Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Weru píše:
A pokud malou nasli s rukama nahore, tak to si nevsiml??ze tam tak dlouho lezi ve stejne pozici?
a neříkal náhodou, že se je snažil resuscitovat a pak i nějaká ženská vedle z pokoje? takže asi pozice ve kterých je našli nebudou pozice ve kterých ležely že?
@Weru píše:
Ja reaguji na to, zda je vseobecne mozne, zda kyanid rozlepta zaludek. Bezne to neni.
Já zase mluvím o této konkrétní situaci, ne všeobecně. Zde není vyloučeno, že probíhalo infekční onemocnění, které dopad jedu modifikuje.
@Kdoule píše:
Ono jde i o to, zda blbě nevyhodnotili s manželkou tíži problémů, o faraonovi se hodně mluví, měli Antinal (dle jeho slov), tak možná ty potíže brali jako obvyklé, to fakt nevíš. On uvádí, že jim dvěma se navečer udělalo mnohem líp a jen občas zvracely, zatímco on zvracel hodně a prý ho hodně bolelo břicho. Já osobně se v noci vůbec nedivím, že někdo spí, tudíž nechodí ani zvracet, ani na záchod. Nedivím se ani, že já sama na několik hodin usnu, proberu se, dojdu si pro vodu, dojdu si do koupelny. Pak jdu probudit a dát napít a koná se to. Toto pro mě extrémně divné není.Divné je to, že v této chvíli víme o jedu, většina jedů nezabíjí bezbolestně. Pokud ovšem tvrději spal (někteří chlapi spí velmi tvrdě, neslyší ani křičící malé dítě, takže nějaké vzdechy či zasténání prostě slyšet nemusel), nebo spal po alkoholu, navíc snad prý spal na té sousední posteli, co zřejmě patřila holčičce, tak je z manželské postele prostě nemusel slyšet. Stále a pořád jsme u toho, že nám schází potřebné informace. Spal? Spal u televize? Spal po něčem, slivovička? Nevím z toho nic, takže jsem stále a pouze u dohadů.
Těžko se pak chápe, jaktože ony údajně z ničeho nic zemřely, zatímco on to přežil naprosto bez následků. ![]()
@paola white a ty si myslis, ze po jedu, kdy holcicka byla nalezena v krecich a amely obe otevrene oci, ze jen jako vydechli???
Ja teda nevim, jak tvuj muz a deti, ale moje spi se zavrenymi
Ale to řikal ten dr, že je našel v takové poloze, zase si řikám že ten chlap snad není takovej vůl, aby tvrdil že jsou na posteli, a oni byli na zemi půl metru od sebe, jedině že by je v tom šoku z té postele schodil a nepamatuje si to ![]()
@paola white píše:žádná kriminálka, česká či egyptská, nežvaní operativní poznatky do médií. resp. pustí jen to, co chce.Je to v zájmu vyšetřování.
@lilie12 přesně tak. Pokud se nemýlím tak ho policie z ničeho neobvinila, patří jen mezi podezřelé a jako rodinný příslušník by měl mít právo na informace, které mu je evidentně odpíráno. O výsledcích pitvy se doktor rozhovoří do medií, ale rodina ani policie prý žádné oficiální výsledky nemá
To mě osobně připadá mnohem podezřelejší než to jestli mě vodu říznutou colou a nebo jestli to, že pro vodu až za hodinu (třeba taky seděla na záchodě a sr*l)…
@paola white píše:
a neříkal náhodou, že se je snažil resuscitovat a pak i nějaká ženská vedle z pokoje? takže asi pozice ve kterých je našli nebudou pozice ve kterých ležely že?
Ty dvě vychladlý těla se ráno snažil resuscitovat? ![]()
@paola white píše:
Přesně to si myslím i já, další věc, kterou říkal - přišla ochranka hotelu, ihned ho vyvedla z pokoje, kam už nesměl. Teprve potom dorazila policie a lékař, čili těla mohla přemístit ochranka, je to i pravděpodobné, snaha o pomoc od někoho, kdo o tom trochu ví, se neprovádí na měkké postelové podložce.
@Clarkia píše:
Takže ony tam leží dvě mrtvoly, a on z toho usoudí, že se jim udělalo líp. Já z něj fakt nemůžu.
Podle me, pokud to udelal, tak se prizna, anebo spacha sebevrazdu.
@Clarkia píše:
Ty dvě vychladlý těla se ráno snažil resuscitovat?
On je v té chvíli dle svých slov našel. Laik netuší, jaké změny jsou časné a jaké pokročilé. Nepoznal asi, že už není šance, v takové chvíli nemá člověk jasné myšlení, chce pomoct. ![]()
Velká škoda že se k tomu nevyjádří ta paní co na ni bouchal, ta tam pak šla ne
nebo recepční, nebo až ten dr ![]()
Pročítám tuto diskusi a dovolím si také reagovat.
můj muž spí, jak špalek. když je nám špatně tak v noci reaguje a občas se zeptá, jak nám je.na dovolený, kde ybl s nima zavřený v jedný místnosti a musel vše slyšet. myslím, že právě se tam měl o ně více bát a více se zajímat, jak jim je.je to opravdu na zváženou a vubec mu nevěřím. mě zemřít dítě a muž tak nejsem schopná ani mluvit do televize. pokud se pletu a on to neudělal tak je to smutný, ale zatím mě ničím nepřesvědčil. jsem zvědavá jako vy, jaká bude pravda. ![]()
@paola white píše:
Takze pri resuscitaci pokladas ruce smerem nahoru a otevres jim oci tak, ze jim vylezou z dulku? mmm, tak an skole jsme s eto ucili trochu jinak ![]()
@Clarkia píše:
@Clarkia píše:
tak zase to chápu, se lekl a začal je oživovat, mu nedocvaklo, ale co mě zaráží, že ty těla tak rychle vychladly v egyptě kde je vedro
třeba měli klimatizaci zapnutou, ale i tak