Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Weru píše:
Nerozlepta.
http://cs.wikipedia.org/…raseln%C3%BD
Dik, projela jsem to ![]()
@N. evill píše:
Našla jsem jen toto, kde se píše : "Vzhledem k tomu, že se dosud nehovořilo o jakémkoli zjevném poleptání úst a hrtanu zemřelých, požití silně alkalického nebo kyselého jedu by nemělo připadat v úvahu.
Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/…ranicni.aspx?… "Nehovořilo se pro mě neznamená, že bylo vyvráceno. Naživo tedy lékař tvrdil, že nebyly nijak poleptány?
Nikde jsem žádné vyjádření k jakýmkoliv škodám jinde než na žaludku, nenašla, přímo to zřejmě nikdo neřekl. I čeští toxikologové musejí svůj možný pohled stavět na (ne)dostupných informacích. Nehovořilo se - v případě tak závažného vodítka zřejmě doufali, že by se hovořilo především. Nicméně skutečně relevantní informace nejsou.
@Weru píše:
Nerozlepta.
http://cs.wikipedia.org/…raseln%C3%BD
Ve tvém odkazu žádná fakta ohledně patologického obrazu na sliznicích nejsou, text se tomu vůbec nevěnuje. Jak jsi učinila závěr, že nerozleptá? ![]()
Vite co mi nesedi? Ta skraboska.Ja bych si asi v bolestech, behavce, unave a lezici vedle dcery skrabosku nedala
.Ale to je individualni ![]()
Uff tak jsem dočetla celou diskuzi
přiznám se, že jsem naplno věřila tomu, že otec je nevinný-pořád jsem si říkala proč by to dělal atd. ale teď nevím nevím, každopádně jsem moooooc zvědavá jak to dopadne, pokud se pravdu vůbec někdy dozvíme.. ![]()
@wildcherry píše:
Vite co mi nesedi? Ta skraboska.Ja bych si asi v bolestech, behavce, unave a lezici vedle dcery skrabosku nedala.Ale to je individualni
Jenže to zase tvrdí ten dr jenom
stejně nechápu, přeci se to muselo nafotit ne, tak snad tím by se ukázalo kdo lže, jenže kdoví jak to tam mají, když už tam bydlí někdo jinej
Kdoví co to tam je za mudloně ![]()
@Sněhurka a nelinka píše:
Jenže to zase tvrdí ten dr jenomstejně nechápu, přeci se to muselo nafotit ne, tak snad tím by se ukázalo kdo lže, jenže kdoví jak to tam mají, když už tam bydlí někdo jinej
Kdoví co to tam je za mudloně
jj to tvrdil dr. Treba ji mela vedle sebe jen pohozenou a bulvar to tak podal
…
@wildcherry píše:
Dik, projela jsem to
Neni zac, tatka pracuje jako vedec -chemik, fyzika rikal mi to same, ze kyanid proste zaludek nerozlepta, alespon to pro tenhle typ jedu neni tipicke, jedine by to muselo byt opravdu velke mnozstvi
.
Vsak uvidime, podle me se to nakonec dozvime.
@wildcherry píše:
Vite co mi nesedi? Ta skraboska.Ja bych si asi v bolestech, behavce, unave a lezici vedle dcery skrabosku nedala.Ale to je individualni
Ted nechci kecat, ale nerikal ten doktor, v te pitevne, ze mely obeti hodne vykulene oci jakoze z dulku? Nezakryl ji je nakonec on? ![]()
@Kdoule píše:
Ve tvém odkazu žádná fakta ohledně patologického obrazu na sliznicích nejsou, text se tomu vůbec nevěnuje. Jak jsi učinila závěr, že nerozleptá?
Uz jsem to sem psala 2×. Ptala jsem se otce.
@wildcherry píše:
Vim, co mi chces rict. Neznam, ale dovedu si to predstavit.Jenze to nemeni nic na faktu, ze holky byly zavrazdeny a otec se od nich vzdalil na par minut.
Ano, zejména pokud mají možnost evidovat, kdy a kdo vstoupil do pokoje, a on s nimi v kritický den byl prakticky kompletní čas, tak je to velmi divné. Klíčová informace bude, jaký přesně je zabil jed a nejlépe i potvrzení či vyvrácení současně probíhajícího infekčního onemocnění zažívacího ústrojí.
Ale zároveň si myslím, že pokud by už měli informace o jedu a zároveň i přesné o pohybu dveřmi pokoje (vůbec jsem to nevěděla, že tam jsou elektronické dveře, to mi úplně uniklo), tak by podle mě už byl obviněn, což on ale není. ![]()
@Weru píše:
Ted nechci kecat, ale nerikal ten doktor, v te pitevne, ze mely obeti hodne vykulene oci jakoze z dulku? Nezakryl ji je nakonec on?
panebože to je hrozné
to je stejně hrozná smrt co
@Sněhurka a nelinka píše:
panebože to je hroznéto je stejně hrozná smrt co
Silene, nechapu proc ta holcicka
. Takove slunicko. A ta pozice ve ktere ji nasli, hruza.
@bejbyn píše:
Vždyť to říkal ten lékař. Rozleptaný byl jen žaludek.
jenže to není žádné OFICIÁLNÍ stanovisko!!! zatím nebyla zveřejněna žádná pitevní zpráva z Egypta ani ČR takže to, že to někdo plácá v televizi opravdu nic neznamená…
Našla jsem jen toto, kde se píše : „Vzhledem k tomu, že se dosud nehovořilo o jakémkoli zjevném poleptání úst a hrtanu zemřelých, požití silně alkalického nebo kyselého jedu by nemělo připadat v úvahu.
Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/…ranicni.aspx?… “
Nehovořilo se pro mě neznamená, že bylo vyvráceno. Naživo tedy lékař tvrdil, že nebyly nijak poleptány?