Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11620
9.8.13 09:26

Jak ten článek už mě definitivně dožral. Chodila jsem na blesk ve snaze se něco dočíst, když jinde nic není. Že jsou to spekulace bylo jasné, ale toto je fakt moc. Můj muž se podobně tváří na spoustě fotek. Mluvíme o sobě jako o manželce a manželovi naprosto běžně. O našem dítěti kolikrát mluvíme jako o malé. Ani nechci domýšlet, kdyby tu už nebyli, ale obávám se, že bych jejich jména nedokázala vyslovit. Po úmrtí tchána dělalo mému muži chvíli problém vyslovit bez slz v očích slovo táta.
Já nevím, jestli je vinný nebo ne, ale tohle už je hon na čarodějnice. Prachy hýbou světem, no :cert:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
9.8.13 09:27
@Genovesa píše:
@Kdoule Souhlasím, že seriozní informace opravdu chybějí. A tohle už je vrchol, bohužel že se bulvár bude stydět je krajně nepravděpodobné, ale měl by. Je mi z nich blivno, i z celé jejich odbornice :cert: :poblion: :poblion:

zrovna to píšu :mrgreen: že takový kecy jsem dlouho nečetla, opravdu odborník hadr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
9.8.13 09:27

@dani24687 Si přečti ten blud z blesku, co jsem sem dávala :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
9.8.13 09:28
@dani24687 píše:
zrovna to píšu :mrgreen: že takový kecy jsem dlouho nečetla, opravdu odborník hadr
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
9.8.13 09:29
@Genovesa píše:
@dani24687 Si přečti ten blud z blesku, co jsem sem dávala :roll:.

už to čtu, paní odbornice, řekněte něco chytrého, my vám to zaplatíme :poblion: určitě budu mluvit o mrtvé manželce stylem „můj miláček“ :nevim: smajlík klepající si na čelo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
9.8.13 09:32
@Clarkia píše: :roll:Tak je dobře, že on jako chudák, oběť trestného činu, si vybral (bulvární) Novu, aby se každý večer v přímém přenosu očišťoval, a odpovídá redaktorovi na hloupé otázky. :palec: :lol: :roll:
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4109
9.8.13 09:32

Já mu teda nevěřím nos mezi očima…můj manžel není žádný cíťa na fotkách taky vypadá jako vrah, ale sám říkal, že kdyby se mu stalo něco takovýho tak bude v nemocnici na antidepresivech a nevydá ani hlásku 8) Natož aby hned druhý den odpovídal na dotazy novinářů a tv Nova. Navíc na těch reportážích teda rozhodně nevypadal jako zlomený muž ze ztráty milované ženy a dcerky :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65205
9.8.13 09:34

Někdo se ptal, jestli může odjet tajně, když mu pas vrátili, tak on tam prý má razítko, že 2 měsíce nesmí vycestovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11037

Tak mluvčí z našeho Ministerstva zahraničí vyvrátila jeho tvrzení, že je tam sám bez pomoci a že ho nikdo z našich nekontaktoval :nevim: Nabízeli mu pomoc hned poté, nabídli mu jak právní, tak i finanční, ale on to odmítl. A pak do televize řekne, že má jen na vodu a že mu nikdo pomoc nenabídl :! Konzulka je s ním ve spojení skoro každý den, tak proč si vymýšlí zrovna tohle :?Že by ze sebe chtěl udělat chudáčka? Proč asi? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5638

Opravdu nedůstojné člověka a ty lidi v bulváru přiživující se na této kauze jsou pro mě nepochopitelní zmetci!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
9.8.13 09:35
@Broukb píše:
Já mu teda nevěřím nos mezi očima…můj manžel není žádný cíťa na fotkách taky vypadá jako vrah, ale sám říkal, že kdyby se mu stalo něco takovýho tak bude v nemocnici na antidepresivech a nevydá ani hlásku 8) Natož aby hned druhý den odpovídal na dotazy novinářů a tv Nova. Navíc na těch reportážích teda rozhodně nevypadal jako zlomený muž ze ztráty milované ženy a dcerky :roll: :roll:

tvůj muž je ovšem velmi předvídavý, že ví, jak by se choval :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
9.8.13 09:37

@Broukb a protože nevypadal dostatečně zdrceně, tak je vrah? :roll:

• Citovat
  • Upravit
15404
9.8.13 09:37
@Broukb píše:
Já mu teda nevěřím nos mezi očima…můj manžel není žádný cíťa na fotkách taky vypadá jako vrah, ale sám říkal, že kdyby se mu stalo něco takovýho tak bude v nemocnici na antidepresivech a nevydá ani hlásku 8) Natož aby hned druhý den odpovídal na dotazy novinářů a tv Nova. Navíc na těch reportážích teda rozhodně nevypadal jako zlomený muž ze ztráty milované ženy a dcerky :roll: :roll:

A když už jsme u toho, když dědečkovi zemřela babička, tak jí ještě měsíc dělal každý ráno čaj. Lidská psychika není jednoduchá a někdy je lepší strašné věci vytěsnit. Aspoň na chvíli. A pud sebezáchovy je taky velmi silný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
9.8.13 09:38
@Broukb píše:

chápu, že to jak by se zachoval tvůj muž je obrazem pro to jak by se měl chovat zbytek lidstva :roll:
někdo holt má potřebu se očistit, říct jak to bylo, podat nějaké vysvětlení když si na něj všichni ukazují prstem.

když si vzpomenu tak po smrti Karla Svobody taky linčovali Vendulu za to, že vystoupila v televizi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
9.8.13 09:38

Mne kolikrat pripada, ze ten reporter TV Nova v Hurghade je z toho vic spatnej, nez ten otec :mrgreen:. Vcera uz teda aspon pustil slzu.
Ja nevim, co si o tom myslet, kazdopadne nechapu, ze vypada tak v klidu, z tohodle se prece clovek musi uplne slozit, ja bych nemela chut zit natoz vylezt rano z postele a fungovat… lidi co prijdou o dite se treba mesice nedokazou ani postavit na nohy.
Je to hrozne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová