Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9180
9.8.13 13:23

Jo a ještě jedna věc!
Bylo někde řečeno, jestli se na někoho obrátili, když jim bylo zle a tak strašně zvraceli a údajně průjmovali?
Kdo by se nebál a nezavolal doktora, když s nimi bylo i dítě? Doma by většina lidí alespoň volala na pohotovost… :think: v Egyptě bych měla větší strach…i ta paní tam říkala, že měli nějaké zažívací potíže a volali lékaře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rachel55
9.8.13 13:25

@Loki01 uz jsem to opravila

• Citovat
  • Upravit
9180
9.8.13 13:28
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
9.8.13 13:35

http://tn.nova.cz/…ribuzne.html

toto je celkový souhrn - video, den po dni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
9.8.13 13:38
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
9.8.13 13:44

Já mám možná blbý dotaz, ale když mají vaše děti střevní potíže budíte je v noci, aby se napili, nebo je necháváte a jste rádi, že spí.

Já se přiznám, že nebudím. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
9.8.13 13:47
@EvaG píše:
Já mám možná blbý dotaz, ale když mají vaše děti střevní potíže budíte je v noci, aby se napili, nebo je necháváte a jste rádi, že spí.Já se přiznám, že nebudím. :think:

taktéž nebudím. většinou se budí sám a má láhev v posteli (1,5 roku) a napije se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
9.8.13 13:52
@EvaG píše:
Já mám možná blbý dotaz, ale když mají vaše děti střevní potíže budíte je v noci, aby se napili, nebo je necháváte a jste rádi, že spí.Já se přiznám, že nebudím. :think:

taky jsem vražedná matka. Děti nechám spát. A dokonce když třeba mají horečku, tak nesrážím dokud je to únosné, pač pak jsou hodnější -udržím je lépe v posteli :nevim:

• Citovat
  • Upravit
10075
9.8.13 13:55
@EvaG píše:

dobrej dotaz nikdy jsme nad tím nepřemyšlela, ale před tydnem syn zvracel měl horečku a ja teda budila :pankac: co chvili…ale jinak jsem rada, že spinkají a je jim dobře aspoň jak spí :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
9.8.13 13:55
@EvaG píše:

nebudím, ale kontroluju jestli jsou ok, jako že na ně většinou sáhnu, pohladím je, ve většině případů spí se mnou v posteli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
9.8.13 13:57

No já se ptám, že by mě nenapadlo budit, pokud by spali, protože u mě, kdyby mě někdo probudil, tak bych asi opět zvracela, nebo bych jen tak neusnula. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
932
9.8.13 13:57

Já třeba v noci i když jim není špatně, tak koukám, jestli dejchaj, mylsím děti, manžela nezkoumám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9180
9.8.13 14:00

A kdyby jste byli v Egyptě a dítě zvracelo a mělo průjem, zavolali byste aspoň na recepci? Nebo byste se zavřeli na pokoji a čekali co bude? 8o
Hlavně on říkal, že jemu blbě bylo až později, takže je má na svědomí tak jako tak!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
9.8.13 14:01

A ještě adresnější dotaz: kontroluje v případě podobných potíží dítě nebo dokonce vás v noci váš muž? Budí vás, chodí si sahnout či poslechnout, jestli dýcháte?

Já pokud děti kontroluju (většinou při horečkách, čtyřletého při salmonelóze jsem na pití v noci nebudila, jen pokud se vzbudil sám, tak dostal i napít), tak nebudím. V těchto vedrech (a tím asi i v tom Egyptě) bych možná na pití vzbudila, ale ne že bych měla budík, spíš třeba tím, že jsem se sama probudila. Ale chlap si myslím, že by toto neudělal ani jedno. Kontrola dětí u něj znamená, jestli jsou přikryté a nespadly z postele. Když má dítě horečku, musím se ho výslovně zeptat, zda na něj sáhl, v 80% je odpověď NE. Tož tak. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
9.8.13 14:01

Jako taky kontroluji, mají pití u postele. Jednou jsem budila, ale to měla dcera rok a dávala jsem ji čaj po lžičkách.

Mě přijde právě podezřelí, jak říkal jeho kamarád, že ji budil, že bylo hrozné teplo, tak aby se napila, mě to prostě nesedí. Jako kdyby to bylo přes den nebo spala 12 hodin v kuse, ale fakt mi to nesedí.

Kdyby jeho výpovědi měli hlavu a patu tak se přikláním k tomu, že někde našel lahev s jedem a hotel se to snaží skrýt, ale ty nejasnosti, no nevím nevím. Proč tedy nebudil i manželku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová