Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bunny puella píše:
@kuti eh,mě si manžel též vyzvedával v práci..abych nemusela chodit sama o půlnoci (když jsem šla z odpolední) přes opuštěný úsek, bez světel. Jako, sousedky toho kolikrát nakecají.. o nás nakecali, že je mi manžel nevěrný, že si vozí v autě cizí ženskou a objímá se s ní. Hned to letěli říct babičce, ta chudák šok…no a ta milenka jsem byla já, jen jsem se obarvila.![]()
![]()
Jasne, ale v duchodaku si urcite nepredavaji smeny o pulnoci ![]()
Ja zas mela tu druhou zkusenost, kdy me chlap taky „prepadaval“ pred praci a kazil mi plan courani po obchodech. Na vsechny pusobil jako milujici partner, co se stara, ale me tim ve finale desne lezl na nervy ![]()
Tak jsem ted asi na takove podobne info citliva ![]()
@N. evill píše:
V těch třech reportážíš? V jedné říká, že se díval na tv a v další, že tv celou dobu nezapl? Ukaž…Já ty reportáže viděla a ničeho takového si nevšimla.
tak už v tom mám taky guláš
ale i tak nechápu, že si v jednom pokoji nevšimne, že mu umírá žena a dítě ale jo jemu bylo vlastně 100 x hůř než jim.
@kuti píše:
Jasne, ale v duchodaku si urcite nepredavaji smeny o pulnociJa zas mela tu druhou zkusenost, kdy me chlap taky „prepadaval“ pred praci a kazil mi plan courani po obchodech. Na vsechny pusobil jako milujici partner, co se stara, ale me tim ve finale desne lezl na nervy
Tak jsem ted asi na takove podobne info citliva
já končila v deset večer. O půlnoci mi jel spoj domů. ![]()
@-Sára píše:
tak už v tom mám taky gulášale i tak nechápu, že si v jednom pokoji nevšimne, že mu umírá žena a dítě ale jo jemu bylo vlastně 100 x hůř než jim.
Coz doktor vyvratil, ze by mel nejake znamky otravy jidlem -prujmy, zvraceni.
@-Sára píše:
tak už v tom mám taky gulášale i tak nechápu, že si v jednom pokoji nevšimne, že mu umírá žena a dítě ale jo jemu bylo vlastně 100 x hůř než jim.
Byl bezprostředně blízko, musel vidět, že fyzicky trpí. Buď zemřely náhle, jakoby v klidu, protože před skonem upadly do bezvědomí, nebo pomalu, ale to by se kroutily bolestí a sténaly, nemohl by to nevidět, nevšimnout si. Chtělo by to důkladný časový snímek a prověrku všeho, co k průběhu večera uvedl.
@Sněhurka a nelinka píše:
http://tn.nova.cz/…okazilo.html
tady je ten maník kámoš
tak to poslouchám. Jako, to je výpověď! Takhle měl reagovat Petr a ne kamarád. To je herecký výkon.
Ten tatík je neskutečnej cinik, poskytovat tolik fotografií přímo z Egypta, i z toho pokoje, jak spolu ležej na posteli apod.
A ten jeho pláč dneska, myslím si, že brečel tak max. sám nad sebou, že mu už nedají pokoj.
Pokud se prokáže, že to byl skutečně on (o čemž už asi nikdo nepochybuje), tak je neuvěřitelně bezcitnej, když se dokáže takhle chovat, veřejně ukazovat, litovat a dělat chudáka sám ze sebe.
Ten je rozhodnutej lhát až za hrob, pořád dokola to samý. Pravdu nikdy nepřizná, bude se raději tvářit, že to na něj bylo dokonale ušité. Zneužívá toho, že se těžko dokazuje, co mezi nima doma skutečně bylo.
Ale manželka evidentně neměla sebemenší tušení, co za magora to je a nebála se ho. ![]()
@Burj Chalifa píše:
Byl bezprostředně blízko, musel vidět, že fyzicky trpí. Buď zemřely náhle, jakoby v klidu, protože před skonem upadly do bezvědomí, nebo pomalu, ale to by se kroutily bolestí a sténaly, nemohl by to nevidět, nevšimnout si. Chtělo by to důkladný časový snímek a prověrku všeho, co k průběhu večera uvedl.
Holcicka byla ztuhla v kreci. Pokud ti neco lepta zaludek, tak asi jen nevydechnes ![]()
Nejhorší je, pokud se opravdu prokáže, že je neotrávil, tak se na něj bude přesto polovina národa dívat jako na vraha, tohle mu už nikdo neodpáře, je to smutné, ale je to tak ![]()
@Clarkia No jo, kdyby mi hrozil trest smrti, tak bych taky asi plakala ![]()
@Weru píše:
Holcicka byla ztuhla v kreci. Pokud ti neco lepta zaludek, tak asi jen nevydechnes
Ale křičíš bolestí, sténáš, kroutíš se, dítě určitě…
@N. evill píše:
Jakože si myslíš, že kdyby Ti bylo strašně špatně, tak bys nekřičela, kdybys našla dvě mrtvoly? Dokonce mrtvé těla svých dvou nejbližších? Já ač od přírody flegmatik, v takovém případě bych jednala hystericky stoprocentně…
Ne ne, měla jsem na mysli to časové rozpětí od doby, kdy odešly a okamžikem, kdy je údajně našel bez života ![]()
@Clarkia píše:
Ten tatík je neskutečnej cinik, poskytovat tolik fotografií přímo z Egypta, i z toho pokoje, jak spolu ležej na posteli apod.A ten jeho pláč dneska, myslím si, že brečel tak max. sám nad sebou, že mu už nedají pokoj.
Pokud se prokáže, že to byl skutečně on (o čemž už asi nikdo nepochybuje), tak je neuvěřitelně bezcitnej, když se dokáže takhle chovat, veřejně ukazovat, litovat a dělat chudáka sám ze sebe.
Ten je rozhodnutej lhát až za hrob, pořád dokola to samý. Pravdu nikdy nepřizná, bude se raději tvářit, že to na něj bylo dokonale ušité. Zneužívá toho, že se těžko dokazuje, co mezi nima doma skutečně bylo.
Ale manželka evidentně neměla sebemenší tušení, co za magora to je a nebála se ho.
@Burj Chalifa píše:
Ale křičíš bolestí, sténáš, kroutíš se, dítě určitě…
No prave, to myslim, ze pokud byl tam, kde tvrdi, coz je vedle nich, tak je musel videt umirat.