Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hanka79 no když ještě nevydali žádně oficiální vyjádření, ale tak snad tohle všechno mají jen to z nějakých důvodů nechtěj prozrazovat třeba
@maminka189 píše:
@-SáraVždyť všichni říkají jak moc to byla idelická rodina…
Az na sousedku, ktera rekla, ze zerlil tak, ze si ji i vyzvedaval v praci ![]()
@-Sára píše:
@Bunny puella je to tahle fotka kterou řešili
Tady ji to moooc slusi, je hezoucka ne ze ne… jinak ja mam taky spoustu modrin a skrabancu, od malyho jak po me porad leze a hopsa… ![]()
@Michaela23 píše:
mě by zajímalo, oni v Egyptě při vyšetřování nepoužívají foťák? Měli by to snad mít nějak zdokumentované ne?
Oni v Egyptě nedělají ohledání místa činu? To by mě zajímalo, jaké mají standarty kriminalistické práce. U nás pravidelně výjezdová skupina, daktylky, zajištění stop, fotodokumentace…
@-Sára píše:
@Bunny puella je to tahle fotka kterou řešili
tak mě to jako podlitina nepříjde. Vem si, že se to rýsuje i na druhé straně lícní kosti…a teda, byla fakt krásná. Jak panenka
@jonatanka píše:
ty fotky jsou strašné
vypada mnohem lip jak ja, myslim figuru.tak pro mne je hezka ![]()
@Hanka79 píše:
Je to divny ze? vsude v ceskych i americkych kriminalkach vidime, jak nejdriv misto cinu i s mrtvyma foti a pak teprve jsou zkoumat tela a tady nic…ani nepisou, ze by zkoumali lahve z kterych pili apod…je to cely divny i co se ohledani mista cinu tyce
Inu, Egypt…ale třeba jim křivdíme.
@kuti Sousedka povídala…aby to nebyla další baba Nyklová
¨Monika určitě měla plno kamarádek-bylo by super aby se taky nějaká vyjádřila
@kuti eh,mě si manžel též vyzvedával v práci..abych nemusela chodit sama o půlnoci (když jsem šla z odpolední) přes opuštěný úsek, bez světel. Jako, sousedky toho kolikrát nakecají.. o nás nakecali, že je mi manžel nevěrný, že si vozí v autě cizí ženskou a objímá se s ní. Hned to letěli říct babičce, ta chudák šok…no a ta milenka jsem byla já, jen jsem se obarvila.
![]()
@Bunny puella píše:
@Weru a nejdřív tvrdil, že koukal na telku do čtyř do rána, pak že telku neměli vůbec zapnutou…fakt se v tom motá a to mu právě na důvěryhodnosti vůbec nepřidává
No ale pozor to je právě ono, to netvrdil on ale blesk tvrdil, že on to tvrdí. Na živo v tv to neříkal. Nebo ano? ![]()
@Burj Chalifa Prý byl pokoj uklizený a mohl se do něj kdokoliv nastěhovat
.Když můj táta spáchal sebevraždu bylo místo ohledáné, nafoceno a dloooooouhou dobu do něj nikdo nesměl ani notář