Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46867
9.8.13 11:47
@Natyna píše:
Holky prosím vás, nemáte někdo odkazy na ty rozhovory co poskytoval Petr K. pro televizi???Já vím že jsem to tady viděla a teď to nemůžu najít :think: předem díky

asi nekde tady http://tn.nova.cz/hledat/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
9.8.13 11:49
@Kdoule píše:
Reagovala jsem na ten odkaz, ve kterém není náznak toho, co tu všechny zajímalo.
Slyšela jsem názor toxikologa, že kyanid by v úvahu přijít mohl.
Opakuji znovu, hodně záleží na tom, zda současně probíhalo nebo neprobíhalo infekční onemocnění žaludku nebo žaludku a střev. I nemoc způsobuje často velké poškození, takže i jed působící na zdravý žaludek slabě může na nemocném žaludku provést nevídané změny. Chybí nám zásadní informace.

Ja reaguji na to, zda je vseobecne mozne, zda kyanid rozlepta zaludek. Bezne to neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.13 11:49
@Weru píše:
Mne to proste nejde do hlavy, pokud mely krece a sileny bolesti, to preci musel videt a pokud zmizel na 7 minut, tak si rikam, ze mozna z duvodu toho, ze se na tu hruzu nemohl divat?

ale to už byly po smrti ne, když zemřely někdy kolem 11, a on je našel ve čtyři :roll: ale pravda je to divný, jestli myslel že spí, ale stejně teda no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
9.8.13 11:50
@Sněhurka a nelinka píše:
ale to už byly po smrti ne, když zemřely někdy kolem 11, a on je našel ve čtyři :roll: ale pravda je to divný, jestli myslel že spí, ale stejně teda no

Ale on lezel vedle na posteli :nevim:, takze tak i tak je musel slyset nebo videt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11037
9.8.13 11:51
@paola white píše:
@Kdoule nicméně toxikologie bude v ČR i Egyptě stejná. Navíc při řádném zacházení s těly se dá pitvat i po několika dnech. Nepředpokládám, že by nechali těla ležet někde na slunci, takže pitva v ČR by měla být informačně stejně důvěryhodná jako ta z Egypta.Spíš je zásadní zajišťování stop na místě a to si myslím, že Egypt docela odflákl. Tuším, že dokonce otec v rozhovoru říkal, že ani jejich oblečení nijak nezajistili…

To nezajištění místa činu bude mít nejspíš za následek, že ho propustí pro nedostatek důkazů a pravdu už se nikdo nedoví. Ale zase na jejich obranu, oni přeci zpočátku nevěděli, že jde o vraždu, mysleli si, že se otrávili jídlem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
9.8.13 11:52
ale to už byly po smrti ne, když zemřely někdy kolem 11, a on je našel ve čtyři :roll: ale pravda je to divný, jestli myslel že spí, ale stejně teda no

co je na tom divného? já teda manžela v noci neokukuju jestli spí nebo umřel. pokud by něco nebylo v pořádku tak bych si toho všimla až ráno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
9.8.13 11:53
@paola white píše:
co je na tom divného? já teda manžela v noci neokukuju jestli spí nebo umřel. pokud by něco nebylo v pořádku tak bych si toho všimla až ráno

Manzel asi bezne nema krece, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
9.8.13 11:54
@Weru píše:
Ted nechci kecat, ale nerikal ten doktor, v te pitevne, ze mely obeti hodne vykulene oci jakoze z dulku? Nezakryl ji je nakonec on? :think:

no nevim, on tvrdi, ze skrabosku nemela, ale otevreny oci a usta ano.Kdo vi, vrazdu to nevyvrati.Ja si taky myslim, ze by pak davka kyanidu musela byt obrovska, coz by bylo velice citit :think:.Ale jedu musi byt na svete hooodne, mohlo to byt cokoli :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
9.8.13 11:54

Jsem strašně zvědavá na další nový zprávy ohledně tohohle případu, je to strašně zamotaný, šíleně moc spekulací, moc Egypťanům nevěřím, myslím, že vyšetřování celkem odflákli, otec a manžel obětí říkal něco o vodě kterou pili tak kam se sakra poděli ty lahve? zkoumal to vůbec někdo???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11037
9.8.13 11:55

Proto je divné, jestli jim bylo tak hrozně špatně, okolo 11h zemřely a jemu nebylo až do 4h divný, že se nehýbou a nechodí na wc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
886

@paola white Ale dieťa by si hádam skontrolovala, každý normálny človek by sa aspoň pozrel či je v poriadku, keď zostala zrazu ticho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
@paola white píše:
@Kdoule nicméně toxikologie bude v ČR i Egyptě stejná. Navíc při řádném zacházení s těly se dá pitvat i po několika dnech. Nepředpokládám, že by nechali těla ležet někde na slunci, takže pitva v ČR by měla být informačně stejně důvěryhodná jako ta z Egypta.Spíš je zásadní zajišťování stop na místě a to si myslím, že Egypt docela odflákl. Tuším, že dokonce otec v rozhovoru říkal, že ani jejich oblečení nijak nezajistili…

Se zajištěním místa souhlasím, vyjádřila jsem se tu podobně.
Stran pitvy se nechci dohadovat, co všechno lze nebo nelze po týdnu ověřit, když krom nakládání s těly (pohřební služba a transport) jde i o to, jakým způsobem byla samotná pitva provedena. Zároveň věřím, že české výstupy nebudou tak benevolentně poskytovány médiím, takže než se zveřejní jakýsi konečný výstup, uběhne pravděpodobně hodně času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.13 11:56

A nemohly padnout do bezvědomí, já tomu teda nerozumím :nevim: to by ale zase nevysvětlovalo tu verzi na zemi, prej tam ale nebylo ani místo na zemi, že by museli ležet přes sebe prej, když byly půl metru od sebe, to jsem zase četla v lidovkách :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
9.8.13 11:56

Já si myslím, že to udělal on z následujících důvodů:
Pokud je pravda, a potvrdilo se z elektronického vstupu u dveří, že jen on odešel z pokoje, a po 7mi minutách se vrátil, je zřejmé, že v pokoji nikdo jiný nebyl. Velmi těžko by jim tedy podal jed někdo jiný.
A i kdyby to podal někdo jiný (uklízeč v PETce apod.), on sám měl v TV (z vlastní vůle) dost prostoru na to, aby se vyjádřil, co se v tom pokoji odehrálo, jak se zachoval, apod. On jediný ví, co se v tom pokoji stalo, a může to popsat. A tady právě začíná kolotoč jeho naprosto nesmyslných výpovědí.
Jaktože je nechal umřít ve své přítomosti 8o :zed:, proč nezavolal pomoc, apod. Nevěřím totiž absolutně tomu, že se dá takhle podcenit situace, jak on tvrdí - že umřely po tom zvracení z ničeho nic snad v klidu ve spánku, že on si toho chudák několik hodin ani nevšiml.
Neumím si představit situaci, že rodinu potká např. střevní chřipka, všichni chodí na střídačku blejt, mají průjem.. přeci spolu komunikují, hlavně s dítětem, jak mu je?! A nečekáme na okamžik, kdy dítě vytřeští oči a zemře. Takhle snadno fakt neumřely, to mi neříkejte. :zed:

Proto mě štve, když někdo zpochybňuje jeho vinu. Jako ano, kdyby se chudák nemohl k ničemu vyjádřit, byl zavřenej někde ve vazbě, tak to jsou VŠECHNO jen spekulace, které on těžko ovlivní. Ale on toho prostoru měl v TV až až. A třeba většinu populace, která to sleduje, nepřesvědčil, ať se vám to líbí nebo ne. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.13 11:57
@bejbyn píše:
Proto je divné, jestli jim bylo tak hrozně špatně, okolo 11h zemřely a jemu nebylo až do 4h divný, že se nehýbou a nechodí na wc :nevim:

No on právě řikal že on blil a jim se udělalo líp :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová