Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@araw píše:
Hele a proč někdo pojistí dítě na smrt? Jako manželé, to je jasné- ten kdo zůstane se musí o děti postarat a je dobré, když nemusí řešit finanční stránku. V mnoha rodinách umrtím jednoho z rodičů vypadne jeden příjem. ale peníze za smrt dítěte? To by fakt byl někdo schopný na něco použít?To by mě fakt zajímalo, proč to?
Fakt jsem zvědavá.
Já takovou pojistku nevlastním ale důvod mě napadá. Málo kdo má jen jedno dítě, a po smrti dítěte dost reálně hrozí zhroucení rodičů a čili taktéž vypadlý příjem/příjmy, který potřebuješ pro obživu dalších dětí. Nevím jestli bych byla schopna chodit do práce po smrti dítěte, jak dlouho by mi trvalo než…
@wildcherry píše:
Tak on rekl, ze ji posilal, rikat to muze, ale neverim. Uprimne si myslim, ze v tu dobu uz tusila co se deje. Protoze neverim tomu, ze by v pozici matky nehledala pro dceru pomoc, nebo obzivu.Tu petkou s colou uz taky tahal z rukavu, stejne jak kalhotky. Nekde se to zvrtlo, neco ho prekvapilo a rychle vymysli alibi. S cim asi nepocital, ze se vyvrati ta otrava jidlem a jed rozlepta zaludky. Kdyby v sobe bacila mely, jed vyprchal a neleptal tak je z toho venku hned, nikdo mu nic nedokaze. Takto se to posralo…
Máš zajímavé úvahy
Myslím, že na tom něco bude ![]()
@Sepishka píše:
@Antonie Bolavá To urcite ne, ale rozhodne odhadnes jestli to bylo treba pet minut nebo delsi casovej usek- vzpomenes si cos mezi tim delala atd. Pokud treba pritom sledovala nejakej porad v tv, tak tim jednodussi to urcit.
ve čtyři ráno koukala na pořad, jo? No možná jo. Ale jestli spala, tak nemá šanci něco takového odhadnout. Alespoň já v noci nemívám příliš pojem o čase
@N. evill píše:
Já takovou pojistku nevlastním ale důvod mě napadá. Málo kdo má jen jedno dítě, a po smrti dítěte dost reálně hrozí zhroucení rodičů a čili taktéž vypadlý příjem/příjmy, který potřebuješ pro obživu dalších dětí. Nevím jestli bych byla schopna chodit do práce po smrti dítěte, jak dlouho by mi trvalo než…
Myslím si, že tohle by tě sráželo spíš furt zpět. jedeš na nákup a platíš z peněz, které jsi dostala za smrt Toníka, zaplatíš elektřinu a opět, za smrt Toníka. ne, to bych nemohla. Musí to být děs
@Antonie Bolavá píše:
ve čtyři ráno koukala na pořad, jo? No možná jo. Ale jestli spala, tak nemá šanci něco takového odhadnout. Alespoň já v noci nemívám příliš pojem o čase
Na arabské telenovely v původním znění se nedá koukat ani ve dne. Natož v noci a 4 hodiny, jak se nám pán snažil namluvit.
@Loki01 píše:
To se ti ale opravdu jen zda.
To, ze nepíšu ta každým slovem objimaciho smajlíka neznamena, ze jsem útočná.
Jsou tady holky, se kteryma si fakt pokecam.
Nejde byt zadobre se všemi a ani po tom netoužím. Nad tim se nemusím zamyslet, kazda jsme jina.
Tobě se nelíbí, ze pisu logicky a stroze a pripada ti to jako agresivita, me se zase nelíbí, ze posuzujete lidi z toho jak vypadali par minut v tv a přijde mi to hysterické.
Tak to je a tak to ma byt, kdybychom si tady jen prikyvovaly tak by to byla nuda.
Souhlasím, máš svůj styl projevu, každej jsme jinej, to všechno beru, ale tvoje urážky určitě v pořádku nejsou. Nedivím se, že se holky ozvou. Pokud ti připadá normální, že to minimálně 3 vidíme jinak, tak to o něčem vypovídá, ale je na tobě, jestli se popereš se svým egem ![]()
@Antonie Bolavá píše:
Já zase pochybuju, že ten údaj od sousedky je naprosto přesný. Vy když slyšíte nějakej řev, tak se koukáte na hodinky pro případ, že by to bylo potřeba hlásit? A pak se taky podívala na hodinky, když on k ní vlítnul… A úplně přesně věděla, že to bylo půl hodiny
Tak vysvětlit se to dá, že ji to vzbudilo a koukla na hodinky ![]()
@N. evill píše:
@araw píše:
Myslím si, že tohle by tě sráželo spíš furt zpět. jedeš na nákup a platíš z peněz, které jsi dostala za smrt Toníka, zaplatíš elektřinu a opět, za smrt Toníka. ne, to bych nemohla. Musí to být děs
@Michelangelo píše:
Souhlasím, máš svůj styl projevu, každej jsme jinej, to všechno beru, ale tvoje urážky určitě v pořádku nejsou. Nedivím se, že se holky ozvou. Pokud ti připadá normální, že to minimálně 3 vidíme jinak, tak to o něčem vypovídá, ale je na tobě, jestli se popereš se svým egem
No vidíš. A dalším ne. Vždyť to je ono ne? Procentuálne to odpovídá.
Jako urážku to čteš a ještě par ostatních. To je tvůj subjektivní pohled. S mým egem, ktere neustale zminujes, to nema co dělat.
Muzu te poprosit jestli bys mi ( pokud teda budes chtít nadále diskutovat) napsala do sz ať to tu nezakydame irelevantními příspěvky?
@Michelangelo píše:
To si právě nemyslím. Bylo mu přece strašně špatně. Mě na jeho výpovědích moc věcí nesedí.
Jakože si myslíš, že kdyby Ti bylo strašně špatně, tak bys nekřičela, kdybys našla dvě mrtvoly? Dokonce mrtvé těla svých dvou nejbližších? Já ač od přírody flegmatik, v takovém případě bych jednala hystericky stoprocentně…
@Anonymní píše:
Vystihlas to přesně, mám pojištěné obě děti, jednak ta měsíční platba za smrt v úrazové pojistce je minimální, jednak se to stát, totálně se zhroutím, někdo by musel fungovat místo mě, jednak bych jim tím zaplatila náhrobní kámen. Je to morbidní? Nevím, prostě jsem je pojistila a po smrti bych to investovala zpět do nich.Pak bych se šla oběsit. Já mám celkově smrt pojištěnou hodně, spíš situaci po smrti, máme poslední vůle, rozdělený majetek, určené opatrovníky dětí s přesnými instrukcemi, atd.atd. Děsí mě, že tu zůstanou samy bez nás, co s těmi mými rozmazlenci bude…život je tak křehký…
tohle je rozumne. Ale v tomhle případe to případe to blesk podal tak ze byla malá pojištěna na miliony. A to je rozdíl, ne?