Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
989
9.8.13 10:14
@Clarkia píše:
Fakt? Mě to přijde přesně naopak. :mrgreen: Takhle strašně nedomyšleně naplánovaná vražda, to může udělat jen totální blb… Každou chvíli vypovídá něco jiného… Myslím si tak na 90%, že to udělal.
A k tomu výběru země, jsem přesvědčená, že doufal, že to budou z kraje šetřit jako otravu a on stihne odjet do ČR a už ho nevydají, nebo tak nějak. :nevim:

Pusobi to na me stejne. V egypte je zle kde komu, treba spolehal, ze v dobe ramadanu nic setrit nebudou, on v klidu odcestuje domu (jako ten American, co vrazdil v Brne) a ze uz ho nevydaji. Take mozna spolehal, ze pak uz se Egypt na vysetrovani uplne vykasle, kdyz nejde o jejich statni prislusniky, ale cizince :nevim:
Kdyby vrazdil v CR, je okamzite hlavnim podezrelym na 100%! Takhle jsou alespon spekulace :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
9.8.13 10:17
@Broukb píše:
Však téma je co si o tom myslíte ;) takže nemusíme mít všichni stejný názor :kytka: :kytka:

však určitě, to by ani nebylo normální :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
@Monika H. píše:
Drbárna a jen samé spekulace. Tak už tady většina toho člověka odsoudila, že? Ono je jednoduché odsuzovat jiné a cizí lidi. Pro odsuzovatelky - vypadá to, že jste tam byly, všechno viděly na vlastní oči, víte všechno nejlépe, k tomu vám pomůže „seriozní“ tv Nova, Blesk a podobné plátky a máte hned vraha :zed:. Víte vůbec něco o tom jak pracují média, že jim jde jen o senzaci a neváhají člověka zničit? Máte vůbec někdo zkušenost? Víte, že reportáže tv Nova jsou jen bulvár, plné spekulací, senzací, sestřihávání, překrucování. Člověk se může dostat do situací, které jasně ukazují že něco spáchal, ale nakonec se ukáže, že to tak nebylo. Jak by bylo vám, odsuzovatelkám být v jeho kůži nebo v podobné situaci? Myslíte si, že vám se nic takového stát nemůže? Kde je presumpce neviny? Hlavně zlinčovat že? Odsuzovatelky a spekulantky mi ukazují, že se lidstvo od středověku nezměnilo, kdybyste mohly, sekaly byste rovnou hlavy, že?

Lehce to obrátím. Kdyby mi na ´dovolené zemřel manžel a syn a já bych byla nevinná, tak by mi v současné době bylo úplně jedno, co kde píšou, co mi hrozí a jestli mě někdo z něčeho podezírá. Možná za pár měsíců bych se začala prát o svou nevinu, teď ještě ne. Byla bych totálně zhroucená a nepočítala bych minuty, po které jsem někde byla abych měla alibi. Ale každý máme jiné prožívání. On mi přijde, že nemá žádné. A ještě jsou mi záhadou ty její jakože umělecké fotografie na netu. Nic proti fotografiím oblečeným, neoblečeným, provokativním pro svou potřebu. Ale pokud si je mohl prohlédnout kdokoliv, to znamená, že on o tom musel vědět a souhlasit s tím. To je jakoby ji prodával. Ona nevypadá jako dračice, která by jako vdaná matka měla potřebu se vystavovat někde chlapům (i ženám samozřejmě). Divné.

• Citovat
  • Upravit
24379
@Weru píše:
Oni nekde rikali, anebo psali, ze zemrely do nekolika minut, ze? Takze, kdyby ji mel jit nekdo znasilnit a telo bylo jiz ztuhle, tak by to snad ani neslo, ne? :think:

To nikdo nevi, jak dlouho to trvalo, zatim. Odhad je v desitkach minut mam dojem.Ale holky podle oficialni, Petrove verze nemohly byt po navratu Petra mrtve jak tvrdi jeho kamarad, podle pitvy byla smrt mezi 11 a 12 v noci. A znasilnena nebyla.Jen Petr rekl, ze nemela kalhotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
9.8.13 10:21

@wildcherry No, tatka chemik, mi tvrdil, ze by po poziti takoveho jedu, co rozlepta zaludek museli zemrit do nekolika minut, ale ze nevi. :nevim:…atd.
Aha, jak dojedu domu, tak si musim pustit ty jeho vypovedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.13 10:21

Nevím no, dovolenou měli naplánovanou od zimy, plánovali stavbu domu, těžko říct, já si furt řikám že by to neudělal, na mě tak nepůsobí, na druhou stranu, protiřečí si s tím kamarádem, bl s nima v pokoji, ona byla hezká, mohla být finančně náročná, mohl být žárlivý, ale stejně :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5638
9.8.13 10:22

Lidská psychika je složitá, jen podle toho jak se tváří a co dělá, to vůbec nenaznačuje zda je vrahem nebo ne a každej reaguje jinak
(mimochodem sama jsem byla dost překvapená svými emocemi, přesně si pamatuju jak jsem nemohla brečet když mi umřel někdo hodně blízký, prostě to nešlo a když mi umřela andulka, kterou jsem měla půl roku, tak jsem řvala celý den. prý je to „normální“, smrt blízkého jsem si odmítla připustit, byla to taková hrůza, která mě sevřela, kdežto blbej pták, to spustilo emoce vklidu napovrch)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.13 10:24

Ty první fotky stáhli z jejího FB tam je má veřejné ne :nevim:
Ty z dovolené dal on, to mi taky překvapilo, ale zase třeba na obhajobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
9.8.13 10:24
@Alises píše:
Ahoj lidi,
nečetla jsem celou diskuzi, ale můj názor je ten, že ten chlap to neudělal.
Když se tehdá ztratila ta blonďatá holčička (Anička myslím že se jmenovala), tak její otec byl v tv v naprostém klidu až na mě působil i radostně (do dnes si myslím, že v tom měl prsty on sám). Otec a manžel v Egyptě se v tv pomalu zhroutil.

Nesoudila bych ho podle toho, že se rozhodl mluvit v tv a že člověk psychicky v hajzlu by to neudělal. Nikdo jsme toto neprožil tak nemůžem říct co by jsme udělali. Taky jsem byla vždycky hrdinka a křičela kdybych viděla nehodu první co by bylo letěla bych někomu pomoc HNED a nějakej strach atd. by mě nezastavil. Když jsem jí letos viděla, tak jsem se začala klepak, brečet, volat záchranku a strach mi nechtěl dovolit tam jít i když jsem šla ale nebylo to tak růžové jak jsem si to představovala. Beztak to tam semnou nakonec šlehlo (to já jen, že si to každý kreslí moc růžově i já jsem si kreslila určité sutace moc růžově a ono to je nakonec uplně jinak).

Je to katastrofa co se stalo a já doufám a i trošku věřím, že on to neudělal.

mozna by to chtelo cist celou diskusi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
886
9.8.13 10:29

Našťastie polícia pracuje s faktami a nie domnienkami. Zamerajú sa na druh jedu, spôsob podania, časovú postupnosť udalostí a podľa toho vyvodia nejaké závery. Táto diskusia je len mlátenie prázdnej slamy, pretože relevantné informácie chýbajú. Moc si želám, aby páchateľom nebol otec a aby aj našli pravého vinníka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
9.8.13 10:30
@Alises píše:
Ahoj lidi,
nečetla jsem celou diskuzi, ale můj názor je ten, že ten chlap to neudělal.
Když se tehdá ztratila ta blonďatá holčička (Anička myslím že se jmenovala), tak její otec byl v tv v naprostém klidu až na mě působil i radostně (do dnes si myslím, že v tom měl prsty on sám). Otec a manžel v Egyptě se v tv pomalu zhroutil.

Nesoudila bych ho podle toho, že se rozhodl mluvit v tv a že člověk psychicky v hajzlu by to neudělal. Nikdo jsme toto neprožil tak nemůžem říct co by jsme udělali. Taky jsem byla vždycky hrdinka a křičela kdybych viděla nehodu první co by bylo letěla bych někomu pomoc HNED a nějakej strach atd. by mě nezastavil. Když jsem jí letos viděla, tak jsem se začala klepak, brečet, volat záchranku a strach mi nechtěl dovolit tam jít i když jsem šla ale nebylo to tak růžové jak jsem si to představovala. Beztak to tam semnou nakonec šlehlo (to já jen, že si to každý kreslí moc růžově i já jsem si kreslila určité sutace moc růžově a ono to je nakonec uplně jinak).

Je to katastrofa co se stalo a já doufám a i trošku věřím, že on to neudělal.

Tak ted tomu nerozumím.
Ty říkáš, ze člověk se nema řídit tim co mu jak pripada v televizi, ale sama si podle vystoupení z tv porad myslíš, ze otec Anicky měl podíl na jejim zmizení i kdyz byl nakonec odsouzen nekdo úplne jiny.

Příspěvek upraven 09.08.13 v 10:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
9.8.13 10:30
@Genovesa píše:
@Kdoule Souhlasím, že seriozní informace opravdu chybějí. A tohle už je vrchol, bohužel že se bulvár bude stydět je krajně nepravděpodobné, ale měl by. Je mi z nich blivno, i z celé jejich odbornice :cert: :poblion: :poblion:

Me na tech fotkach tedy taky prijde studenej :(
Ja, kdykoliv ke me prcek prijde, automaticky ho obejmu a kdyz ted koukam na fotky meho chlapa se synem, manzel na vsech ma pres kluka taky minimalne ruku nebo ho nejak drzi :think: Kdyz lezi vedle sebe, drzi ho aspon za nohu.
Klarka na fotkach priklani k tatovi hlavu, visi mu kolem krku a on nic, zadny naznak priblizeni.
Tak se opravdu nechovaji lide, mezi kterymi jsou vrele vztahy 8o
I na me pusobi, ze jej dovolena, foceni nebo holky samy proste obtezovaly :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
9.8.13 10:31

@wildcherry Myslím, že ne. Odpovídala jsem na to co psala zakladatelka.
Je to můj názor a možná to tak není, ale člověk může jen spekulovat ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.13 10:32
@kuti píše:
Me na tech fotkach tedy taky prijde studenej :(
Ja, kdykoliv ke me prcek prijde, automaticky ho obejmu a kdyz ted koukam na fotky meho chlapa se synem, manzel na vsech ma pres kluka taky minimalne ruku nebo ho nejak drzi :think: Kdyz lezi vedle sebe, drzi ho aspon za nohu.
Klarka na fotkach priklani k tatovi hlavu, visi mu kolem krku a on nic, zadny naznak priblizeni.
Tak se opravdu nechovaji lide, mezi kterymi jsou vrele vztahy 8o
I na me pusobi, ze jej dovolena, foceni nebo holky samy proste obtezovaly :nevim:
:roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
9.8.13 10:32
@Loki01 píše:
Tak ted tomu nerozumím.
Ty říkáš, ze člověk se nema řídit tim co mu jak pripada v televizi, ale sama si podle vystoupení z tv porad myslíš, ze otec Anicky měl podíl na jejim zmizení i kdyz byl nakonec odsouzen nekdo úplne jiny.Příspěvek upraven 09.08.13 v 10:31

Blbě jsem se vyjádřila. Myslím, že se nedá člověk soudit podle toho jestli vystoupí v TV nebo ne. Omlouvám se, špatně jsem to napsala :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová