Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@wildcherry Ano, ale nemám čas tu číst 122 stránek (je to moje chyba).
Chtěla jsem se k tomu vyjádřit dle mého názoru a né toho co tu kdo píše.
Myslím, že člověk který tuto situaci nezažil nemůže soudit, jak mluví a co říká a jestli si protiřečí.
Většinou spíš koukám na to, jak ten člověk reaguje na otázky, jak se tváří, jak se hýbe než co říká. Musí bejt psychicky fakt na dně a mele páté přes deváté. Já když jsem ve stresu tak taky občas melu uplně nesmysli.
Jenže to je přesně jak říkám. To co píšu se jen domnívám. Jen přemejšlím jaké to asi je atd., ale těžko říct když jsem to nezažila v této situaci nikdy naštěstí nebyla.
Třeba to vážně udělal, třeba ne. Jsem sama zvědavá.
Nikomu tu neříkám, že jeho názor je blbost. Chtěla jsem se jen vyjádřit jak to vidím já ![]()
@N. evill píše:říkal to ředitel nemocnice.
Jak to víš, že to ony neměly?
@bejbyn píše:
A víš, že ano? Když mi umřel chlapeček doma, taky tu byla kriminálka a všechno fotila, muselo se samozřejmě počítat i s verzí, že jsem ho zabila já. No a mě to v tu chvíli bylo jedno, byla jsem tak zdrcená z jeho smrti, že jsem ani neměla náladu jim něco vyvracet, říkala jsem si, že ať mě klidně zavřou, jestli chtěj, mě je to všechno jedno.Ani se mi nechtělo žít.(samo, že přišli na to, že žádnej vrah nejsem, kriminálka u nás pracuje dobře)
Bejbyn, nechci si představovat to, co máš za sebou. Chci jen upozornit na důležitou věc, kterou jsi napsala: „samo, že přišli na to, že žádnej vrah nejsem, kriminálka u nás pracuje dobře“.
Právě, on si může být jist, že tam má handicap v jazyku, něco se ztratí v překladu, v dobrou práci jejich policie i kdybych jakžtakž věřila, tak ale ne v době ramadánu, navíc snaha nenechat na muslimské zemi smrt blond turistek bude enormní. Toto člověku dojde z prvních jejich reakcí vůči němu. Navíc v tomto neprožívá každý tu emoci stejně. Matky mají mnohem častěji sklon nejraději jít se svým dítětem - už to ale není tak časté v případě smrti partnera. Pokud je chlap víc sebestředný, než je průměr u chlapů, tak pud sebezáchovy bude hodně v popředí, ale to neznamená nutně, že je zločinec. ![]()
@Weru píše:
@wildcherry ani nechci domyslet, jak jim ho podal, pokud jim ho podal on. Louh jde citit, to by poznaly, kyanid myslim nerozlepta zaludek.
kyanid asi neee.To by nemely z zaludku rosol.
@Broukb píše:
On sám v rozhovoru uvedl, že neni na lékách
On taky uvedl, že mu v nemocnici dali kapačky, kde snad byly antibiotika a on neví, co přesně ještě, jen co doktorovi rozuměl. Je tam jazyková bariéra a nezlob se na mě, u člověka, který se složil v nervovém šoku ze smrti blízkých, je přinejmenším sedativum součástí první pomoci. Ten člověk to obvykle samozřejmě neví, většinou nevnímá a později si nevybavuje, co mu doktor říkal.
@N. evill píše:
Jak to víš, že to ony neměly?
Vždyť to říkal ten lékař. Rozleptaný byl jen žaludek.
@bejbyn píše:
Právě že kyanid rozleptá žaludek, proto mají podezření na něj. A louh to nebyl, ten rozleptává sliznici jícnu, což ony neměly.
kyanid zrosolovati zaludek? Nevim, ptam se
.Mela jsem za to, ze kyanid je tichy, rychly zabijak a pozdeji se nemusi v tele prokat. Priznam, nezjistovala jsem jak presne pusobi
.
@wildcherry píše:
Ale vystup v TV je jedna vec. Podle vizualni stranky jsou zde jen nazory, ceho se drzime jsou fakta(,,fakta,,) ktere poskytl Petr osobne. Proto je lepsi cist diskusi, do ktere se zapojuji.
Ale on téměř žádná použitelná fakta neposkytl. Tedy, možná je poskytl tomu reportérovi, nicméně sestřih z toho udělá něco úplně jiného. Zažila jsi někdy sama, jak TV dokáže sestříhat 7 tvých vět do jedné, která má absolutně opačný význam od toho, co jsi řekla? Já ano, takže tu reportáž beru se stejně velkou rezervou, jako bulvární Bleskové perličky.
Abys získala použitelná fakta, musela bys mít možnost se ho na ně zeptat (nebo ten reportér), ale toto bylo sestříhané volné vyprávění a opravdu, kdovíjak.
@wildcherry píše:
kyanid zrosolovati zaludek? Nevim, ptam se.Mela jsem za to, ze kyanid je tichy, rychly zabijak a pozdeji se nemusi v tele prokat. Priznam, nezjistovala jsem jak presne pusobi
.
Nerozlepta.
http://cs.wikipedia.org/…raseln%C3%BD
@wildcherry píše:
kyanid zrosolovati zaludek? Nevim, ptam se.Mela jsem za to, ze kyanid je tichy, rychly zabijak a pozdeji se nemusi v tele prokat. Priznam, nezjistovala jsem jak presne pusobi
.
Expresivní výraz „zrosolovatí“ jen ukazuje, jak moc chtěl ten egyptský doktor podpořit své tvrzení v téže větě - takto silný jed nemohl být původem z Egypta, musel být dovezen. Konkrétní jed však neuvedl, takže zase pohádka.
Ano, kyanid má schopnost leptat v oblasti žaludku, záleží na způsobu pozření jedu. Rozsah poškození žaludku může výrazně zvýšit současně probíhající onemocnění projevující se tak silným zvracením, jak muž popisoval. Jak a jestli opravdu vyloučili infekční onemocnění, to se z médií nedozvíme, jediné, co padlo, bylo nepodložené tvrzení egyptského doktora, že průjmové onemocnění nepotvrdili.
Edit: zejména proto stále čekám, až někdo zmíní rozbor mužova obsahu žaludku, který vypumpovali. Přinejmenším to mohlo lecčemus pomoci, pokud ovšem Egypťani nezůstali u dojmů a prostě to nezlikvidovali.
@Alises píše:
@wildcherry Ano, ale nemám čas tu číst 122 stránek (je to moje chyba).
Chtěla jsem se k tomu vyjádřit dle mého názoru a né toho co tu kdo píše.Myslím, že člověk který tuto situaci nezažil nemůže soudit, jak mluví a co říká a jestli si protiřečí.
Většinou spíš koukám na to, jak ten člověk reaguje na otázky, jak se tváří, jak se hýbe než co říká. Musí bejt psychicky fakt na dně a mele páté přes deváté. Já když jsem ve stresu tak taky občas melu uplně nesmysli.
Jenže to je přesně jak říkám. To co píšu se jen domnívám. Jen přemejšlím jaké to asi je atd., ale těžko říct když jsem to nezažila v této situaci nikdy naštěstí nebyla.
Nikomu tu neříkám, že jeho názor je blbost. Chtěla jsem se jen vyjádřit jak to vidím já
Třeba to vážně udělal, třeba ne. Jsem sama zvědavá.
V pohode, ja se nehadam
.Nenapsala jsi nic spatneho.Ale zase, videt cloveka par minut na obrazovce, ktery se muze chovat ruzne pro me neni meritko.Vic je zajimave, jake informace vypousti a jak si protireci.Jak jsem psala, oni uz vi, ze jde o vrazdu. Hledaji vraha, ktery vstoupil do pokoje a podal Monice a Klare smrtelnou davku silneho jedu. Jedina chvile, kdy byl Petr pryc bylo kolem devate na par minut, jinak pokoj neopustil a nikdo tam nebyl. Kolem te devate ani M a K Petrovi nerekly, ze tam nekdo byl a podal jim,,neco,,.Nerikam, ze je vrah.Jen si to myslim, protoze si logicky nedokazu vysvetlit, kdo, kdy, jak bez povsimnuti vesel do pokoje.
@wildcherry Abych řekla pravdu zas tak moc to nesleduji. Viděla jsem včera jen na tv nova zprávy a čtu to na netu občas.
Je to strašný. Jsem zvědavá co z toho vznikne.
@Kdoule píše:
Ale on téměř žádná použitelná fakta neposkytl. Tedy, možná je poskytl tomu reportérovi, nicméně sestřih z toho udělá něco úplně jiného. Zažila jsi někdy sama, jak TV dokáže sestříhat 7 tvých vět do jedné, která má absolutně opačný význam od toho, co jsi řekla? Já ano, takže tu reportáž beru se stejně velkou rezervou, jako bulvární Bleskové perličky.
Abys získala použitelná fakta, musela bys mít možnost se ho na ně zeptat (nebo ten reportér), ale toto bylo sestříhané volné vyprávění a opravdu, kdovíjak.
Vim, co mi chces rict. Neznam, ale dovedu si to predstavit
.Jenze to nemeni nic na faktu, ze holky byly zavrazdeny a otec se od nich vzdalil na par minut.