Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Timinka Tak to je mazec, to jsem nevěděla
. Že vždycky TN.CZ nebo BLESK stáhnou fotky právě z facebooku ![]()
@maminka189 píše:
Mě by zajímalo, zda fotky z facebooku podléhají autorským právům![]()
pokud je má veřejně, tak jejich mínus. Pokud jim je nějaká dobrá duše poslala - smůla ![]()
@kuti píše:
Tak v dnesni reportazi obrat o 180 stupnu, jak kdyby cetl diskuzi a vsechny clanky. Najednou brecel, otiral si oci od slz snad 3× a obema rikal jmenem
Podle me se proste chova ucelove. Co vi, ze je mu vycitano, okamzite zmeni
Tak přesně tohle jsem řekla manželovi. No ale taky furt doufám, že to neudělal, blbě by se mu s tím žilo. ![]()
@Timinka píše:
a holky ti napíší, že zná reakce v ČR tak se začal víc snažit
On i kdyby se na hlavu postavil a soud ho osvobodil tak už je proste vinný. ![]()
@n.evill píše:
To bylo první co mě napadlo, když řekl " Monika a Klárka" že tu zas všichni napíšou, že četl blesk a bude se snažit napravit chyby
A vam to holky fakt neprijde divny, ze najednou pouziva jmena a u obou??
Taky mohl rict Monika s dcerou nebo Klarka s manzelkou..ale on najednou jmenuje obe, kdyz doted o nich mluvil beze jmena?
Proc ten obrat?? ![]()
@kuti píše:
A proc by informace z CR nemel?? Volne se pohybuje po hotelu, internet tam urcite maji a dost mu evidentne rikaji i reporteri
Já neříkám, že nemá
já se směju jak se dá předvídat co napíšete ![]()
Osobně jsem se v životě taky vyhýbala tématům co by mě mohli rozbrečet, třeba v práci nikdo nepoznal, že jsem potratila, nebo že se nám kriticky popálila dcera… Prostě jsem fungovala, na lidi se usmívala, svoji bolest jsem měla vevnitř. Chápu ho, že nechtěl říkat jména. A chápu i to, že nechtěl brečet na veřejnosti.
Třeba to na něj teprve fakt doléhá. A řekla bych, že rozhovory dává asi za peníze, aby měl na ten pobyt tam, jistě mu nabídli nějakou slušnou sumu. Jestli tam bude dýl, tak se mu to prodraží docela.
HODNĚ SE ŘEŠILO TO, ŽE JIM NEŘÍKÁ JMÉNEM, JEN MANŽELKA A DCERA. JÁ BYCH TAKY TAK MLUVILA, NEDOKÁZALA BYCH JE POJMENOVAT, KDYZBJSOU MRTVÉ. DNESKA, KDYŽ O NICH PROMLUVIL JMÉNEM, BYLO MI HO STRAŠNĚ LÍTO, TAKY JSEM MĚLA SLZY V OCICH.
@Loki01 píše:
On i kdyby se na hlavu postavil a soud ho osvobodil tak už je proste vinný.
však jsem říkala manželovi, že v Egyptě mu hrozí trest smrti, ale v ČR linčování, to má vyhlídky.
@kuti píše:
A vam to holky fakt neprijde divny, ze najednou pouziva jmena a u obou??
Taky mohl rict Monika s dcerou nebo Klarka s manzelkou..ale on najednou jmenuje obe, kdyz doted o nich mluvil beze jmena?
Proc ten obrat??
Já jsem se dozvěděla jak se jmenují až tady a to jsem ty hovory projela s ním
A nejsem si vědoma, že by byť jen jednou předtím řekl jejich jména, ještě beru manželku, ale dcera? Manžel o svých dětech mluví jménem. No však uvidíme, k čemu dojde policie ![]()
@sikorka Docela hodně. Já bych nedokázala být v hotelu, kde mi zemřela manželka a dítě teda ![]()
Podle me to neudelal, videla jsem ho tedka taky ve zpravach, mne tu nektere pripadate jak supy, odsuzujete cloveka za neco, aniz by jste mely dukazy, sudte ho a upalte ho, az budete mit jasny dukazy.
Nechapu, jak tu nektere muzete vypustit spousty ohavnych veci z pusy, aniz by jste mely proti nemu jediny dukaz…az ty dukazy budete mit prosim…ale takhle? ![]()
Musi to byt hrozny, byt tam bez rodiny, v cizi zemi, ted samy otazky od medii apod.
Nehledete na to, ze ted se ozvala nejaka pani, ze ji tam otravili taky tatinka…bylo to v tv…
@Loki01 píše:
On i kdyby se na hlavu postavil a soud ho osvobodil tak už je proste vinný.
ač s tebou obyvkle nesouhlasím - tak teď musím
![]()