Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@paola white píše:
Myslím, že to neudělal. Jen debil by zvolil k zabití rodiny takovou zemi jako je Egypt. Pokud bych plánovala svou rodinu zabít tak je odvezu do země, kde to nebude ani nijak divné a kde nemají trest smrt. Jen blboun by si pro vraždu vybral Egypt a Hurgadu a ten chlap mi jako blboun nepřijde
Fakt? Mě to přijde přesně naopak.
Takhle strašně nedomyšleně naplánovaná vražda, to může udělat jen totální blb… Každou chvíli vypovídá něco jiného… Myslím si tak na 90%, že to udělal.
A k tomu výběru země, jsem přesvědčená, že doufal, že to budou z kraje šetřit jako otravu a on stihne odjet do ČR a už ho nevydají, nebo tak nějak. ![]()
Vy už jste s prominutím uplně padle na hlavu vy hledate už ve všem skulinku jen aby to udělal on je sice možné že on to udělal, ale zas je divné že v tom případě nechce eegypt zveřejnit vysledky pitvy neříkam nam, ale ani naší policii kdyby byla jednoznačně vina u manžela a otce tak by měli vysledky ukazat at ho mohou zavřít a takhle podle mě něco kryjou ale přeji mu aby to on nebyl bo ho lidé zlinčují i když to někteří udělají i tak…jen doufam že tu není nikdo z rodiny kdo si tady čte tady ty vaše infa, protože se z toho musí sesypat ještě víc než je…a nevím jak vy, ale ja bych si nezjištovala kde mám vzít rodinu na dovolenou aby v případě zjištění že jsem ji zabila dostala nejmín let popř. kde by mě vydali do čr takže bych jsem si odseděla malo let popř. vůbec nic
@Clarkia nevydají, ale soudit tě budou tady. naopak je logičtější někoho zabít a pak odfrčet. nevěřím tomu, že by to byla spontánní vražda. pokud je chtěl zabít tak se na to připravoval a musel by vědět co a jak.
Takhle amatérsky by se k tomu musel postavit je blbec.
@Clarkia píše:
Fakt? Mě to přijde přesně naopak.Takhle strašně nedomyšleně naplánovaná vražda, to může udělat jen totální blb… Každou chvíli vypovídá něco jiného… Myslím si tak na 90%, že to udělal.
A k tomu výběru země, jsem přesvědčená, že doufal, že to budou z kraje šetřit jako otravu a on stihne odjet do ČR a už ho nevydají, nebo tak nějak.
Taky si to myslim.
Kazdymu to nepali jako profi vrahum
. Kdyby jeli na Arubu a on hodil tela do more : No body, no crime
@lilie12 přesně tak. Pokud se nemýlím tak ho policie z ničeho neobvinila, patří jen mezi podezřelé a jako rodinný příslušník by měl mít právo na informace, které mu je evidentně odpíráno. O výsledcích pitvy se doktor rozhovoří do medií, ale rodina ani policie prý žádné oficiální výsledky nemá ![]()
To mě osobně připadá mnohem podezřelejší než to jestli mě vodu říznutou colou a nebo jestli to, že pro vodu až za hodinu (třeba taky seděla na záchodě a sr*l)…
@wildcherry píše:
Dobre, pokud by mu zvraceni nepodrazdilo cesty(zvracel prej az 15× do hodiny),takze zaludecni stavy, nepodrazdilo by mu je ani tekutina s jeden, ani hadice do zaludku na vyplach…Plus teda strevni potize, ktere jsou spojene s nechutenstvim(a to doktori vyloucili).Bolesti, unava, vycerpanost, nedostatek jidla…Neni to divne???Ze ve 4 rano s touto kombinaci veci a situaci je rano v poradku a doktori ho propusti? Kdyz tvrdi ze na tom byl nejhur? Jak nejhur? On nezemrel, ony ano, komu bylo tedy hur, jak to muze tvrdit
Teda já jsem ty informace slyšela úplně jinak - že v den nálezu byl celý v nemocnici, večer se spekulovalo, že bude propuštěn, ale na jeho žádost prý zůstal přes noc, ráno šel dle někoho snad na tu snídani do hotelu (nem. je s hotelem propojená chodbou, nabízí se otázka, jestli se tam náhodou někteří pacienti z toho hotelového komplexu nestravují běžně?) a potom byl propuštěn…
Výpověď doktora, kdy on byl prakticky zdráv - pokud je pravdivá, je to téměř obvinění. Ale proč proboha v době ramadánu vystupuje egyptský doktor pro média s takto tendenčními výklady? Mně z toho hodně smrdí snaha ukázat na manžela, proto jsem v reakci na to hodně podezřívavá k těm jejich výpovědím. A čekám na nějaká fakta, která prostě nepřicházejí (v lepším případě přicházejí, ale nejsou medializovaná, kéž by).
Btw jsem hodně zvědavá na zdůvodnění toho, že ženy neměly průjem. Opravdu zatím bylo všude plno tvrzení, ale nikde, na základě čeho se to tvrdí.
Být to v ČR a mít z ofic. míst tyto informace, tak o vině člověka tvrdíciho na většinu opak nepochybuju. Problém je, že nejen bulvární informace jsou nesmírně pochybné, ale i egyptské zdroje jsou přinejmenším problematické. V době náboženského svátku mít na krku vraždu dvou cizinek
.
Drbárna a jen samé spekulace. Tak už tady většina toho člověka odsoudila, že? Ono je jednoduché odsuzovat jiné a cizí lidi. Pro odsuzovatelky - vypadá to, že jste tam byly, všechno viděly na vlastní oči, víte všechno nejlépe, k tomu vám pomůže „seriozní“ tv Nova, Blesk a podobné plátky a máte hned vraha
. Víte vůbec něco o tom jak pracují média, že jim jde jen o senzaci a neváhají člověka zničit? Máte vůbec někdo zkušenost? Víte, že reportáže tv Nova jsou jen bulvár, plné spekulací, senzací, sestřihávání, překrucování. Člověk se může dostat do situací, které jasně ukazují že něco spáchal, ale nakonec se ukáže, že to tak nebylo. Jak by bylo vám, odsuzovatelkám být v jeho kůži nebo v podobné situaci? Myslíte si, že vám se nic takového stát nemůže? Kde je presumpce neviny? Hlavně zlinčovat že? Odsuzovatelky a spekulantky mi ukazují, že se lidstvo od středověku nezměnilo, kdybyste mohly, sekaly byste rovnou hlavy, že?
@bejbyn píše:
On to ale říkal v rozhovoru, že šel až po hodině
On tam ale taky řekl, že šel po přibližně hodině, když poslíček uklízející pokoje nedorazil… což upřímně v nočním čase nevím, co znamená, jestli si někoho povolali zvlášť? Nestalo se mi, aby mě v těchto zemích rušili úklidem po čase večeře…
@wildcherry píše:
maximalne mohl smrtit cca tri hodiny podle verze Petra, kdy odesel na 7minut pryc a vrah tam vniknul a holky otravil. Minimalni doba traveni je uz na odbornicich.
Vidíš, já jsem zatím nikde žádnou verzi manžela neviděla ani neslyšela. Takže jsem údaj o délce opuštění pokoje brala čistě jako popisný, ve smyslu, že byl pryč tak a tak dlouho, jinak s nimi byl stále v pokoji.
@Monika H. píše:
Drbárna a jen samé spekulace. Tak už tady většina toho člověka odsoudila, že? Ono je jednoduché odsuzovat jiné a cizí lidi. Pro odsuzovatelky - vypadá to, že jste tam byly, všechno viděly na vlastní oči, víte všechno nejlépe, k tomu vám pomůže „seriozní“ tv Nova, Blesk a podobné plátky a máte hned vraha. Víte vůbec něco o tom jak pracují média, že jim jde jen o senzaci a neváhají člověka zničit? Máte vůbec někdo zkušenost? Víte, že reportáže tv Nova jsou jen bulvár, plné spekulací, senzací, sestřihávání, překrucování. Člověk se může dostat do situací, které jasně ukazují že něco spáchal, ale nakonec se ukáže, že to tak nebylo. Jak by bylo vám, odsuzovatelkám být v jeho kůži nebo v podobné situaci? Myslíte si, že vám se nic takového stát nemůže? Kde je presumpce neviny? Hlavně zlinčovat že? Odsuzovatelky a spekulantky mi ukazují, že se lidstvo od středověku nezměnilo, kdybyste mohly, sekaly byste rovnou hlavy, že?
Tak je dobře, že on jako chudák, oběť trestného činu, si vybral (bulvární) Novu, aby se každý večer v přímém přenosu očišťoval, a odpovídá redaktorovi na hloupé otázky.
![]()
@Clarkia píše:Tak je dobře, že on jako chudák, oběť trestného činu, si vybral (bulvární) Novu, aby se každý večer v přímém přenosu očišťoval, a odpovídá redaktorovi na hloupé otázky.
![]()
![]()
@Kdoule Souhlasím, že seriozní informace opravdu chybějí. A tohle už je vrchol, bohužel že se bulvár bude stydět je krajně nepravděpodobné, ale měl by. Je mi z nich blivno, i z celé jejich odbornice
![]()
@EvaG píše:
Včera mě napadlo, že většina si myslí, že lhal právě petr, co když lže druhá strana? Přeci jen je divné, že policie nemá fotky jako důkazy kdo má pravdu. Co když měli opravdu střevní potíže a on někde našel tu láhev a teď se to hotel snaží zakrýt. Přeci jen kdyby vyšlo najevo že se otrávili tak to tam můžou zavřít. A takový hotel určitě si může dovolit podplatit, hlavně když je tam taková situace.
Jen mě to napadalo, nečetla jsem celou diskusi taky ani nevím zda tato teorie už nepadla.
Přesně toto je důvod, proč tak volně poskytovaným egyptským informacím, které ale krom ukazování na chlapa neobsahují prakticky žádná fakta, nedokážu věřit. Stalo se to v době ramadánu, což je doba, kdy se v zemi velmi omezeně pracuje, kdoví, možná i špatně zajistili místo činu, možná i na místní poměry, je tam tisíce možností, i když vynecháme tu první, totiž že muslimská země udělá všechno pro to, aby podezření ze smrti blond turistek nebylo na jejich zemi a jejich hotelech, kam západní turisty vozit chtějí…
Ale ty rozhovory pána před kamerou většinu otazníků spíš zvětšují, on skutečně mluví takovým způsobem, že se nabízí naprosto všechny možnosti.
Nic, nechám to koňovi, budu dál opravdu zvědavá na nějaké informace podložené skutečnými fakty, aby bylo uvažování od čeho odpíchnout.
@Clarkia píše:Tak je dobře, že on jako chudák, oběť trestného činu, si vybral (bulvární) Novu, aby se každý večer v přímém přenosu očišťoval, a odpovídá redaktorovi na hloupé otázky.
![]()
![]()
Zase jen spekulace, domněnky, vlastní hodnocení. Vždyď píšu, rovnou toho člověka zlinčovat. Hlavně, že se lidé jako vy mají nad čím bavit…
@Kelsey píše:
Jak furt někde pročítám ty články, už nevím čemu věřit, ale jen to číst s toho mrazí![]()
http://www.ahaonline.cz/…ec-tela.html
ta Landovská bude dobrý odborník
takový kecy ![]()