Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No ten kamarád i on v tom prvním rozhovoru řekl, že je nejspíš někdo chtěl unést a znásilnit a nepovedlo se to ![]()
@Bunny puella píše:
mě to divný nepříjde. Měli prostě ušetřeno na dovču, a jelo se. A že nemají na účtě dalších x desítek tisíc na volný použití, no co je na tom divnýho…ošetřovatelka a dělník, nemusejí mít na účtě moc peněz. Navíc, určitě mají měsíční platby, on je teď bez práce, tak případné peníze, které má na účtě navíc, si tam nechává, aby se měl jak strhávat nájem nebo hypotéka…
Hmm, to je mozny. Takhle jsem na to nekoukala. ![]()
Lékař mluvil, už nevím kde, ale říkal že to byl velmi silný jed, neví se který, ale nejde sehnat v Egyptě a někdo ho musel dovést ![]()
@Bunny puella píše:
mě to divný nepříjde. Měli prostě ušetřeno na dovču, a jelo se. A že nemají na účtě dalších x desítek tisíc na volný použití, no co je na tom divnýho…ošetřovatelka a dělník, nemusejí mít na účtě moc peněz. Navíc, určitě mají měsíční platby, on je teď bez práce, tak případné peníze, které má na účtě navíc, si tam nechává, aby se měl jak strhávat nájem nebo hypotéka…
@terinka4444 píše:
Až se to prokáže, že je zabil, budu mu přát doživotní egyptské vězení. Zatím taky zírám, co jsou tu některé zač. Samozřejmě, názor má každý, ale psát o zavražděné ženě, která nikomu nic neudělala, nikdo o ní nic neví, že je to nevystajlovaná pipna třetí cenové, to je naprostý hnus.
Paní je mi líto, holčičky samozřejmě také. To se však nevylučuje s tím, že na některých fotkách paní působila poněkud kolotočovitě a barbínovitě. Prostě povrchněji. A to se zase nevylučuje s tím, že to mohla být velmi hodná zdravotní sestřička v DD.Ale vzhledu poněkud lacinějšího.
@terinka4444 píše:
Anebo ho má bloklý, třeba byl společný na její jméno, smrtí ho okamžitě bloknou, z karty nic nevybere.
to je taky možnost.
@Lena 123 píše:
Holky dnes tam nasli dalsiho turistu otravenyho
on je ze slovenska
@Burj Chalifa píše:
Paní je mi líto, holčičky samozřejmě také. To se však nevylučuje s tím, že na některých fotkách paní působila poněkud kolotočovitě a barbínovitě. Prostě povrchněji. A to se zase nevylučuje s tím, že to mohla být velmi hodná zdravotní sestřička v DD.Ale vzhledu poněkud lacinějšího.
lacinější vzhled? Tvl, tak u moře bude asi ve svetru, čepici a kožichu ne? Já teda nevím, mě moc laciná a kolotočářská nepřišla. ![]()
@Burj Chalifa píše:
jsem videla na netu fotky, pozuje jako modelka ![]()
@Sněhurka a nelinka píše:
Lékař mluvil, už nevím kde, ale říkal že to byl velmi silný jed, neví se který, ale nejde sehnat v Egyptě a někdo ho musel dovést
@Bunny puella píše:
lacinější vzhled? Tvl, tak u moře bude asi ve svetru, čepici a kožichu ne? Já teda nevím, mě moc laciná a kolotočářská nepřišla.
Mám na mysli fotky tuzemské. A lacinější vzhled není vázán na určité roční období, o beranici tu řeč opravdu nebyla.
@kuti píše:
Me prijde divne, ze by mel posledni 3tis, jak nekde psali. Ja tedy neznam nikoho, kdo v dnesni dobe jede do ciziny bez kreditky a jestli na uctu meli tak malo, proc si porizuji dovolenou v docela luxusnim hotelu??Nevite, psali, ze nesmi opustit hotel? Mesto? Nebo zemi? Jestli ho limituji na pobyt v hotelu, mel by mu to nekdo hradit, ne? Asi pojistovna
My letos taky leteli po 10ti letech s manzelem a malym na dovcu jen diky tomu, ze vraceli dane
a poradne jsme si to uzili, buh vi kdy se zase nekam dostanem ![]()