Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Weru píše:
Podle me, pokud to udelal, tak se prizna, anebo spacha sebevrazdu.
Nepřizná ani nespáchá sebevraždu, je to podle mě tvrďák
@paola white píše:
Ty nechápeš ty podstatný rozpory co kydá jeden senzacechtivý bulvár přes druhý???
Mohli by se zhádat a soutěžit spolu s neofic. egyptskými doktorskými mluvčími, kdo řekne větší perlu. ![]()
@paola white píše:
no já teda pochopila, že když se vrátil tak už „spaly“ - byly mrtvé, takže by mu to asi logicky neřekla
umrely mezi 23:00 a 24:00.On na 7min odesel kolem 20:30 hod. Takze nemohly byt mrtve.Uz jen proto, ze pily tu vodu, co donesl nacepovanou z verejneho, neotraveneho barelu.
@Kdoule píše:
Proč si myslíte, že jí někdo stáhl kalhotky?
Já bych první vysvětlení viděla v tom, že si je prostě při problémech umazala a neměla energii ani chuť hledat jiné, pokud tedy neměla již umazaných víc a nedošly…
Nad tim se pozastavil Petr a podal to stylem, ze ona by si je nesundala.Ze to musel byt nekdo cizi.Asi vrah ktery tam prisel behem 7minut, co byl pro vodu. ![]()
@wildcherry píše:
umrely mezi 23:00 a 24:00.On na 7min odesel kolem 20:30 hod. Takze nemohly byt mrtve.Uz jen proto, ze pily tu vodu, co donesl nacepovanou z verejneho, neotraveneho barelu.
Tím spíš by mu řekly, že už jim hodil pití nějaký (třeba) uklízeč, což se nestalo.
Takže se opět vracím ke svému názoru, že jed jim nikdo jiný nepodal. ![]()
@wildcherry píše:
Myslíš tu vodu záhadně říznutou kolou?
Lidi, je to fuk. Máme zcela nevěrohodné informace, je v tom bordel, různé zdroje říkají různé detaily, řeč toho muže je sestříhaná TV Nova.
Každý si může dělat závěr na základě svých dojmů. Toto by mě zajímalo jen od lidí, co mají větší zkušenost, takže např. kriminalista z mordparty, ten nám sem ale asi nenapíše.
Ale situace je to opravdu strašně zlá.
Tak teď jsem si pustila to druhé delší video
![]()
Nevěřím mu! Brečí jen když mluví o sobě…
@wildcherry však říkal, že pak šel ještě jednou ne? nějak je těch časových údajů, co se kdy stalo moc…
fakt jsem zvědavá na výsledek.
tahle diskuze mi připomíná tu diskuzi ohledně unesené Michalky. Celé emimino bylo přesvědčené, že jí matka prodala, soudy tady lítali a nakonec se ukázalo, že fakt všechno bylo jak matka od začátku tvrdila…
@paola white píše:
@wildcherry však říkal, že pak šel ještě jednou ne? nějak je těch časových údajů, co se kdy stalo moc…fakt jsem zvědavá na výsledek.
tahle diskuze mi připomíná tu diskuzi ohledně unesené Michalky. Celé emimino bylo přesvědčené, že jí matka prodala, soudy tady lítali a nakonec se ukázalo, že fakt všechno bylo jak matka od začátku tvrdila…
Mám dojem, že v těch půl 9 večer šel po druhé, ale naposledy.
@paola white píše:
@wildcherry však říkal, že pak šel ještě jednou ne? nějak je těch časových údajů, co se kdy stalo moc…fakt jsem zvědavá na výsledek.
neeee, jednou jim dal piti uklizec co byl na chodbe, asi to mrskle s colou a pak kolem devate sel na 7min pryc. Holky zemrely v noci.Kdo vi jak to dopadne, ale pochybuji ze je bez viny.
Musím říct, že úplně zírám, jak některé pisatelky přesně vědí, že to udělal on a soudí ho jen kvůli tomu, že se nechová nebo nereaguje podle jejich představ. celá tahle situace je hodně krizová a každý na krizi reagujeme jinak, je známo i několik případů, kdy např. matka přijde o dítě a reaguje tak, že jde na manikůru, pedikůru, chová se jako nic a když pak to přejde a okolí se o ni přestane zajímat, tak se teprve zhroutí. Nikdo z nás tam u toho nebyl, takže mi přijde dost drsný předem soudit a přát mu bůh ví co.
@Timinka blesk je nevěrohodný, ale píšou to i v deníku. Ale proč by pořád lhal?
@wildcherry píše:
neeee, jednou jim dal piti uklizec co byl na chodbe, asi to mrskle s colou a pak kolem devate sel na 7min pryc. Holky zemrely v noci.Kdo vi jak to dopadne, ale pochybuji ze je bez viny.
aha tak já si zafixovala, že v půl deváté jim dal to pití uklízeč a pak on šel právě ještě jednou v noci ![]()
já se držím presumpce neviny. pokud to udělal tak je debil (vybrat si pro vraždu Egypt apod.) a pokud to neudělal tak je mi ho fakt líto, protože se vyrovnává se smrtí těch nejbližších, sám v cizí zemi bez opory rodiny, s medii za prdelí a ještě se z něj všude dělá vrah.