Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bunny puella píše:
Teda, juknu na tn.cz, jako že tam běžně nechodím. A oni chystají s Petrem online chat![]()
hele, ona z něj bude mediální hvězda nakonec…
![]()
![]()
ty brďo, tak to si počkám, co bude psát. A též si myslím, že prvotní nabídka přišla od Novy, ať se jakoby obhájí a tak.
Těším se na blogy z káhirského výkonu trestu.
S ohledem na probíhající kriminální šetření bych mu spíše doporučovala mediální zdrženlivost a jako potencionální obhájce v trestním řízení i držení huby.
@Burj Chalifa píše:
Těším se na blogy z káhirského výkonu trestu.
Se divím, že mu neporadí ten jeho kámoš aby byl radši zticha a truchlil, nakonec ho zavřou kvůli lživým výpovědím…
@Burj Chalifa @-Sára přesně tak. Též mě to zaráží, že je tak ukecanej a vstřícnej médiím.
Tak jsem panu Petrovi položila svůj dotaz, ale pochybuji, že odpoví. Bude toho mít hodně co vysvětlovat, a kdo ví, jaké dotazy k němu admini pustí a jaké nikoli. ![]()
Podle me ma hroznou potrebu se ocistit a moc mu nedochazi, ze to neni zrovna vhodny, ze by se zacinal bat??
@Bunny puella píše:
@Burj Chalifa @-Sára přesně tak. Též mě to zaráží, že je tak ukecanej a vstřícnej médiím.
Je jednoduchý, má sebedůvěru ke své neomyslnosti, své současné jednání nedomýšlí. Udělal špatně, hoch, že odmítl nabídku konzulátu k advokátnímu zastoupení. No nic, alespoň poskytne orgánům obou kriminálních služeb bohatý materiál ke konfrontaci všech jeho sdělení ke zjištěným faktům, jejichž rozsah nezná. ![]()
Příspěvek upraven 09.08.13 v 18:36
Kdyby byl nevinny, tak podle me, mu nejaka media budou ukradena, maximalne se vyjadri jednou, dvakrat a nebude jim strkat soukromy fotky, je to nechutny
@Clarkia si myslím, že většinu nadávek urážek nezveřejní. beztak bude zas v živém vstupu brečet sám nad sebou a obhajovat se ![]()
@-Sára píše:
Dnes v 20,30 na webu tn.cz chat s petrem o tom co se vlastně v tom eg. stalo jsem zvědavá…
taky jsem zvědavá, co tam vlastně bude psát
Bude chatovat
to je fakt hňup, já si teda myslím že to neudělal, ale tohle je fakt přes čáru, stejně mu to nepomůže, akorát se ztrapní blbec ![]()
Teď tak nad tím přemýšlím, on dost možná zabil ženu a dítě a oni z něj udělají mediální hvězdu, tak to mi příjde dost zvrácené.