Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
932
8.8.13 20:39

@Timinka To říkal on včera v rozhovoru, že má asi tři tisíce a ještě říkal, že si kupuje jen vodu. mě hned napadlo, co teda jí? A kdyby bydlel v hotelu jako doposud tak by si přece vodu kupovat nemusel. nebo si ji kupuje, že by se tu v hotelu bál pít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8679
8.8.13 20:40

Nevíte jestli už se vyjádřil k tomu :Kdo to tedy mohl udělat, nebo jak se to stalo?? Nějaké jeho vyjádření??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
@Anonymní píše:
Holky neda mi to nereagovat na tuhle diskuzi… Bohuzel se zde opet ukazuje a potvrzuje ceska povaha - neprejici, pomlouvacna, pomstychtiva, je mi z toho zle! Zazila jste nektera z Vas podobnou situaci??? Vite, jak byste reagovali, kdyby se Vam stalo podobne nestesti? On je kazdy hrdina, kdyz je doma, schovany za anonymitou PC. Nechcete si nektera z Vas, ktere to tu cele dny resite a vymyslite konspiracni teorie koupit letenku a vyrazit do Egypta osobne vyzpovidat pana P.?? Videla jsem vsechny jeho vypovedi, taky nevim co si myslet, ale nikdy by me nenapadlo verejne o nem psat, ze je vrah! Co kdyz je nevinny? Omluvite se nebo bude Vam aspon trapne, ze jste ho tu takto lyncovali?Pisu radeji anonymne, nerada bych za vyjadreni sveho nazoru byla tez lyncovana…

Rozumím tvému rozhořčení.
Ale je malinko úsměvné vyčítat jim to, ze se anonymne schovávaji za pc a byt sama ještě víc anonymnejsi:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
@Teeeri píše:
Nevíte jestli už se vyjádřil k tomu :Kdo to tedy mohl udělat, nebo jak se to stalo?? Nějaké jeho vyjádření??

to říkal že někdo z hotelu přeci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bunny puella
@Anonymní píše:
Holky neda mi to nereagovat na tuhle diskuzi… Bohuzel se zde opet ukazuje a potvrzuje ceska povaha - neprejici, pomlouvacna, pomstychtiva, je mi z toho zle! Zazila jste nektera z Vas podobnou situaci??? Vite, jak byste reagovali, kdyby se Vam stalo podobne nestesti? On je kazdy hrdina, kdyz je doma, schovany za anonymitou PC. Nechcete si nektera z Vas, ktere to tu cele dny resite a vymyslite konspiracni teorie koupit letenku a vyrazit do Egypta osobne vyzpovidat pana P.?? Videla jsem vsechny jeho vypovedi, taky nevim co si myslet, ale nikdy by me nenapadlo verejne o nem psat, ze je vrah! Co kdyz je nevinny? Omluvite se nebo bude Vam aspon trapne, ze jste ho tu takto lyncovali?Pisu radeji anonymne, nerada bych za vyjadreni sveho nazoru byla tez lyncovana…

tvou anonymitu nechápu. Nikdo by tě nelynčoval. Nahlásila jsem tě. Tohle není důvod k anonymitě. Neříkáš nic osobního, co by tě mohlo poškodit. A za svůj názor se snad stydět nemusíš ;)A navíc, kritizovat někoho za anonymitu a sama být anonymní, to je vtipný. :lol: :lol:

Příspěvek upraven 08.08.13 v 20:41

• Citovat
  • Upravit
8679
8.8.13 20:41

@Sněhurka a nelinka že jako někdo z personálu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
8.8.13 20:41
@Weru píše:
Uklizecka, preci :mrgreen:

No jo vlastne :mrgreen: aby mela vic prace s uklizenim toho pokoje :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
8.8.13 20:42
@kuti píše:
No jo vlastne :mrgreen: aby mela vic prace s uklizenim toho pokoje :pankac:
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
n. evill
8.8.13 20:42
@Weru píše:
Mne by zajimalo, jak budou reagovat ty, co ho tu obhajuji, kdyz se prokaze, ze je opravdu zabil. 8. lete dite a manzelku? :think:

Já ho teda neobhajuji, jen říkám, že mi jeho chování nepřipadá tak podezřelé jako ostatním tady. Setkala jsem se už se spoustou lidí (pracovně) a řekla bych, že skoro nejsou dva lidi, kteří by reagovali stejně.

Nepůsobí na mě podezřele, že o nich nemluví jménem a že tři minuty, které má na vstup nebrečí. Jeho hlas kolísá, nemluví pevně přesvědčeně (jako mluví praví psychopati, ti mají většinou pevný jasný hlas). Myslím si, že je vyřízený. Ať už z toho, že přišel o rodinu nebo z toho, co čeká jeho samotného. Každopádně není v duševní pohodě.

• Citovat
  • Upravit
36504
8.8.13 20:43
@Teeeri píše:

Na jakákoli oficiální vyjádření je brzo! Po 10dnech nelze chtít zázraky. Pracuje na tom egyptská a česká kriminálka. A i kdyby něco měli, nepoběží s tím hned ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.8.13 20:44
@Teeeri píše:
@Sněhurka a nelinka že jako někdo z personálu?

to neřekl, ale něco v tom smyslu že je někdo chtěl unést apod, vlastně to co ten jeho kamarád

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
8.8.13 20:44
@N. evill píše:
Já ho teda neobhajuji, jen říkám, že mi jeho chování nepřipadá tak podezřelé jako ostatním tady. Setkala jsem se už se spoustou lidí (pracovně) a řekla bych, že skoro nejsou dva lidi, kteří by reagovali stejně.Nepůsobí na mě podezřele, že o nich nemluví jménem a že tři minuty, které má na vstup nebrečí. Jeho hlas kolísá, nemluví pevně přesvědčeně (jako mluví praví psychopati, ti mají většinou pevný jasný hlas). Myslím si, že je vyřízený. Ať už z toho, že přišel o rodinu nebo z toho, co čeká jeho samotného. Každopádně není v duševní pohodě.

Tak z toho jak mluvi nevychazim. Spise z tech faktu, co rikal on VS. doktor. Co si o tomhle myslis? Proc myslis, ze dle lekare lhal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
8.8.13 20:45

Ono je jedno, co by v dnešním vystoupení udělal. Byl by opět „chladný“ - podívejte se na něj, na hajzla, udělal to, ani neprojeví dost lítost a blá a blá a blá. Projeví lítost a ukáže emoce - podívejte se na něj, na hajzla, určitě si to tady čte a je to celé účelové. :roll:

• Citovat
  • Upravit
n. evill
8.8.13 20:46
@kuti píše:
Me prijde divne, ze by mel posledni 3tis, jak nekde psali. Ja tedy neznam nikoho, kdo v dnesni dobe jede do ciziny bez kreditky a jestli na uctu meli tak malo, proc si porizuji dovolenou v docela luxusnim hotelu??Nevite, psali, ze nesmi opustit hotel? Mesto? Nebo zemi? Jestli ho limituji na pobyt v hotelu, mel by mu to nekdo hradit, ne? Asi pojistovna :think:

Třeba měli společný účet, což se smrtí jednoho docela zkomplikuje. Tipuji, že má 3000 kč v hotovosti a bloklou kartu.

• Citovat
  • Upravit
8.8.13 20:46

Jenže ty dr v Egyptě jsou prasata, jak sem řikala po shlédnutí soukromých dramat mi to stačilo, a to byla luxusní nemocnice udajně a přitom :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová