Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@skoromamuška píše:
@Burj Chalifa to je věc názoru
co je vkusné a co ne je pro každého podle individ. měřítek, mě to například nevkusné nepřijde
Ano, třeba Tvá fotka u nicku je velmi vkusná( pro Tebe ) ![]()
@Burj Chalifa píše:
Stejně nechápu, co na tom Egyptě u pobytových zájezdů lidé mají. V létě horko k padnutí, pobyt v hotelové rezervaci a půl pobytu prozvracet a prosrat, proležet v hotelu na pokoji v křečích. Jsou i jiné destinace bez předpokládatelných faraonských obtíží.Příspěvek upraven 09.08.13 v 16:13
to taky nechápu, zrovna Egypt mě na dovolenou neláká teda vůbec ![]()
@kamikaa - ja si myslim, ze holka je v 8 letech mlada na to, aby pouzivala rudou na lak na nehty. Tot muj nazor. Proc ne treba tlumenou ruzovou, broskvovou barvu? Takhle akorat muze lakat ruzne uchyly a pak se rodice divi, ze nemaji dite. Myslim, ze to neni jednak bezpecne a druhak se to k takhle mlademu veku nehodi, vzdyt je to jeste dite.
@Moodymare píše:
@Michelangelo - spis se divim, ze ma 8 leta holka nalakovane nehty na rudo na rohou I nohou.
toho jsem si všimla taky, už dřív, ale nevidím za tím nic, s čím bych se ještě nesetkala
moje Ivuška
tyhle sklony nikdy neměla - á, teď mě došlo, že si vlastně kousala nehty a řešily jsme to nějakým protivným gelem, ale překonala i jeho pachuť
, nicméně, když jsme stavěli, tak zedník s sebou vodil 4-letou vnučku a ta si mi tu nabarvila nehty fixama
…možná to souvisí i s tím, co holčičky vidí u maminek
, já si nehty nelakuju, ale zase jsem si je kousala
![]()
@skoromamuška mně to taky nevkusné nepřijde. Mám v okolí dost holčiček, co mají nalakované nehty a přijde mi to normální(právě v tomhle věku).Určitě do školy takhle nechodila, tak co??No ale to je jedno. Každý má jiný názor.
@Timinka píše:
já se divím, že ho nezavřeli už před léty za to, že se lidem zdá, že podezřele kouká, podezřele málo se usmívá, podezřele málo brečí…
sakra tak to jsem další adept. na většině fotek mám výraz horší jak Belzebub… asi bych se měla chovat víc podle očekávání ![]()
@kamikaa píše:
On kouká na I-pod.Ty už vidíš všude něco co?.Já i chlap takhle obýmáme děti, když leží s nám a a žádný pedáci nejsme, jestli narážíš na tohle.
No tak tohle mě teda vůbec nenapadlo
, měla jsem na mysli jeho výraz (kvůli tomu jsem si tu fotku zvětšila) a nevšimla jsem si toho bílýho noťasu. Asi bych měla vysvětlit, že mi zrak poškodila mozková příhoda. Bude to stačit?
… na rozdíl od některých, které jste přesvědčeny o nevinně Petra, tak se do vás nenavážím, ale snažím se najít něco i ve vašich názorech. Tenhle tvůj pohled bych ocenila víc, než rýpání, že někde něco vidím ![]()
Moje dcera má 4,5 a momentálně má nalakované nehty na rukou i nohou. Pravda, rudý lak to není, ten bych jí nedala, má průhledný s modrýma třpytkama
Teď není školka, tak jí to klidně dovolím, během roku jí nehty nelakuju, maximálně na Vánoce, Silvestra nebo nějakou oslavu. Ona by si na to asi ani nevzpomněla, ale když vidí, že se lakuju já, tak to chce taky. Já s tím problém nemám. Ale tmavé laky na dětech mi taky už příjdou moc…
@Moodymare píše:
@Michelangelo - spis se divim, ze ma 8 leta holka nalakovane nehty na rudo na rohou I nohou.
Co je špatného na tom, že o prázdninách mají holčičky dovolené mít nalakované nehty?
Mám doma 5 letou o prázdninách ji to taky dovolím no a?
Jak začne školkovský rok zas má po parádě na rok.
Nepřipadá mi to ani špatné ani nevkusné pokud tak nechodí celý rok.
@kamikaa píše:
On kouká na I-pod.Ty už vidíš všude něco co?.Já i chlap takhle obýmáme děti, když leží s nám a a žádný pedáci nejsme, jestli narážíš na tohle.
Taky tak lezim se synem. Když se teda nechá:)
Podle mě spíš něco o tom manželovi svědčí to, že je schopen si teď sednout na chat, jen aby obhajoval sám sebe.
@veria píše:
Teda přečetla jsem kus teto diskuze a nestacim se divit, kam jste klesly, jeste hluboko pod úroveň veškerých bulváru, ze se nestydite, takhle se veřejné past na cizím neštěstí. A speciálně tobe, Michalangelo se divím, ze zrovna ty mas toto zapotřebí
Mohla bys mě prosím vysvětlit, co konkrétně máš na mysli?
Nezúčastnila jsem se všech fází diskuzí a vím proč. Nikoho neurážím, nenapadám, neobviňuju. Máš něco konkrétního, co vidíš jinak? ![]()
@Michelangelo teda, ty fakt perlíš.
já při koukání do tabletu taky asi neoplývám super úžasným výrazem.
A pokud jsi myslela, že na na ni kouká jako že by něco tento, tak je to opravdu už přes čáru. Co jsi myslela tím jeho pohledem? Mě příjde zcela normální…prostě leží na posteli, relaxuje a dcerku má u sebe…
lakování nehtů- já sama to miluju a nosím rudý lak, sem tam třpytky. Ale holčičkám bych nehty nelakovala. Mají být co nejdéle nejpřirozenější a dětské. A ne v osmi řešit lak na nehty, v deseti letech váhu a tak… Ještě že mám dva kluky
![]()
@amazon píše:
@Michelangelo klíííííííííííííííííd![]()
![]()
![]()
![]()
jsem úplně klidná
![]()