Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36504
9.8.13 18:26
@Bunny puella píše:
Teda, juknu na tn.cz, jako že tam běžně nechodím. A oni chystají s Petrem online chat 8o 8o hele, ona z něj bude mediální hvězda nakonec… :think: :? :mrgreen: ty brďo, tak to si počkám, co bude psát. A též si myslím, že prvotní nabídka přišla od Novy, ať se jakoby obhájí a tak.

Těším se na blogy z káhirského výkonu trestu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9180
9.8.13 18:27

Někdo se ho za mě zeptejte, kdy si najde čas na truchlení :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
9.8.13 18:29

S ohledem na probíhající kriminální šetření bych mu spíše doporučovala mediální zdrženlivost a jako potencionální obhájce v trestním řízení i držení huby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
9.8.13 18:29
@Burj Chalifa píše:
Těším se na blogy z káhirského výkonu trestu.
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
9.8.13 18:30

Se divím, že mu neporadí ten jeho kámoš aby byl radši zticha a truchlil, nakonec ho zavřou kvůli lživým výpovědím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bunny puella
9.8.13 18:30

@Burj Chalifa @-Sára přesně tak. Též mě to zaráží, že je tak ukecanej a vstřícnej médiím.

• Citovat
  • Upravit
5724
9.8.13 18:31

Tak jsem panu Petrovi položila svůj dotaz, ale pochybuji, že odpoví. Bude toho mít hodně co vysvětlovat, a kdo ví, jaké dotazy k němu admini pustí a jaké nikoli. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rachel55
9.8.13 18:34

Podle me ma hroznou potrebu se ocistit a moc mu nedochazi, ze to neni zrovna vhodny, ze by se zacinal bat??

• Citovat
  • Upravit
36504
9.8.13 18:35
@Bunny puella píše:
@Burj Chalifa @-Sára přesně tak. Též mě to zaráží, že je tak ukecanej a vstřícnej médiím.

Je jednoduchý, má sebedůvěru ke své neomyslnosti, své současné jednání nedomýšlí. Udělal špatně, hoch, že odmítl nabídku konzulátu k advokátnímu zastoupení. No nic, alespoň poskytne orgánům obou kriminálních služeb bohatý materiál ke konfrontaci všech jeho sdělení ke zjištěným faktům, jejichž rozsah nezná. :mrgreen:

Příspěvek upraven 09.08.13 v 18:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rachel55
9.8.13 18:35

Kdyby byl nevinny, tak podle me, mu nejaka media budou ukradena, maximalne se vyjadri jednou, dvakrat a nebude jim strkat soukromy fotky, je to nechutny

• Citovat
  • Upravit
1598
9.8.13 18:36

@Clarkia si myslím, že většinu nadávek urážek nezveřejní. beztak bude zas v živém vstupu brečet sám nad sebou a obhajovat se :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
9.8.13 18:43
@-Sára píše:
Dnes v 20,30 na webu tn.cz chat s petrem o tom co se vlastně v tom eg. stalo jsem zvědavá…

taky jsem zvědavá, co tam vlastně bude psát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.13 18:44

Bude chatovat 8o to je fakt hňup, já si teda myslím že to neudělal, ale tohle je fakt přes čáru, stejně mu to nepomůže, akorát se ztrapní blbec :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
932

Asi mu vyberou jen „vhodné“ dotazy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217

Teď tak nad tím přemýšlím, on dost možná zabil ženu a dítě a oni z něj udělají mediální hvězdu, tak to mi příjde dost zvrácené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová