Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@wildcherry píše:
no a mam se rozvest, kdyz si ho ani nechci vzit?Ja ho, i jine muze chapu
…je pul druhe, zitra frcime na dalsi dovolenou a ja tri dny sedim u tlf
..---na emiminu
…
na další?:)
Kurna tady se nekdo ma ![]()
@Loki01 píše:
na další?:)
Kurna tady se nekdo ma
Proc nechrapes
?Jn, uz na dalsi, sice jen na par dnu, ale hlavni je, ze udame smradata a budeme spolu
.Paradox, na tuhle se oba tesime nejvic
..Mmchdm, dneska si zde opravdu dost prudila.Ja te uz nejaky patek znam, potkavame se na diskusich, sdilime podobne nazory, tak proc to? Blby den?
@wildcherry píše:
Proc nechrapes?Jn, uz na dalsi, sice jen na par dnu, ale hlavni je, ze udame smradata a budeme spolu
.Paradox, na tuhle se oba tesime nejvic
..Mmchdm, dneska si zde opravdu dost prudila.Ja te uz nejaky patek znam, potkavame se na diskusich, sdilime podobne nazory, tak proc to? Blby den?
Po nocích často mákam.
Ale neprudila. Čím myslíš? Vždyť ja o Monice neřekla nic špatného, jestli myslíš tohle. Ještě jsem říkala, ze je to hloupe ji říkat pipina.
Blby den ne, moje dny jsou víceméně stejne. Pokud se teda v práci něco neposere:)
@wildcherry píše:
Asi otazka vkusu![]()
.Co v nem vidis za povahu, charskter? Uz to sice v teto diskusi padlo, ale zajima me i nazor ostatnich.Ja v nem vidim opak toho, co ty.
Na té fotce s tou čivavou na mě působí namyšleně, těžkej jájínek
, na dalších fotkách z holkama (úplně poslední fotky před tragédií
), na mě působí zamračeně, no a v živých vstupech je jasné, že nemá důvod usmívat se, ale to už z něho mám divný pocit i když dneska ve mně vzbudil soucit
netvrdím, že to není pěknej chlap, mě spíš zaujme, co vyzařuje a doma mám hezčího
![]()
@Michelangelo píše:
Na té fotce s tou čivavou na mě působí namyšleně, těžkej jájínek, na dalších fotkách z holkama (úplně poslední fotky před tragédií
), na mě působí zamračeně, no a v živých vstupech je jasné, že nemá důvod usmívat se, ale to už z něho mám divný pocit i když dneska ve mně vzbudil soucit
netvrdím, že to není pěknej chlap, mě spíš zaujme, co vyzařuje a doma mám hezčího
![]()
Snad na všech fotkách kromě momentek se manžel tváři, ze by me nejradši uskrtil. Proste neví jak se fotit tak se buď sklebi nebo mraci.
Na tom videu se ale Petr smál a připadalo mi to uprimne. Nenucene. Tam jak tam i mával.
@Loki01 píše:
Po nocích často mákam.
Ale neprudila. Čím myslíš? Vždyť ja o Monice neřekla nic špatného, jestli myslíš tohle. Ještě jsem říkala, ze je to hloupe ji říkat pipina.
Blby den ne, moje dny jsou víceméně stejne. Pokud se teda v práci něco neposere:)
Makas po nocich? Nezavidim, ja taky
.Neee, vim ze jsi o Monice nerekla nic spatneho, dokonce jsem presne pochopila ten tvuj jiny,,zebricek hodnot,,…Jen, jsi byla hodne ustekana
.Vidis, dokazeme spolu vest rozhovor, podle fotek by jsi se mnou na kavu ale taky nesla
.Nature nectu, neni cas, ctu svou profesni literaturu. I tak by mozna hodne lidi reklo, ze ctu max cosmac. Festaky neodsuzuji, jen bych tam taky nezapadla, ale to je o stylu hudby a oblikani a lidi kolem. Hlavne s moji postavou bych videla prd a jeste by me uslapali
…Chci tom rict, ze i me tvuj projev zaskocil. A ted uz padim pryc..Spim ve stoje a jedte musim pracovat
![]()
@wildcherry píše:
Makas po nocich? Nezavidim, ja taky.Neee, vim ze jsi o Monice nerekla nic spatneho, dokonce jsem presne pochopila ten tvuj jiny,,zebricek hodnot,,…Jen, jsi byla hodne ustekana
.Vidis, dokazeme spolu vest rozhovor, podle fotek by jsi se mnou na kavu ale taky nesla
.Nature nectu, neni cas, ctu svou profesni literaturu. I tak by mozna hodne lidi reklo, ze ctu max cosmac. Festaky neodsuzuji, jen bych tam taky nezapadla, ale to je o stylu hudby a oblikani a lidi kolem. Hlavne s moji postavou bych videla prd a jeste by me uslapali
…Chci tom rict, ze i me tvuj projev zaskocil. A ted uz padim pryc..Spim ve stoje a jedte musim pracovat
![]()
Ty o sebe pecujes takovým stylem?:)
S tema festakama nevím, záleží kam jedes. Tady vidíš spoustu lidi v různém oblečeni, opravdu tam nejsou jen dredaci. Ja dredy taky nemám a oblikam se úplne normálně, batikovane trička fakt nenosím:) Možna bys byla překvapena. A třeba by te nekdo vzal ba ramena.
Moc nevím co te zaskocilo pokud jsi me pochopila
Supni sem fotku a ja se podívám na co bych te tipla. Myslíš, ze se opravdu staras o vzhled a je to pro tebe tak dulezite jak to bylo pro ni? Ja si totiz myslím, ze to byl jeji koníček, vzhled a to foceni. Jelikož ještě musela do práce a taky se určitě starala o rodinu moc času ji na nic dalšího asi nezbylo. No a ja v pecivazelstvi nepracuju, o vzhled a foceni se tak nezajimam a z toho jsem usoudila, ze bychom si spolu asi nemely nic moc co říct. Nic víc, nic min.
Nastvala jsem se az mi tady par holek začalo do pusy cpát to ze se chovám povýšeně.
Abych pravdu řekla uz me to nebaví porad vysvětlovat dokola a pokud si nekdo mysli, ze jsem útočila ja tak ja uz s tim nic nenadelam. Ja si to nemyslím a vím jak jsem to myslela.
Takže ne, blby den jsem nemela:)
Prosím vás nemáte nekdo odkaz na to ten rozhovor z novy? Porad to nemůžu najít ![]()
@kuti píše:
A to uz mu ten pas snad dokonce i vratili!
Docela by me zajimalo, kdyby se pokusil odletet, jestli maji na hranicich avizo a zadrzeli by jej, kdyz v Egypte kauzu nikdo neresi?!
Avizo na hranicích bezesporu mají, nejsou to hloupé opice.Jak můžeš vědět, že neřeší? Vyšetřování má své zákonitosti, tempo, tam pochopitelně jiné, pomalejší. Dotyčný nemá kam utéci, Hurgada je díra v poušti.
Voe, holky, já bych se vám nechtěla dostat do spárů
Doufám, že se starýmu nikdy nic nestane, jinak byste mě tady rozcupovaly ![]()
@-Sára píše:
@Bunny puella mohla mu dát prostě malinko toho alkoholu a právě, že moraváci to tak dělají souhlas ale zas někdo musel zajistit stopy tu láhev by našli
Jak jako to souhlas
To jako, že lijeme děckám do lahvičky místo mlíka víno nebo slivku?
No měla jsem to vyzkoušet, třeba by líp spal.
@kuti píše:
Az na sousedku, ktera rekla, ze zerlil tak, ze si ji i vyzvedaval v praci
A jak ví, že ji tam vyzvedával proto, že žárlil?
Mě manžel taky všude vyzvedává, ale proto, že nemám řidičák a nehodlám se tahat pěšky ![]()
Včera mě napadlo, že většina si myslí, že lhal právě petr, co když lže druhá strana? Přeci jen je divné, že policie nemá fotky jako důkazy kdo má pravdu. Co když měli opravdu střevní potíže a on někde našel tu láhev a teď se to hotel snaží zakrýt. Přeci jen kdyby vyšlo najevo že se otrávili tak to tam můžou zavřít. A takový hotel určitě si může dovolit podplatit, hlavně když je tam taková situace.
Jen mě to napadalo, nečetla jsem celou diskusi taky ani nevím zda tato teorie už nepadla.
@Sněhurka a nelinka píše:
http://tn.nova.cz/…okazilo.html
tady je ten maník kámoš
Kamarádovi očividně řekl něco úúplně jiného, než říká do televize on ![]()
Příspěvek upraven 09.08.13 v 08:10
@Kelsey píše:
Vám nepříjde divné, že až po hodině šel pro vodu? Jak píší v tom článku někdo tu dával odkaz. Že posílal tu manželku pro vodu, ona mu řekla, že je jí zle a on se zvedl a šel až za hodinu? To je přece něco tak chladnokrevného, mi neříkejte, že k manželce vůbec něco cítil.
Prosím tě Bůh ví jak to bylo. Novináři vaří z vody, neví jistě nic a tady se hned dělají závěry a všechny ví, jak přesně to bylo ![]()