Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Havraní píše:
No je mi ho líto čím dál tím víc. Kdyby ho aspoň pustili domů. Musí to být nepředstavitelný trauma, jak tohle může člověk dlouho vydržet..a mezi námi, zajímalo by mě, co máte za krasavce doma vy, jestli tohle není pěknej chlap, tak nevím. Ale samozřejmě sto lidí sto chutí. Tahle diskuze už je ale hodně za čarou, posuzovat, jak chodí oblíkaný, jak vypadaj. Jste normálně můry bez slušnýho vychování. Zachovejte malinko pietu. O mrtvých se takhle snad nepíše, jakože pipina a nevím co. Hnus nejvyššího kalibru
To tady psala jen jedna, tak nevím, proč se tak nervuješ. Klídek, praskne ti žilka
Už ji za to sepsuly, tak asi závidí, ta Monika byla kus ženy
@Weru tak se neptej co budou dělat ti co ho hájí, protože nikdo z nás nemá křišťálovou kouli
@kuti píše:
Me prijde divne, ze by mel posledni 3tis, jak nekde psali. Ja tedy neznam nikoho, kdo v dnesni dobe jede do ciziny bez kreditky a jestli na uctu meli tak malo, proc si porizuji dovolenou v docela luxusnim hotelu??Nevite, psali, ze nesmi opustit hotel? Mesto? Nebo zemi? Jestli ho limituji na pobyt v hotelu, mel by mu to nekdo hradit, ne? Asi pojistovna
mě to divný nepříjde. Měli prostě ušetřeno na dovču, a jelo se. A že nemají na účtě dalších x desítek tisíc na volný použití, no co je na tom divnýho…ošetřovatelka a dělník, nemusejí mít na účtě moc peněz. Navíc, určitě mají měsíční platby, on je teď bez práce, tak případné peníze, které má na účtě navíc, si tam nechává, aby se měl jak strhávat nájem nebo hypotéka…
Jinak me nijak emoce, jmenovani nejmenovani nijak neovlivni v nazoru.
Pokud mam vychazet z toho, co jsem s edozvedela z medii, tak jednoznacne lhal a kdyby je nezabil, tak proc by lhal. ![]()
@michahora nepr. píše:
HODNĚ SE ŘEŠILO TO, ŽE JIM NEŘÍKÁ JMÉNEM, JEN MANŽELKA A DCERA. JÁ BYCH TAKY TAK MLUVILA, NEDOKÁZALA BYCH JE POJMENOVAT, KDYZBJSOU MRTVÉ. DNESKA, KDYŽ O NICH PROMLUVIL JMÉNEM, BYLO MI HO STRAŠNĚ LÍTO, TAKY JSEM MĚLA SLZY V OCICH.
Dobrý postřeh. Možna to opravdu dělal aby ukázal nevinnu a proste to nedal.
@ikyki píše:
@Weru tak se neptej co budou dělat ti co ho hájí, protože nikdo z nás nemá křišťálovou kouli
Proto s eptam, ne asi. Boze ![]()
@Timinka píše:
přesně, nejsem ani na jedná straně. Jsem jen sledovatel televizních novinA netroufnu si odsoudit člověka podle výrazu tváře.
To plati i u me ![]()
@ikyki píše:
@Weru ne tak ty máš jasno a víš jak to dopadne
Prestan na me opet utocit a cti co pisu.
Holky neda mi to nereagovat na tuhle diskuzi… Bohuzel se zde opet ukazuje a potvrzuje ceska povaha - neprejici, pomlouvacna, pomstychtiva, je mi z toho zle! Zazila jste nektera z Vas podobnou situaci??? Vite, jak byste reagovali, kdyby se Vam stalo podobne nestesti? On je kazdy hrdina, kdyz je doma, schovany za anonymitou PC. Nechcete si nektera z Vas, ktere to tu cele dny resite a vymyslite konspiracni teorie koupit letenku a vyrazit do Egypta osobne vyzpovidat pana P.?? Videla jsem vsechny jeho vypovedi, taky nevim co si myslet, ale nikdy by me nenapadlo verejne o nem psat, ze je vrah! Co kdyz je nevinny? Omluvite se nebo bude Vam aspon trapne, ze jste ho tu takto lyncovali?
Pisu radeji anonymne, nerada bych za vyjadreni sveho nazoru byla tez lyncovana…
@kuti tak treba ja jela do ciziny s kreditkou od uctu, na kterym taky nebylo moc, jen nutna rezerva, kdyby neco.Pro pripad ztraty a zneuziti, radsi prijdu o 5000 nez o 50 000.a kdyby clovek potreboval nejaky ohromny obnos, nedejboze, to se da vzdy zaridit s pomoci pribuznych z domova
@Timinka píše:
přesně, nejsem ani na jedná straně. Jsem jen sledovatel televizních novinA netroufnu si odsoudit člověka podle výrazu tváře.
a ona tady někdo napsal, ano on je vrah? Ne, nikdo.
Jsou to všechno domněnky. A prostě někomu příjde nesympatickej a podezřelej už od pohledu, no. Já taky nenapsala, že je vrah, ale že je bohužel podezřelý, protože byl s nima jako jediný. A to prostě pravda je. Ale nevšimla jsem si, že by ho tu někdo fakt odsoudil, že by řekl, udělal to on. Většinou tam předtím jsou slůvka myslím si, možná, asi… ![]()
@Anonymní píše:
Holky neda mi to nereagovat na tuhle diskuzi… Bohuzel se zde opet ukazuje a potvrzuje ceska povaha - neprejici, pomlouvacna, pomstychtiva, je mi z toho zle! Zazila jste nektera z Vas podobnou situaci??? Vite, jak byste reagovali, kdyby se Vam stalo podobne nestesti? On je kazdy hrdina, kdyz je doma, schovany za anonymitou PC. Nechcete si nektera z Vas, ktere to tu cele dny resite a vymyslite konspiracni teorie koupit letenku a vyrazit do Egypta osobne vyzpovidat pana P.?? Videla jsem vsechny jeho vypovedi, taky nevim co si myslet, ale nikdy by me nenapadlo verejne o nem psat, ze je vrah! Co kdyz je nevinny? Omluvite se nebo bude Vam aspon trapne, ze jste ho tu takto lyncovali?Pisu radeji anonymne, nerada bych za vyjadreni sveho nazoru byla tez lyncovana…
Mnou lyncovana nebudes, ja s tebou souhlasim ![]()
myslím, že bylo řečeno že vyšetřující v Egyptě dali příkaz, že ho v hotelu musí nechat ubytovaného. Kdo to bude platit by mne taky zajímalo.