Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
n. evill
9.8.13 11:10

Našla jsem jen toto, kde se píše : „Vzhledem k tomu, že se dosud nehovořilo o jakémkoli zjevném poleptání úst a hrtanu zemřelých, požití silně alkalického nebo kyselého jedu by nemělo připadat v úvahu.
Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/…ranicni.aspx?… “

Nehovořilo se pro mě neznamená, že bylo vyvráceno. Naživo tedy lékař tvrdil, že nebyly nijak poleptány?

• Citovat
  • Upravit
24379
9.8.13 11:15
@Weru píše:
Nerozlepta.
http://cs.wikipedia.org/…raseln%C3%BD

Dik, projela jsem to :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
9.8.13 11:18
@N. evill píše:
Našla jsem jen toto, kde se píše : "Vzhledem k tomu, že se dosud nehovořilo o jakémkoli zjevném poleptání úst a hrtanu zemřelých, požití silně alkalického nebo kyselého jedu by nemělo připadat v úvahu.
Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/…ranicni.aspx?… "Nehovořilo se pro mě neznamená, že bylo vyvráceno. Naživo tedy lékař tvrdil, že nebyly nijak poleptány?

Nikde jsem žádné vyjádření k jakýmkoliv škodám jinde než na žaludku, nenašla, přímo to zřejmě nikdo neřekl. I čeští toxikologové musejí svůj možný pohled stavět na (ne)dostupných informacích. Nehovořilo se - v případě tak závažného vodítka zřejmě doufali, že by se hovořilo především. Nicméně skutečně relevantní informace nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
9.8.13 11:19
@Weru píše:
Nerozlepta.
http://cs.wikipedia.org/…raseln%C3%BD

Ve tvém odkazu žádná fakta ohledně patologického obrazu na sliznicích nejsou, text se tomu vůbec nevěnuje. Jak jsi učinila závěr, že nerozleptá? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
9.8.13 11:21

Vite co mi nesedi? Ta skraboska.Ja bych si asi v bolestech, behavce, unave a lezici vedle dcery skrabosku nedala :think:.Ale to je individualni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
9.8.13 11:21

Uff tak jsem dočetla celou diskuzi :mrgreen: přiznám se, že jsem naplno věřila tomu, že otec je nevinný-pořád jsem si říkala proč by to dělal atd. ale teď nevím nevím, každopádně jsem moooooc zvědavá jak to dopadne, pokud se pravdu vůbec někdy dozvíme.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.13 11:23
@wildcherry píše:
Vite co mi nesedi? Ta skraboska.Ja bych si asi v bolestech, behavce, unave a lezici vedle dcery skrabosku nedala :think:.Ale to je individualni :nevim:

Jenže to zase tvrdí ten dr jenom :nevim: stejně nechápu, přeci se to muselo nafotit ne, tak snad tím by se ukázalo kdo lže, jenže kdoví jak to tam mají, když už tam bydlí někdo jinej :roll: Kdoví co to tam je za mudloně :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
9.8.13 11:26
@Sněhurka a nelinka píše:
Jenže to zase tvrdí ten dr jenom :nevim: stejně nechápu, přeci se to muselo nafotit ne, tak snad tím by se ukázalo kdo lže, jenže kdoví jak to tam mají, když už tam bydlí někdo jinej :roll: Kdoví co to tam je za mudloně :zed:

jj to tvrdil dr. Treba ji mela vedle sebe jen pohozenou a bulvar to tak podal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
9.8.13 11:28
@wildcherry píše:
Dik, projela jsem to :pankac:

Neni zac, tatka pracuje jako vedec -chemik, fyzika rikal mi to same, ze kyanid proste zaludek nerozlepta, alespon to pro tenhle typ jedu neni tipicke, jedine by to muselo byt opravdu velke mnozstvi :nevim:.
Vsak uvidime, podle me se to nakonec dozvime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
9.8.13 11:28
@wildcherry píše:
Vite co mi nesedi? Ta skraboska.Ja bych si asi v bolestech, behavce, unave a lezici vedle dcery skrabosku nedala :think:.Ale to je individualni :nevim:

Ted nechci kecat, ale nerikal ten doktor, v te pitevne, ze mely obeti hodne vykulene oci jakoze z dulku? Nezakryl ji je nakonec on? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
9.8.13 11:29
@Kdoule píše:
Ve tvém odkazu žádná fakta ohledně patologického obrazu na sliznicích nejsou, text se tomu vůbec nevěnuje. Jak jsi učinila závěr, že nerozleptá? :think:

Uz jsem to sem psala 2×. Ptala jsem se otce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
9.8.13 11:29
@wildcherry píše:
Vim, co mi chces rict. Neznam, ale dovedu si to predstavit :zed:.Jenze to nemeni nic na faktu, ze holky byly zavrazdeny a otec se od nich vzdalil na par minut.

Ano, zejména pokud mají možnost evidovat, kdy a kdo vstoupil do pokoje, a on s nimi v kritický den byl prakticky kompletní čas, tak je to velmi divné. Klíčová informace bude, jaký přesně je zabil jed a nejlépe i potvrzení či vyvrácení současně probíhajícího infekčního onemocnění zažívacího ústrojí.

Ale zároveň si myslím, že pokud by už měli informace o jedu a zároveň i přesné o pohybu dveřmi pokoje (vůbec jsem to nevěděla, že tam jsou elektronické dveře, to mi úplně uniklo), tak by podle mě už byl obviněn, což on ale není. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.13 11:31
@Weru píše:
Ted nechci kecat, ale nerikal ten doktor, v te pitevne, ze mely obeti hodne vykulene oci jakoze z dulku? Nezakryl ji je nakonec on? :think:

panebože to je hrozné :,( to je stejně hrozná smrt co

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
9.8.13 11:37
@Sněhurka a nelinka píše:
panebože to je hrozné :,( to je stejně hrozná smrt co

Silene, nechapu proc ta holcicka :(. Takove slunicko. A ta pozice ve ktere ji nasli, hruza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
9.8.13 11:39
@bejbyn píše:
Vždyť to říkal ten lékař. Rozleptaný byl jen žaludek.

jenže to není žádné OFICIÁLNÍ stanovisko!!! zatím nebyla zveřejněna žádná pitevní zpráva z Egypta ani ČR takže to, že to někdo plácá v televizi opravdu nic neznamená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová