Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sepishka píše:
@amazon Tak ja teda nevim, ale na dovoleny stihli bejt tak asi dva dny nez jim zacalo byt blbe…Ze by prijeli a jediny co meli na praci by bylo davani fotek na FB? No ikdyz…
spíš jsou to fotky z loňské dovolené, ale i tak
![]()
@Burj Chalifa píše:
Dítě je nevinná oběť, ale kolotočový nevkus maminky je patrný. To nic pochopitelně nemění na hloubce tragedie.Co je pro mě udivující je to, že i v době hlubokého smutku má otec nagelované vlasy.
@Moodymare Jasny, vkusny to neni- na me to pusobi podobne jako ruzovy kozacky na dospely zensky, ale tak holt lidi maji ruznej vkus…
@amazon píše:
Já to tn.cz otevřela dnes úplně poprvé a nestačím zírat![]()
![]()
![]()
![]()
Ty hotelové fotky jim jako dal ten pan Petr?![]()
doufám, že je Nova ukradla z facebooku
![]()
ano dal jim svolení je použít, stejně jako to video ![]()
@Loki01 přesně to si myslím taky, že mu říkají takovýhle bláboly ![]()
@amazon píše:
Já to tn.cz otevřela dnes úplně poprvé a nestačím zírat![]()
![]()
![]()
![]()
Ty hotelové fotky jim jako dal ten pan Petr?![]()
doufám, že je Nova ukradla z facebooku
![]()
prej né, prej jim je poskytl sám - píše to Blesk, tak to tak bude ![]()
Teda, juknu na tn.cz, jako že tam běžně nechodím. A oni chystají s Petrem online chat
hele, ona z něj bude mediální hvězda nakonec…
ty brďo, tak to si počkám, co bude psát. A též si myslím, že prvotní nabídka přišla od Novy, ať se jakoby obhájí a tak.
@Bunny puella Ale kdyby nechtěl, tak odmítne. Kolikrát se stalo, že něco neukázali a řekli, že si dotyčný nepřál s nimi mluvit. Je zajímavé, že neobtěžují příbuzné manželky, to jsou ti „praví“ pozůstalí, ne sestra manžela.
@vokishka jj,kdyby nechtěl, tak to odmítne. Ale znáš reportéry, jsou jak dravci..a přesně, je divný, že se ještě vůbec nevyjádřila rodina od Moniky…ale třeba nechtějí být zatahováni do tohohle humbuku.Ono, dceru a vnučku jim to stejně nevrátí. ![]()
Já bych řekla, že to dělá hlavně pro peníze, aby měl z čeho platit ten svůj nucený pobyt tam.
S tím chatem je to teda mazec… to bych fakt měla náladu vykecávat se s cizíma lidma, když by mi zemřel manžel s dítě ![]()
Rodina Moniky zřejmě poslala Novu do pr***, jak by to asi udělala většina pozůstalých ![]()
@Moodymare píše:
@Kelsey a davas ji rudy lak?
ne červený nemá, ale vybrala si výrazné růžové, fialové, zelené atd.
má tam pár světlých, nějak to neřeším, už se jí krátí limit, zachvilku je po prázdninách a zas má na rok vystarané
@Bunny puella No ale je vidět, že když nechtějí medializaci, tak jim prostě dají pokoj.
Dnes v 20,30 na webu tn.cz chat s petrem o tom co se vlastně v tom eg. stalo jsem zvědavá…