Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15730
9.8.13 15:55

@Clarkia, mohli to oba podcenit. Mohli doufat, že jim pomůže ten Antinal. Nevím, nechápu to. On tu skutečnou míru potíží zná vlastně jen ten manžel, který říká to, co víme, že říká.
Egyptský doktor pak pro média uvedl, že průjmové onemocnění vyloučili (aniž by uvedl jak, čím to má podložené). Takže jsme stále u velkého nedostatku informací.

Když se to vezme, nevíme vlastně vůbec nic kromě toho, že jsou obě mrtvé a otec je zdravý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
9.8.13 15:55

@Clarkia Nad tím jsem taky přemýšlela, proč nechtěla jet k doktorovi ta matka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
9.8.13 16:04
@Michelangelo píše:
Pusťte si tohle video, jak mluví o jiném vrahovi příbuzní, předtím, než se přiznal :(

http://www.blesk.cz/…t-pitvu.html

http://www.blesk.cz/…znal-se.html

Co dokázal vymyslet a sehrát za divadlo 19-ti letej kluk 8o :(

A teď příbuzní tvrdí, že tomu nevěří, že ho k přiznání musel někdo donutit. Tam taky kdoví, jak to bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
9.8.13 16:05
@Kdoule píše:
@Clarkia, mohli to oba podcenit. Mohli doufat, že jim pomůže ten Antinal. Nevím, nechápu to. On tu skutečnou míru potíží zná vlastně jen ten manžel, který říká to, co víme, že říká.
Egyptský doktor pak pro média uvedl, že průjmové onemocnění vyloučili (aniž by uvedl jak, čím to má podložené). Takže jsme stále u velkého nedostatku informací.Když se to vezme, nevíme vlastně vůbec nic kromě toho, že jsou obě mrtvé a otec je zdravý.

S tím průjmem to taky nesouhlasí, co říkal :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
9.8.13 16:06
@EvaG píše:
Já mám možná blbý dotaz, ale když mají vaše děti střevní potíže budíte je v noci, aby se napili, nebo je necháváte a jste rádi, že spí.Já se přiznám, že nebudím. :think:

Nebudím, ale určitě co 20-30min kontrolujeme jestli dýchá. Jestli nemá horečku. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
9.8.13 16:07
@hkac píše:
A teď příbuzní tvrdí, že tomu nevěří, že ho k přiznání musel někdo donutit. Tam taky kdoví, jak to bylo.

Tak to jsem nečetla. A možné to je :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
9.8.13 16:07
@Michelangelo píše:
Pusťte si tohle video, jak mluví o jiném vrahovi příbuzní, předtím, než se přiznal :(

http://www.blesk.cz/…t-pitvu.html

http://www.blesk.cz/…znal-se.html

Co dokázal vymyslet a sehrát za divadlo 19-ti letej kluk 8o :(

To je ještě snad víc nejasný případ, než tento Egypt. Stalo se to v Indii, kde je teď aféra se znásilněním až zabitím jedna za druhou. Kluk se sice přiznal, ale kdo ví, jak to bylo. A tím, že mají jeho přiznání, se my tady už těžko něco jiného/nového dozvíme. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
9.8.13 16:09
@Kdoule píše:
No, ono když jídlo neudržíš, tak se nejí. U většiny takových nemocí se nedoporučuje jíst, dokud spolehlivě neudržíš tekutinu, to možná ještě ten první večer nebylo. 30 hodin bez jídla není nijak moc. :think:

nevim no, aspon neco do zaludku by prijir melo. Polevka treba, kousek peciva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
9.8.13 16:10
@Clarkia píše:
Pořád se tu spekuluje, jak kdo kontroluje svoje děti. A hlavně jak je kontrolují tátové. Ale pokud zvracely, nejedly, skoro nepily, měly průjem, tak proč se nestarala o pomoc ta máma (ještě dokud žily). (Že by je držel zamčený na pokoji otec je blbost, dobývaly by se ven, byly by slyšet hádky… ne?) :think:

pokud na to mely silu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
9.8.13 16:12

Stejně nechápu, co na tom Egyptě u pobytových zájezdů lidé mají. V létě horko k padnutí, pobyt v hotelové rezervaci a půl pobytu prozvracet a prosrat, proležet v hotelu na pokoji v křečích. Jsou i jiné destinace bez předpokládatelných faraonských obtíží.

Příspěvek upraven 09.08.13 v 16:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
9.8.13 16:12
@Burj Chalifa píše:
Stejně nechápu, co na tom Egyptě u pobytových zájezdů lidé mají. V létě horko k padnutí, pobyt v hotelové rezervaci a půl pobytu prozvracet a prostrat.Jsou i jiné destinace bez předpokládatelných faraonských obtíží.
:lol: :lol: :lol:
Taky nechápu :lol: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
5724
9.8.13 16:13

Prakticky na všechno existuje od pana Petra alibistická odpověď. Proč neudělal to či ono. Protože MYSLEL (např. že jim pomůže ten prášek, atd., atd.). Mě připadá, že nemyslí teda vůbec. :zed: Nezlobte se na mě, ale mně takhle zemřít muž a dítě, do smrti si budu vyčítat, že jsem neudělala něco jinak, že jsem tomu nedokázala zabránit. On žádné výčitky nemá (ani jako údajně nevinnej). :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
9.8.13 16:14
@Kdoule píše:
No, u dcery začal. Možná by pak vzbudil i manželku, možná se bál hlavně o dítě, které s tekutinami hůř hospodaří, i když v 8.letech už to tak zlé taky není.Píšete, že kontrolujete. Ale kontrolují to taky vaši chlapi? Šli by a vzbudili vás na pití, chodí kontrolovat, jestli je dětem nebo vám v noci dobře?

No můj jo. On nejde ani spát, i když kluk jen kašle. :nevim: Ale tak v tomhle je to extrém, ale když jsme byli my děti a máma na noční, táta nás kontroloval též :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
9.8.13 16:16
@saracenka30 píše: :lol: :lol: :lol:
Taky nechápu :lol: :lol:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane