Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ikyki Rikal, ze s nima zatrasl, snazil se je ozivit a pak hned bezel do vedlejsiho pokoje…To urcite nedelal pul hodiny.
Já zase pochybuju, že ten údaj od sousedky je naprosto přesný. Vy když slyšíte nějakej řev, tak se koukáte na hodinky pro případ, že by to bylo potřeba hlásit? A pak se taky podívala na hodinky, když on k ní vlítnul… A úplně přesně věděla, že to bylo půl hodiny
Tak je to i u nás je nařízena soudní pitva, těla už jsou v česku
@Antonie Bolavá To urcite ne, ale rozhodne odhadnes jestli to bylo treba pet minut nebo delsi casovej usek- vzpomenes si cos mezi tim delala atd. Pokud treba pritom sledovala nejakej porad v tv, tak tim jednodussi to urcit.
@Sepishka píše:
@araw Aha, ja videla jen nejakej rozhovor s nim s reporterem Novy na youtube, ale tam o tomhle nemluvil.
Na tn.cz jsou všechny rozhovory s ním. Já je taky skoukla tam
@araw píše:
Jakože proč? Určitě nebyla na něm závislá, aby bez něj nepřežila. To většinou bývají Máňy, které si neumí život bez blba představit. Kdoví, jak to bylo, ale tomu, že otrávila sebe a svou dceru na dovolené věřím ještě míň, než tomu teroristovi
Ta,,naše,, slovenka taky nebyla mánička. Měla slušnou práci, pěknej domek, krásnýho syna. A kvůli blbý hádce vzala syna, oblékla ho, šla cca 20 minut k rybníku a tam ho utopila. Držela mu hlavu pod vodou. Jen říkám, že ženy nejsou vždy bez viny a aby někomu ublížily dokážou udělat strašlivé věci
@ikyki píše:
OBÁVÁM SE, že egypští policisté neudělali spoustu důležitých věcí, které ve vyšetřování budou chybět- na pravdu se nepřijde pokud se nedozná pan P. ovšem je - li vinnen
Ano. Myslím, že pustit - zcela teoreticky - na místo činu českou výjezdovou skupinu a experty, věc je už objasněna. Ohledání místa činu a zajištění důkazů je zásada, přes kterou vlak nejede.
K alibi - jelikož si jej vymýšlí sám a musí reagovat na nové informace vč. dílčích výsledků pitvy, dělá logické chyby. Kdyby zcela mlčel, udělal lépe. On však měl potřebu prezentovat svoji ( děravou) verzi a už se do toho úplně zamotal. Nemá moc na vybranou, jdou po něm už tady i v Egypte. V obou případech mu hrozí vyjmečný trest.
@ikyki píše:
@Burj Chalifa takže pro vás je to vrah?
I při ctění presumpce neviny je pro mě osobou podezřelou.
@araw píše:
Ale tady dle otce žádné problémy neměli, zamilovaný páreček
Nic výrazného, že by se honili s noži to fakt nééé.
@n.evill píše:
Jestli sousedka slyšela půl hodiny před tím než na ní zaklepal příšerný křik, mluvilo by to spíš o jeho nevině. Tou dobou už byly totiž matka a dcera tři a půl hodiny po smrti ( v době údajného výkřiku), takže nejspíš příšerně křičel otec když je našel..?
To si právě nemyslím. Bylo mu přece strašně špatně. Mě na jeho výpovědích moc věcí nesedí. ![]()
@Loki01