Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
n. evill
8.8.13 21:02

Proč řešíte její vzhled? To jako kdyby měla batikované triko a dva pletené copy, tak je jí větší škoda? 8o 8o Život je snad život, a je jedno jestli zemřela hipisačka, barbí nebo tepláková královna ne?

• Citovat
  • Upravit
69235
Ale je mrtvá, a mně se třeba líbila, ona i maličká a nepřišlo mi na ní nic lacinýho, ikdyby, nehodí se to psát, je to vrchol neempatie, nelidskosti a nevím čeho ještě…
@Burj Chalifa píše:
Paní je mi líto, holčičky samozřejmě také. To se však nevylučuje s tím, že na některých fotkách paní působila poněkud kolotočovitě a barbínovitě. Prostě povrchněji. A to se zase nevylučuje s tím, že to mohla být velmi hodná zdravotní sestřička v DD.Ale vzhledu poněkud lacinějšího.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
@Loki01 píše:
Rozumím tvému rozhořčení.
Ale je malinko úsměvné vyčítat jim to, ze se anonymne schovávaji za pc a byt sama ještě víc anonymnejsi:)

Souhlas :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
8.8.13 21:03
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504

@Bunny puella to nebyly fotky od more ale stazene z Facebooku.Ani ja bych jeji styl neoznacila za elegantni, cimz ovsem taky nerikam, ze to vypovida neco vic o pani samotne. Samozrejme ze kdyz nekomu reknes ze je oblecen lacine a vulgarne, nebude se mu to libit -vzdyt to melo byt sexy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bunny puella
@Burj Chalifa píše:
Mám na mysli fotky tuzemské. A lacinější vzhled není vázán na určité roční období, o beranici tu řeč opravdu nebyla.

tak jestli je tohle laciná fotka, tak teda nevím…takhle chodí oblíkaných hodně žen tady v ČR. Nevím, no.

http://www.blesk.cz/…a-dcera-jeho?…

• Citovat
  • Upravit

Laciná nebyla, hezká ženská upravená :nevim: Chlapík takový méďa jak můj manžel, asi proto si myslím že to fakt neudělal, ale nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
8.8.13 21:04

@Ali1988 agent FBI :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
8.8.13 21:04
@maminka189 píše:
@Ali1988 agent FBI :mrgreen:
:mrgreen: :P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
8.8.13 21:05
@Bunny puella píše:
tak jestli je tohle laciná fotka, tak teda nevím…takhle chodí oblíkaných hodně žen tady v ČR. Nevím, no.http://www.blesk.cz/…a-dcera-jeho?…

Ženské se tady taky opravdu oblékat neumí. Spousta šmudel, spousta kolotoče, spousta kýče. Ale myslím, že řešit to v téhle diskuzi je mimo mísu.

• Citovat
  • Upravit
Bunny puella
8.8.13 21:05

Se podívejte na FB, na fotky mladých holek a paní, některé jsou opravdu laciné. Monika byla velice hezká.

A vůbec, kritizovat ji za to, jak se oblékala, když je mrtvá…to je fakt hnus dámy.

• Citovat
  • Upravit
1504
8.8.13 21:06

@Bunny puella tak to teda asi nevis…presne tahle fotka je tyoickej priklad zminovanyho (ne)vkusu. a ze takhle chodi plno zenskejch v CR…bohuzel chodi, ale ani to z toho nedela vkusnej oblecek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11794

Taky me prijde divny, ze doktor tvrdi, ze ten jed se u nich neda vyrobit. Podle me, vsude a vsechno jde vyrobit.Jen kryje Egypt. Kdyz uz vedi, co to bylo za jed, tak musi znat i slozeni a recept, jak to vyrobit-protireci si dokturek :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598

Mě ještě napadlo ale to bude asi blbost. když měli problémy se žaludkem mohli si dát něco ostřejšího co si dovezli z domova a v tom mohl být methyl na chlapa to nezabralo kvůli váze a oni mohli umřít ve spánku nemusel si ničeho všimnout ale nevím :think: a neodsuzuju nikoho jen je mi líto rodičů paní moniky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová