Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1504
8.8.13 21:06

Ale hezka jinak byla moc, to tady snad nikdo nepopira

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
8.8.13 21:07
@Ali1988 píše:
http://www.fotoparta.cz/…27823/monika byla hezka :,(

Ano, hezká Bárbínka, co se ráda fotí a ukazuje.Na tom není nic špatného a urážlivého. Nikdo netvrdí, že nebyla dobrá máma a oblíbená sestřička. Nesměšujte, prosím, dvě věci. A líto mi jí lidsky je, i když vzhledově není můj šálek čaje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bunny puella
8.8.13 21:08
@-Sára píše:
Mě ještě napadlo ale to bude asi blbost. když měli problémy se žaludkem mohli si dát něco ostřejšího co si dovezli z domova a v tom mohl být methyl na chlapa to nezabralo kvůli váze a oni mohli umřít ve spánku nemusel si ničeho všimnout ale nevím :think: a neodsuzuju nikoho jen je mi líto rodičů paní moniky.

a ty bys podala dítěti alkohol? Já teda ne. Ale chápu, oni Moraváci, tam děti pijou pálenku k snídani.

(Půlka rodiny je z jižní MOravy a berte to trochu s rezervou jo?)

• Citovat
  • Upravit
Bunny puella
8.8.13 21:08

@Burj Chalifa a methyl nerozežere žaludek, ne? Nevím :think:

• Citovat
  • Upravit
989
8.8.13 21:09
@Loki01 píše:
Protoze si to nemůže dovolit. Tímhle mu pomáhá cestovka

Myslis? :think: to by spis mela hradit pojistovna, ne?? A pojistovne by melo byt jedno jaky hotel plati :nevim:
Tenhle navic vypada dost luxusne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
8.8.13 21:10
@Bunny puella píše:
@Burj Chalifa a methyl nerozežere žaludek, ne? Nevím :think:

Ne, metyl rozhodně ne. Určitě ne do stavu, jaký byl konstatován pitvou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
8.8.13 21:11
@terinka4444 píše:
Až se to prokáže, že je zabil, budu mu přát doživotní egyptské vězení. Zatím taky zírám, co jsou tu některé zač. Samozřejmě, názor má každý, ale psát o zavražděné ženě, která nikomu nic neudělala, nikdo o ní nic neví, že je to nevystajlovaná pipna třetí cenové, to je naprostý hnus.

Tohle taky nepochopim :roll:. Da se diskutovat i slusne. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548

@Bunny puella Někde jsem četla, že to byli…no teď s nevzpomenu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598

@Bunny puella mohla mu dát prostě malinko toho alkoholu a právě, že moraváci to tak dělají souhlas ale zas někdo musel zajistit stopy tu láhev by našli :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
932
@kuti píše:
Myslis? :think: to by spis mela hradit pojistovna, ne?? A pojistovne by melo byt jedno jaky hotel plati :nevim:

Já jsem snad někde slyšela, že pojištovna, nebo ten zákon na to nemyslí na hrazení takovéto situace, protože to není jako pobyt třeba v nemocnici když se na dovolené něco stane. myslím, že to říkali v tv v souvislosti s tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bunny puella
8.8.13 21:12
@maminka189 píše:
@Bunny puella Někde jsem četla, že to byli…no teď s nevzpomenu…

byli kdo co? Nerozumím :oops: :lol:

• Citovat
  • Upravit
8814
8.8.13 21:13
@kuti píše:

To asi potom bude, ale tipla bych ze to bude trvat nez se to vypapiruje. A ti to potom daji te cestovné.
Víš jak jim všechno trva:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
@N. evill píše:
Já lékaře mluvit právě neslyšela, vše o lékaři jsem četla jenom v blesku (se kterým mám osobní velice nepěknou zkušenost, že všechny fakta překrucuje), takže nemám srovnání v čem lhal Petr (zase žive, nevěřím co píše blesk..) :think:. Střípky skládám z toho, co slyším naživo. Takže především z výpovědí Petra v Tv. Lékař mluvil taky v tv?

Ja Blesk nectu :mrgreen:, takze ano, slysela jsem ho v TV na prime ve zpravach :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
@Hanka79 píše:
Ja si myslim, jestli to proste nebyla nestastna nahoda napili si se neceho ceho nemeli, ani by to tusili, mohlo byt v nejake lahvi neco jineho a oni v tom pak meli vodu…kdo vi…ja ho proste nedokazu hned obvinovat, kdyz neni dukaz…ale samozrejme se muzu splest…coz bych nerada… :nevim:

Ale oni vi, ze to byla vrazda. Hleda se vrah. Takze ten vrah se musel dostat do pokoje behem 7minut a podat silny jed, ktery zapricinil smrt.Do te doby mely podle verze Petra jen prujem a zvracely(i kdyz otrava jidlem, ci jine prirozene sraci otravy byly vylouceny i u neho)A monika, ani Klarka si dotycneho nevsimla, protoze by snad manzelovi rekla, ze tam byl cizi clovek, dal jim neco a stahnul kalhotky.Nebo by mu to nerekla? Proc? Prece na tom byl hur, jak ony dve co tvrdi Petr. A nebo ne? Bylo jim mnohem hur, nevnimaly a on ji se svou naturou nezavolal pomoc 8o?.Jinak se priklanim k verzi, te je velice, velice dobre informovany o deni v CR. A je rozdil, mluvit s nekym cizim o rodinnych prislusnicich a rozdil mluvit(bez jmena) o dceri a manzelce, kdyz je zna cela CR. Kdyby pouzil jmena(Monika, Klarka) urcite si narod nebude myslet, ze mluvi o sousedce a treba svagrove.Co se tyce vystupovani v TV to nehodnotim. Nemuzu, protoze mi pripada jako pohledny, duveryhodny clovek. Obrazek si delam jen podle dosavadnich informaci, ktere sam rekl a hodne, hodne nesedi.Ja bych si naopak velice prala, aby to on nebyl, jenze neverim, ze je bez viny a ano myslim si, ze smrtelnou davku jedu podal on a ne cizi clovek co se dostal tam a zpet zavrenymi dvermi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548

@Bunny puella Někde říkal odborník, co to mohlo být za jedy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová