Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
932
8.8.13 20:18

@maminka189 Třeba jinou možnost nemá. Já bych mu tak ráda věřila, že to neudělal, ale fakt nevím. jsem zvědavá jak to dopadne, zda se na něco přijde. Mohl to být on, ale taky nemusel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548

Ta Monika měla účet na facebooku, ale už je smazaný :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65190

Snad se brzy něco dozvíme, prý snad už proběhla první pitva ( i když to říkala Nova). Já myslím, že naši budou spěchat, když vidí, co se kolem toho děje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane

@Hanka79 Ten se ale otrávil methanolem, ne :think:

• Citovat
  • Upravit
18259
@maminka189 píše:
@sikorka Docela hodně. Já bych nedokázala být v hotelu, kde mi zemřela manželka a dítě teda :nevim:

To ja taky ne, ale kdyz bych na nic jineho nemela penize a platila mi to cestovka, tak co bych mohla delat…ze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
@Timinka píše:
Já neříkám, že nemá :mrgreen: já se směju jak se dá předvídat co napíšete :mrgreen:
Osobně jsem se v životě taky vyhýbala tématům co by mě mohli rozbrečet, třeba v práci nikdo nepoznal, že jsem potratila, nebo že se nám kriticky popálila dcera… Prostě jsem fungovala, na lidi se usmívala, svoji bolest jsem měla vevnitř. Chápu ho, že nechtěl říkat jména. A chápu i to, že nechtěl brečet na veřejnosti.

To ja bych taky pochopila. Proste kazdy je jina natura. Nekdo emoce na verejnosti neukazuje. Co me ale zarazi je ta zmena. Jednou je clovek takovy nebo makovy, ale otaceni mi prijde ucelove… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
michahora nepr.
8.8.13 20:19
@sikorka píše:
Třeba to na něj teprve fakt doléhá. A řekla bych, že rozhovory dává asi za peníze, aby měl na ten pobyt tam, jistě mu nabídli nějakou slušnou sumu. Jestli tam bude dýl, tak se mu to prodraží docela.

Myslím si to taky tak o těch penězích.

• Citovat
  • Upravit
5548
8.8.13 20:19

@Hanka79 To jo no…Je to hrozné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
8.8.13 20:20
@maminka189 píše:
Ta Monika měla účet na facebooku, ale už je smazaný :think:

její profil tam stále je :nevim:

• Citovat
  • Upravit
18259
8.8.13 20:20
@saracenka30 píše:
@Hanka79 Ten se ale otrávil methanolem, ne :think:

Jsme koupali malyho, tak jsem to neslysela cele, jen cast :) aby se postupne neprihlasovalo vic a vic lidi :) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
n. evill
8.8.13 20:21
@kuti píše:
A vam to holky fakt neprijde divny, ze najednou pouziva jmena a u obou??
Taky mohl rict Monika s dcerou nebo Klarka s manzelkou..ale on najednou jmenuje obe, kdyz doted o nich mluvil beze jmena?
Proc ten obrat?? :think:

Ty ho vidíš tři minuty. Tři minuty se dokáže ovládat a hrát tvrďáka, který nebrečí každý. Můj chlap taky nebrečí (dítě mu teda díky bohu nezemřelo) na veřejnosti. Jak víte, že na hotelu nebrečí? Jak víte, že o nich nemluví jako o Kláře a monice? Já taky mluvím před lidma, kteří neznají mé příbuzné termíny techniky. Když řeknu Lucka říkala Martinovi, že Robin nechtěl spát, nezasvěcený z toho nemá vůbec nic. Jsem tak naprogramovaná, že v mimo rodinu a nejbližší přátele přepínám na sestra, chlap, dcera, syn, švagrová, neteř atd. Takže mi na tom nepřišlo nic divného. Takové kraviny jako je blesk by vůbec neměl číst, takový bulvárek musí člověku fakt přidat…

• Citovat
  • Upravit
5548
8.8.13 20:22

@ikyki No jo máš pravdu já myslela, že to je skupina.Ona byla tak krásná :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
@maminka189 píše:
@Hanka79 To jo no…Je to hrozné…

Hrozny to je, ja jsem hrozna citlivka, ja bych se tam slozila, ale on je chlap, tak chce byt silnej…a pred tv se drzet…ale dneska mu to uz neslo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
@kuti píše:
Tak v dnesni reportazi obrat o 180 stupnu, jak kdyby cetl diskuzi a vsechny clanky. Najednou brecel, otiral si oci od slz snad 3× a obema rikal jmenem :nevim:
Podle me se proste chova ucelove. Co vi, ze je mu vycitano, okamzite zmeni 8o

Jo, přesně. Jako by mu někdo doporučil víc emocí. Najednou o nich mluvil jmény. Přesně začal dělat to, co se probíralo a kritizovalo v ČR na netu.

Příspěvek upraven 08.08.13 v 20:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bunny puella

Tak v diskuzi na Blesku ho taky slušně sepsuli za tu dnešní reakci v reportáži. A taky tam píšou, že vše koriguje jeho sestra a dává mu echo do Egypta, co se tady probírá a jak lidi reagují.

Jako, zní to logicky. Tady v ČR se lidi diví, proč je tak suverénní, tak mu zavolá sestra, která i v televizi den po neštěstí byla citově zcela chladná, a hned mu řekne, hele Petře, víc se trap, tvař se tragicky.

Vemte si, jak zavraždil ten klučina svou přítelkyni v Indii. Švagrová toho kluka byla zkroušená, ubrečená, hlas se jí třásl. Kdežto sestra Petra vypovídala jak tisková mluvčí pacienta z nemocnice…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová