Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vám nepříjde divné, že až po hodině šel pro vodu? Jak píší v tom článku někdo tu dával odkaz. Že posílal tu manželku pro vodu, ona mu řekla, že je jí zle a on se zvedl a šel až za hodinu? To je přece něco tak chladnokrevného, mi neříkejte, že k manželce vůbec něco cítil
.
@kuti píše:
No, asi se bal, ze se ho optaji, co v TV davali, tak z puvodni verze vycouval. Co ale delal, ze si 4 hod nevsiml, ze ma v pokoji dve umirajici/ mrtve je mi fakt zahadou. Evidentne nespal, kdyz mu bylo ze vsech nejhur!
A nebo si dal z Čech dovezenou slivovičku v rámci dezinfekce zažívání a usnul spánkem, ze kterého chlapa vzbudí celkem málo.
Jen spekulace na základě toho, co čeští turisté velmi často v Egyptě a podobných zemích dělají (dovoz domácí moravské slivovičky a požívání v rámci víry, že působí dezinfekčně na zažívání), ale ono kolem toho nic jiného než spekulace není. ![]()
@Kdoule píše:
No, tak toto by mě právě zajímalo. Egyptský doktor ho div neobvinil v přímém přenosu, tvrdil tam, že chlap byl ošetřen jen kvůli šoku, žádné zažívací potíže neměl. Přitom bezprostředně po události v českých médiích byla několikrát informace o tom, že měl snad před kolapsem po příchodu hotelové ochranky zvracet krev… žaludek mu prý pumpovali jen preventivně - poslal někdo obsah žaludku na rozbor? Jsou nějaké výsledky, že mu nic nebylo? Je něco krom domněnek? Já se obávám, že ho v tom Egyptě vůbec nikdo nijak nevyšetřoval, krom dojmů, jestli měl poleptanou sliznici v žaludku nebo ne, to nevíme, gastroskopii mu sotva dělali, když popisoval sondu nosem… Ústa či jiné viditelné části dle dostupných informací neměly ani ty zemřelé, takže proč by to měl mít on. Ale musím říct, že od prvních dní čekám na to, co měli dostupné snadno, totiž na rozbor jeho obsahu žaludku, tedy krom popisu, že měl špagety a salát, což mimochodem nechápu, jak by tam ještě zůstalo, když on zase tvrdí, že zvracel i 15× za hodinu a že on viděl hnědý tekutý obsah žaludku (celkem běžná barva žaludečních šťav, ale taky příměs krve, kola, bez rozboru naprosto cokoliv).
Jake spagety a salad?
@wildcherry píše:
podal to tak, ze ta voda s colou byla otravena a donutila ho k vyzvraceni po jednom loku.Asi vymluva, proc v sobe smrtici jed nemel. Pritom rikal, ze holkam se ulevilo, ale lily do sebe piti, ktere mu po jednom hltu vyvolala zvraceni? A jim po tom mnozstvi ne?
Zvlastni, vid?? ![]()
@Kelsey píše:
Vám nepříjde divné, že až po hodině šel pro vodu? Jak píší v tom článku někdo tu dával odkaz. Že posílal tu manželku pro vodu, ona mu řekla, že je jí zle a on se zvedl a šel až za hodinu? To je přece něco tak chladnokrevného, mi neříkejte, že k manželce vůbec něco cítil.
Nebo mu bylo zle taky, pospával a probral se až za tu hodinu?
Vyspekulovat se dá fakt cokoliv, ale on tvrdí, že mu bylo zle taky, zatímco jim už méně…
@Kdoule píše:
A nebo si dal z Čech dovezenou slivovičku v rámci dezinfekce zažívání a usnul spánkem, ze kterého chlapa vzbudí celkem málo.Jen spekulace na základě toho, co čeští turisté velmi často v Egyptě a podobných zemích dělají (dovoz domácí moravské slivovičky a požívání v rámci víry, že působí dezinfekčně na zažívání), ale ono kolem toho nic jiného než spekulace není.
Jo my to tak taky děláme kamkoliv do světa jedeme.
@Kelsey píše:
Vám nepříjde divné, že až po hodině šel pro vodu? Jak píší v tom článku někdo tu dával odkaz. Že posílal tu manželku pro vodu, ona mu řekla, že je jí zle a on se zvedl a šel až za hodinu? To je přece něco tak chladnokrevného, mi neříkejte, že k manželce vůbec něco cítil.
tak jelikož ji chtěl on je pravděpodobne, ze ona ji momentálně nevyžadovala a nebylo kam spěchat ![]()
@Loki01 píše:
Jake spagety a salad?
Slyšela jsem v tel. výpověď nějakého toho doktora z té soukr. nemocnice, co ho tam ošetřili, říkal, že v žaludku nic pozoruhodného neměl a výplach dělali jen preventivně, dle obsahu jedl jen špagety a salát… ale mohlo to být v rámci reportáže a sestřihu zkreslené, proto na to upozorňuju, že je to nejasné. Každopádně jakákoliv zmínka o rozboru tohoto velmi dostupného materiálu, obsahu žaludku, mi chybí.
A víte co mě fakt štve? Jak se ke všemu staví ČR. Nikdo se nezajímá, nikdo nic neřeší, konzulát snad ani nepracuje nebo co
.
Proč oni nic neřeší a nezajímá je to.
Kdyby to neprobírala média, tak nic nevíme.
@Kdoule teda, kde jsi vycetla tak podrobne info i o obsahu zaludku?
To jsem nikde nezaregistrovala ![]()
@Kelsey píše:
A víte co mě fakt štve? Jak se ke všemu staví ČR. Nikdo se nezajímá, nikdo nic neřeší, konzulát snad ani nepracuje nebo co.
to je normální.
Ale počkej jestli se do toho pustí Miloš:)
@Kelsey píše:
A víte co mě fakt štve? Jak se ke všemu staví ČR. Nikdo se nezajímá, nikdo nic neřeší, konzulát snad ani nepracuje nebo co.
A bylo by jedině dobře.
@Kelsey píše:..přesně, ale hlavně že džambulky v itálii, u psychiatra a jinde jsou plné noviny a všeci se mužou po…t! kvuli jejímu chlastání, ale že obyčejné holky z moravy byli otrávené to tady nikdo neřeší…fuj
@Kdoule píše:
No, tak toto by mě právě zajímalo. Egyptský doktor ho div neobvinil v přímém přenosu, tvrdil tam, že chlap byl ošetřen jen kvůli šoku, žádné zažívací potíže neměl. Přitom bezprostředně po události v českých médiích byla několikrát informace o tom, že měl snad před kolapsem po příchodu hotelové ochranky zvracet krev… žaludek mu prý pumpovali jen preventivně - poslal někdo obsah žaludku na rozbor? Jsou nějaké výsledky, že mu nic nebylo? Je něco krom domněnek? Já se obávám, že ho v tom Egyptě vůbec nikdo nijak nevyšetřoval, krom dojmů, jestli měl poleptanou sliznici v žaludku nebo ne, to nevíme, gastroskopii mu sotva dělali, když popisoval sondu nosem… Ústa či jiné viditelné části dle dostupných informací neměly ani ty zemřelé, takže proč by to měl mít on. Ale musím říct, že od prvních dní čekám na to, co měli dostupné snadno, totiž na rozbor jeho obsahu žaludku, tedy krom popisu, že měl špagety a salát, což mimochodem nechápu, jak by tam ještě zůstalo, když on zase tvrdí, že zvracel i 15× za hodinu a že on viděl hnědý tekutý obsah žaludku (celkem běžná barva žaludečních šťav, ale taky příměs krve, kola, bez rozboru naprosto cokoliv).
Já tedy slyšela rozhovor s ředitelem hurg. nemocnice, že mu vypumpovali žaludek, že by v něm něco našli si nepamatuju. Upřímně by to bylo i divné, pokud byli 30hod. na pokoji bez jídla se střevní chřipkou. Ale nevykazoval žádné známky střevního onemocnění tak ho propustili. Jenže v tu chvíli se netušilo, že jde o otravu jedem, tak to nikdo moc neřešil, pokud on nezvracel a i jinak nevypadal na umření ![]()
@Loki01 píše:
Možna. Nebo se mu taky zrovna udělalo blbe.
jo, udelalo blbe u hltu
.A po par hodinach, vypumpovani zaludku a probdele noci kdy prisel o zenu a dite ho otrava z jidla presla jak mavnutim proutku
.,ta ktera byla vyloucena, ze ji nema a nemela ani Klarka s Monikou. Podle me nema sevrenou zadnici, ze sra…ehm prujmu, ale toho, ze mu to dokazou.Ja si bohuzel prosla rotavirama i otravou nekolikrat. Dokonce i v 8 mes. tehu, kdy jsem opet nevedela, jestli curam, nebo delam jinou potrebu a rozhodne priznaky nepresly ze dne na den, nechutenstvi trvalo nekolik dnu, průtokáč taky. Zvraceni me vycerpalo vzdy a brisni svalstvo bylo tak ochromene, ze jsem se sotva narovnala. Vycerpanost tak silna(vzdy) ze byl problem zvednout mobil, ne davat rozhovor pro celou republiku a zaroven prijit o rodinu.