Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ali1988 píše:
http://www.fotoparta.cz/…27823/monika byla hezka
Ano, hezká Bárbínka, co se ráda fotí a ukazuje.Na tom není nic špatného a urážlivého. Nikdo netvrdí, že nebyla dobrá máma a oblíbená sestřička. Nesměšujte, prosím, dvě věci. A líto mi jí lidsky je, i když vzhledově není můj šálek čaje.
@-Sára píše:
Mě ještě napadlo ale to bude asi blbost. když měli problémy se žaludkem mohli si dát něco ostřejšího co si dovezli z domova a v tom mohl být methyl na chlapa to nezabralo kvůli váze a oni mohli umřít ve spánku nemusel si ničeho všimnout ale nevíma neodsuzuju nikoho jen je mi líto rodičů paní moniky.
a ty bys podala dítěti alkohol? Já teda ne. Ale chápu, oni Moraváci, tam děti pijou pálenku k snídani.
(Půlka rodiny je z jižní MOravy a berte to trochu s rezervou jo?)
@Loki01 píše:
Protoze si to nemůže dovolit. Tímhle mu pomáhá cestovka
Myslis?
to by spis mela hradit pojistovna, ne?? A pojistovne by melo byt jedno jaky hotel plati ![]()
Tenhle navic vypada dost luxusne…
@Bunny puella píše:
@Burj Chalifa a methyl nerozežere žaludek, ne? Nevím
Ne, metyl rozhodně ne. Určitě ne do stavu, jaký byl konstatován pitvou.
@terinka4444 píše:
Až se to prokáže, že je zabil, budu mu přát doživotní egyptské vězení. Zatím taky zírám, co jsou tu některé zač. Samozřejmě, názor má každý, ale psát o zavražděné ženě, která nikomu nic neudělala, nikdo o ní nic neví, že je to nevystajlovaná pipna třetí cenové, to je naprostý hnus.
Tohle taky nepochopim
. Da se diskutovat i slusne. ![]()
@Bunny puella Někde jsem četla, že to byli…no teď s nevzpomenu…
@Bunny puella mohla mu dát prostě malinko toho alkoholu a právě, že moraváci to tak dělají souhlas ale zas někdo musel zajistit stopy tu láhev by našli ![]()
@kuti píše:
Myslis?to by spis mela hradit pojistovna, ne?? A pojistovne by melo byt jedno jaky hotel plati
Já jsem snad někde slyšela, že pojištovna, nebo ten zákon na to nemyslí na hrazení takovéto situace, protože to není jako pobyt třeba v nemocnici když se na dovolené něco stane. myslím, že to říkali v tv v souvislosti s tím.
@maminka189 píše:
@Bunny puella Někde jsem četla, že to byli…no teď s nevzpomenu…
byli kdo co? Nerozumím
![]()
@kuti píše:
Myslis?to by spis mela hradit pojistovna, ne?? A pojistovne by melo byt jedno jaky hotel plati
To asi potom bude, ale tipla bych ze to bude trvat nez se to vypapiruje. A ti to potom daji te cestovné.
Víš jak jim všechno trva:)
@N. evill píše:
Já lékaře mluvit právě neslyšela, vše o lékaři jsem četla jenom v blesku (se kterým mám osobní velice nepěknou zkušenost, že všechny fakta překrucuje), takže nemám srovnání v čem lhal Petr (zase žive, nevěřím co píše blesk..). Střípky skládám z toho, co slyším naživo. Takže především z výpovědí Petra v Tv. Lékař mluvil taky v tv?
Ja Blesk nectu
, takze ano, slysela jsem ho v TV na prime ve zpravach ![]()
@Hanka79 píše:
Ja si myslim, jestli to proste nebyla nestastna nahoda napili si se neceho ceho nemeli, ani by to tusili, mohlo byt v nejake lahvi neco jineho a oni v tom pak meli vodu…kdo vi…ja ho proste nedokazu hned obvinovat, kdyz neni dukaz…ale samozrejme se muzu splest…coz bych nerada…
Ale oni vi, ze to byla vrazda. Hleda se vrah. Takze ten vrah se musel dostat do pokoje behem 7minut a podat silny jed, ktery zapricinil smrt.Do te doby mely podle verze Petra jen prujem a zvracely(i kdyz otrava jidlem, ci jine prirozene sraci otravy byly vylouceny i u neho)A monika, ani Klarka si dotycneho nevsimla, protoze by snad manzelovi rekla, ze tam byl cizi clovek, dal jim neco a stahnul kalhotky.Nebo by mu to nerekla? Proc? Prece na tom byl hur, jak ony dve co tvrdi Petr. A nebo ne? Bylo jim mnohem hur, nevnimaly a on ji se svou naturou nezavolal pomoc
?.Jinak se priklanim k verzi, te je velice, velice dobre informovany o deni v CR. A je rozdil, mluvit s nekym cizim o rodinnych prislusnicich a rozdil mluvit(bez jmena) o dceri a manzelce, kdyz je zna cela CR. Kdyby pouzil jmena(Monika, Klarka) urcite si narod nebude myslet, ze mluvi o sousedce a treba svagrove.Co se tyce vystupovani v TV to nehodnotim. Nemuzu, protoze mi pripada jako pohledny, duveryhodny clovek. Obrazek si delam jen podle dosavadnich informaci, ktere sam rekl a hodne, hodne nesedi.Ja bych si naopak velice prala, aby to on nebyl, jenze neverim, ze je bez viny a ano myslim si, ze smrtelnou davku jedu podal on a ne cizi clovek co se dostal tam a zpet zavrenymi dvermi
…