Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sophinka1
8.8.13 21:37
@-Sára píše:
Na webu tn.cz je diskuze je tam p. monika na facebooku a má podlitinu na krku divné :think:
:roll: tak to by byl chudák můj manžel na emiminu za tyrana :zed: víš kolik mám modřin, které mi nezpůsobí druhá osoba?
  • Citovat
  • Upravit
1598
8.8.13 21:37

@Bunny puella je to tahle fotka kterou řešili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
932
8.8.13 21:38

@Hanka79 no když ještě nevydali žádně oficiální vyjádření, ale tak snad tohle všechno mají jen to z nějakých důvodů nechtěj prozrazovat třeba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598

@Timinka já mám nejvíc od děrí kovové autíčko přímo mzi oči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
@maminka189 píše:
@-Sára 8o Vždyť všichni říkají jak moc to byla idelická rodina…

Az na sousedku, ktera rekla, ze zerlil tak, ze si ji i vyzvedaval v praci 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
8.8.13 21:39
@-Sára píše:

Tady ji to moooc slusi, je hezoucka ne ze ne… jinak ja mam taky spoustu modrin a skrabancu, od malyho jak po me porad leze a hopsa… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
@Michaela23 píše:
mě by zajímalo, oni v Egyptě při vyšetřování nepoužívají foťák? Měli by to snad mít nějak zdokumentované ne? :think:

Oni v Egyptě nedělají ohledání místa činu? To by mě zajímalo, jaké mají standarty kriminalistické práce. U nás pravidelně výjezdová skupina, daktylky, zajištění stop, fotodokumentace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bunny puella
@-Sára píše:

tak mě to jako podlitina nepříjde. Vem si, že se to rýsuje i na druhé straně lícní kosti…a teda, byla fakt krásná. Jak panenka

• Citovat
  • Upravit
1698
8.8.13 21:40
@jonatanka píše:
ty fotky jsou strašné

vypada mnohem lip jak ja, myslim figuru.tak pro mne je hezka :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
@Hanka79 píše:
Je to divny ze? vsude v ceskych i americkych kriminalkach vidime, jak nejdriv misto cinu i s mrtvyma foti a pak teprve jsou zkoumat tela a tady nic…ani nepisou, ze by zkoumali lahve z kterych pili apod…je to cely divny i co se ohledani mista cinu tyce :roll:

Inu, Egypt…ale třeba jim křivdíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548

@kuti Sousedka povídala…aby to nebyla další baba Nyklová :lol: ¨Monika určitě měla plno kamarádek-bylo by super aby se taky nějaká vyjádřila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
8.8.13 21:42

@Hanka79 ano byla nádherná… :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bunny puella

@kuti eh,mě si manžel též vyzvedával v práci..abych nemusela chodit sama o půlnoci (když jsem šla z odpolední) přes opuštěný úsek, bez světel. Jako, sousedky toho kolikrát nakecají.. o nás nakecali, že je mi manžel nevěrný, že si vozí v autě cizí ženskou a objímá se s ní. Hned to letěli říct babičce, ta chudák šok…no a ta milenka jsem byla já, jen jsem se obarvila. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
n. evill
@Bunny puella píše:
@Weru a nejdřív tvrdil, že koukal na telku do čtyř do rána, pak že telku neměli vůbec zapnutou…fakt se v tom motá a to mu právě na důvěryhodnosti vůbec nepřidává :?

No ale pozor to je právě ono, to netvrdil on ale blesk tvrdil, že on to tvrdí. Na živo v tv to neříkal. Nebo ano? :think:

• Citovat
  • Upravit
5548

@Burj Chalifa Prý byl pokoj uklizený a mohl se do něj kdokoliv nastěhovat :nevim:.Když můj táta spáchal sebevraždu bylo místo ohledáné, nafoceno a dloooooouhou dobu do něj nikdo nesměl ani notář

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová