Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kuti píše:
Pak ale sel pro dalsi vody, az kdyz tu „poderzelou“ od uklizece vypili, ne?? A pili ji asi vsichni, kdyz nic jineho nemeli
Takze, kdyby byla otravena muselo by se to asi projevit driv a i u nej
teoreticky ano, prakticky treba ne
..No je divny uz to, ze si vezmu od uklizece otevrenou petku s tekutinou co chutna divne(pokud to neni lez, coz bych rekla, ze ano).Ale tvrdi ze to nevedel, az kdyz ji bylo v petce trochu, napil se a vyzvracel to.Ja bych teda pri,,jen,, strevni jizde byla schopna rict, ze voda nechutna jako voda co mi donesl
.A kdyz na tom byl nejhur z nich, proc nenechal jit pro jidlo a piti pro dite Moniku? Prijde mi logicke, kdyz jsou rodice oba nemocni, ze si snazi vzajemne vypomoci, ne ze to odedre jeden.
@Loki01 To máš jedno, co jsi řekla, ale nepřijde ti na fotce jako že byste si mohly pokecat o buňkách, tak jsi sucharka a zhrzená ošklivka, se s tím smiř. ![]()
@Loki01 píše:
Jak výjimečně?![]()
![]()
![]()
no hele, co si budem povídat, nekdy jseš jak vosina v pr… ![]()
@wildcherry jestli to ale vysetruji jako vrazdu, meli by ihned spolupracovat s CR. Kriminaliste uz mohli v byte rodiny zajistovat stopy, treba prohledat PC, zda nekdo nevyhledaval info o jedech. Zjistovat, jestli Monika mohla mit v praci pristup k nejakym lekum, atd.
To by ale Egyptane museli Petra nejdriv obvinit
a oni mu misto toho vratli pas ![]()
Prijde mi to cele divne…
@Antonie Bolavá píše:
Já bych jen chtěla podotknout, že Loki dnes ZCELA VYJÍMEČNĚ neůtočí. Alespoň se mi to teda nezdá. Až teď se tady teda všechny hádáte úplně o ho… ničem
souhlasím ![]()
@Bunny puella píše:
já to s těma kalhotkama pořádně nepochopila. To chtěl Petr jako naznačit, že by ji ještě někdo znásilnil? Ono se to pak už nerozebíralo, ne? Já, když měla jednou běhavku, jako že fakt herdek velkou, tak jsem taky chodila bez, protože jsem byla ráda, že dosednu, natož si ještě stahovat prádlo. Tak třeba si je Monika sundala sama. On byl vedle v pokoji, tak to těžko mohl vidět. Nevím, co tím sledoval.
S tema kalhotkama to taky nechapu, co tou informaci jako chtel rict?? ![]()
A ztratily se ty kalhotky aspon nebo je mela nekde vedle postele?? Treba ji bylo proste zle a nemela silu si je nandat…
Jinak, nekdo tu vcera psal, ze podle nejakeho zverejneneho nakresu nemeli dva pokoje, ale bydleli v jedne mistnosti ![]()
Teoreticky by jim mohl omylem zaměstnanec podat třeba něco na čištění wc, co by si cmrndali z velkobalení. Petr mohl mít ještě trochu vody své, jenže by to bylo málo, tak vzal tu od zaměstnance, který byl za dveřmi na ráně. Protože byla ještě trocha vody jeho, z petky by nepil. Na čištění wc se ale spíš používají kyseliny, což by poleptalo už minimálně jícen.
A přijde mi to teda přitažené za vlasy
.
@Genovesa píše:
Teoreticky by jim mohl omylem zaměstnanec podat třeba něco na čištění wc, co by si cmrndali z velkobalení. Petr mohl mít ještě trochu vody své, jenže by to bylo málo, tak vzal tu od zaměstnance, který byl za dveřmi na ráně. Protože byla ještě trocha vody jeho, z petky by nepil. Na čištění wc se ale spíš používají kyseliny, což by poleptalo už minimálně jícen.
A přijde mi to teda přitažené za vlasy.
Hlavně ty chemikálie smrdí, toho se jen tak omylem nenapiješ, nebo rozhodně ne víc jak malý lok. ![]()
@saracenka30 No, tohle bych netvrdila. Bývalá spolužačka si jednou pořádně lokla žíraviny na čištění automatických dojiček v kravíně, co si její máma donesla na čištění odpadu v láhvi od sodovky. Měla velkou žízeň. A skončila ve špitále.
Ale tak je to blud, protože by se napila jen jedna z nich předpokládám a upozornila druhou.
@Bunny puella píše:
já to s těma kalhotkama pořádně nepochopila. To chtěl Petr jako naznačit, že by ji ještě někdo znásilnil? Ono se to pak už nerozebíralo, ne? Já, když měla jednou běhavku, jako že fakt herdek velkou, tak jsem taky chodila bez, protože jsem byla ráda, že dosednu, natož si ještě stahovat prádlo. Tak třeba si je Monika sundala sama. On byl vedle v pokoji, tak to těžko mohl vidět. Nevím, co tím sledoval.
No tvrdil, ze nikdy nebyva bez kalhotek. Takze asi ano, ale je to smesne.
@Antonie Bolavá píše:
no hele, co si budem povídat, nekdy jseš jak vosina v pr…
skandál! ![]()
@Loki01 I když jsem si rýpla
, přiznám se, že bych podle fotek taky nehádala 3 vysoké školy a vědecké publikace. Ale tak hrdá za to na sebe nejsem
.
PS: Nature nečtu, max někdy Přírodu, zato koukám na ČT2
.
@Loki01 ježiš jdi už někam…probírá se tu neštěstí a ty nemáš nic lepšího na prácí než sem psát hov*a…jsou tu totiž lidi co je zajímá číst spekulace o tomhle případu a je mi fakt někde jestli zpíváš operu a odebíráš Maxim
@ikyki Bohužel si myslím, že nic jiného než spekulace se asi nedovíme
.