Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
989
8.8.13 16:41
@wildcherry píše:
teoreticky ano, prakticky treba ne :nevim:..No je divny uz to, ze si vezmu od uklizece otevrenou petku s tekutinou co chutna divne(pokud to neni lez, coz bych rekla, ze ano).Ale tvrdi ze to nevedel, az kdyz ji bylo v petce trochu, napil se a vyzvracel to.Ja bych teda pri,,jen,, strevni jizde byla schopna rict, ze voda nechutna jako voda co mi donesl :nevim:.A kdyz na tom byl nejhur z nich, proc nenechal jit pro jidlo a piti pro dite Moniku? Prijde mi logicke, kdyz jsou rodice oba nemocni, ze si snazi vzajemne vypomoci, ne ze to odedre jeden.

on ji pry posilal, ale ona to odmitla, ze je ji zle :nevim:

Me spis prijde zvlastni, ze sel pro petky s vodou s tim, ze nemeji co pit a pritom tam jeste zustala ta rizla colou, kterou asi tedy vubec nepil?? A ze tam vlastne je a navic chutna divne zjistil, az kdyz vypil ty ostatni, ktere donesl pozdeji??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
835
8.8.13 16:41

Já si osobně myslím, že to byl ten otec, protože nedávno jsem viděla v TV rozhovor, a ten chlap se choval, jako by se vůbec nic nestalo. :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
8.8.13 16:42

@Genovesa a i kdyby tak tyhle vaše handrkování sem nepatří…

• Citovat
  • Upravit
2401
8.8.13 16:43

Ahoj, kde jste cetly ty informace, ze si vzal otevrenou petku od uklizece?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
8.8.13 16:46
@Timinka píše:
jako že pěkný lidi se nezabíjí? :mrgreen: Před půl rokem u nás jedna slovačka (protože ji nasral manžel) utopila svého tříletého syna -ne ve vaně ale vzala ho k rybníku a tam ho utopila a pak se pokusila o sebevraždu. :nevim:Příspěvek upraven 08.08.13 v 14:38

Jakože proč? Určitě nebyla na něm závislá, aby bez něj nepřežila. To většinou bývají Máňy, které si neumí život bez blba představit. Kdoví, jak to bylo, ale tomu, že otrávila sebe a svou dceru na dovolené věřím ještě míň, než tomu teroristovi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
8.8.13 16:47
@Loki01 píše:
8o skandál! :mrgreen:

ty se umíš smát? 8o 8o 8o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
8.8.13 16:48
@Timinka píše:
ano byl to neuvěřitelný šok, bydleli kousíček od nás. Prostě po hádce se pomstila manželovi :?

Ale tady dle otce žádné problémy neměli, zamilovaný páreček :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
8.8.13 16:50
@ikyki píše:
@Loki01 ježiš jdi už někam…probírá se tu neštěstí a ty nemáš nic lepšího na prácí než sem psát hov*a…jsou tu totiž lidi co je zajímá číst spekulace o tomhle případu a je mi fakt někde jestli zpíváš operu a odebíráš Maxim

pokud se neumíš slusne vyjadřovat tak na me radši nemluv ok? Najednou se tady zapojis do diskuze…
Nepleť se do cizích hovoru.
Mimochodem, ja jsem ta co to tady ukončila. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
8.8.13 16:51
@ikyki píše:

Tak příště reaguj mirneji a oslov všechny účastníky. Takhle vypadás jako buran.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
8.8.13 16:52
@Michelangelo píše:
ty se umíš smát? 8o 8o 8o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ja mám opravdu pocit, ze si lidi kolikrát úplne převrati co říkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
8.8.13 16:52
@ikyki píše:
@Loki01 ježiš jdi už někam…probírá se tu neštěstí a ty nemáš nic lepšího na prácí než sem psát hov*a…jsou tu totiž lidi co je zajímá číst spekulace o tomhle případu a je mi fakt někde jestli zpíváš operu a odebíráš Maxim

téda, ale teď jsi mě úplně dostala :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: se sbírám ze země z té poslední věty :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Loki, nic proti tobě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
8.8.13 16:54
@ikyki píše:

Tak teď jsem to schytala a to jsem se v podstatě nezapojovala :nevim: :lol:.
Ale tak máš pravdu :kytka:.

Příspěvek upraven 08.08.13 v 16:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
n. evill
8.8.13 16:54
@jannina1 píše:
I kdyby to neudělal, tak do sympaťáka má tedy daleko.

Vážně? Na mě právě působí sympaticky :think:. ( I když mám ráda teda celkově úplně jiné typy lidí, nepůsobí na mě nijak zle)

• Citovat
  • Upravit
15404
8.8.13 16:56
@N. evill píše:
Vážně? Na mě právě působí sympaticky :think:. ( I když mám ráda teda celkově úplně jiné typy lidí, nepůsobí na mě nijak zle)

mně je též velice sympatický a i když o to vůbec nejde, celá rodina mi byla aspon na pohled moc fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
8.8.13 16:56
@Loki01 píše:
pokud se neumíš slusne vyjadřovat tak na me radši nemluv ok? Najednou se tady zapojis do diskuze…
Nepleť se do cizích hovoru.
Mimochodem, ja jsem ta co to tady ukončila. ;)

Promiň nic si neukončila, ukončili to holky a to jak se vyjadřuju nech na mě, tohle není první můj příspěvek a notabene nikam se nepletu jen ti říkám že tvý kydy tu nikoho nezajímají…a to kam sem tě poslala bylo až moc slušný poslala bych tě totiž ještě dál…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová