hlavně o sobě, svý ženě s dítětem ani jednou neřekl jménem, že nehledá viníky ani neproklíná sám sebe, že něco mohl udělat jinak atd atd
To, že posílal samotnou ženu pro vodu, to taky ukazuje, jak je sebestředný ![]()
@Burj Chalifa píše:
Jen jestli ho vubec zacnou vysetrovat. i kdyz co my vime, ze?
@Weru píše:
Už začali ![]()
@Weru píše:
To si piš. Jen se o tom veřejně nebude mluvit.