Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46867
8.8.13 20:47
@Sněhurka a nelinka píše:
Jenže ty dr v Egyptě jsou prasata, jak sem řikala po shlédnutí soukromých dramat mi to stačilo, a to byla luxusní nemocnice udajně a přitom :roll:

Tak nemuzes hazet vsechny do jednoho pytle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
8.8.13 20:48
@saracenka30 píše:
Vůbec žádný zájem. :)

No prave. Ale v rodine se nakonec vetsinou nejaky motiv najde…kdyz to neni v afektu, primo v hadce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.8.13 20:49
@Weru píše:
Tak nemuzes hazet vsechny do jednoho pytle…

Arab jako Arab :mrgreen: No ne, je jasné, ale já tomu dr nevěřím, neví jaký jed to byl ani, a už tvrdí že se tam sehnat nedá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
8.8.13 20:50
@Anonymní píše:
Holky neda mi to nereagovat na tuhle diskuzi… Bohuzel se zde opet ukazuje a potvrzuje ceska povaha - neprejici, pomlouvacna, pomstychtiva, je mi z toho zle! Zazila jste nektera z Vas podobnou situaci??? Vite, jak byste reagovali, kdyby se Vam stalo podobne nestesti? On je kazdy hrdina, kdyz je doma, schovany za anonymitou PC. Nechcete si nektera z Vas, ktere to tu cele dny resite a vymyslite konspiracni teorie koupit letenku a vyrazit do Egypta osobne vyzpovidat pana P.?? Videla jsem vsechny jeho vypovedi, taky nevim co si myslet, ale nikdy by me nenapadlo verejne o nem psat, ze je vrah! Co kdyz je nevinny? Omluvite se nebo bude Vam aspon trapne, ze jste ho tu takto lyncovali?Pisu radeji anonymne, nerada bych za vyjadreni sveho nazoru byla tez lyncovana…

Tady je diskuse a ne soud, který vynáší rozsudky, podle kterých je někdo vězněn. Není lynčován otec a nebudeš ani ty a to ani, když zrušíš anonymitu.
Kdyby tady nikdo nemohl říkat to, co si myslí, tak by se ta diskuse mohla zavřít. Nikdo tu neříká, že je to hajzl a vrah, jen se tu konstatuje, že jsou pochybnosti a vypadá to na něj. Myslím, že v případě takovéto tragedie by tahle diskuse probíhala v jakékoliv jiné zemi a ne jen v Čechách.

• Citovat
  • Upravit
989
8.8.13 20:51
@Bunny puella píše:
@kuti nesmí opustit Egypt

Tak pak nechapu, proc porad zustava v tom hotelu a nejde bydlet jinam :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
Až se to prokáže, že je zabil, budu mu přát doživotní egyptské vězení. Zatím taky zírám, co jsou tu některé zač. Samozřejmě, názor má každý, ale psát o zavražděné ženě, která nikomu nic neudělala, nikdo o ní nic neví, že je to nevystajlovaná pipna třetí cenové, to je naprostý hnus.
@Weru píše:
Mne by zajimalo, jak budou reagovat ty, co ho tu obhajuji, kdyz se prokaze, ze je opravdu zabil. 8. lete dite a manzelku? :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

A stejnak tu paní, co z ní vyndávali střeva za živa,,,neléčil´´ jen jeden dr, bylo jich tam víc :roll: Prostě nevím no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11794

Holky dnes tam nasli dalsiho turistu otravenyho 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
8.8.13 20:52
@kuti píše:
Tak pak nechapu, proc porad zustava v tom hotelu a nejde bydlet jinam :nevim:

ale za co?

• Citovat
  • Upravit
932
8.8.13 20:54

Hlavně taky v hotelích okolo nemusí být volný pokoj- je turistická sezona, jistě to maj plný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8679

@Sněhurka a nelinka unést jo??? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504

@Lena 123 Kdes to cetla??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
@kuti píše:
Tak pak nechapu, proc porad zustava v tom hotelu a nejde bydlet jinam :nevim:

Protoze si to nemůže dovolit. Tímhle mu pomáhá cestovka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
n. evill
@Weru píše:
Tak z toho jak mluvi nevychazim. Spise z tech faktu, co rikal on VS. doktor. Co si o tomhle myslis? Proc myslis, ze dle lekare lhal?

Já lékaře mluvit právě neslyšela, vše o lékaři jsem četla jenom v blesku (se kterým mám osobní velice nepěknou zkušenost, že všechny fakta překrucuje), takže nemám srovnání v čem lhal Petr (zase žive, nevěřím co píše blesk..) :think:. Střípky skládám z toho, co slyším naživo. Takže především z výpovědí Petra v Tv. Lékař mluvil taky v tv?

• Citovat
  • Upravit
1598
8.8.13 20:55

@Lena 123 dneska 8o nepleteš si to s tou paní které umřel manžel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat