Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17014
9.8.13 16:43
@Burj Chalifa píše:
Stejně nechápu, co na tom Egyptě u pobytových zájezdů lidé mají. V létě horko k padnutí, pobyt v hotelové rezervaci a půl pobytu prozvracet a prosrat, proležet v hotelu na pokoji v křečích. Jsou i jiné destinace bez předpokládatelných faraonských obtíží.Příspěvek upraven 09.08.13 v 16:13

Přesně tohle jsme si dneska s manželem říkali :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5938
9.8.13 16:43

@Michelangelo ocividne nevedel, ze ho manzelka foti :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5638
9.8.13 16:44

@Michelangelo tatínek čumí na nějakej tablet zrovna… co má být? možná byla maminka otravná s focením, já taky furt cosi fotím a MM to štve neb se nerad fotí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15098
9.8.13 16:44
@Michelangelo píše:
našla jsem fotky z pokoje a na téhle zaujal výraz tatínka při objetí s holčičkou :roll:, zvětšila jsem si to na maximum :think:

http://img.cz.prg.cmestatic.com/…/1540027.jpg?573d

Příspěvek upraven 09.08.13 v 16:35

Hm, já tam taky nic nespatřuji, můj muž čučí na televizi podobně a nevnímá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
9.8.13 16:46
@crazytown píše:
@Michelangelo a co jako, co je na tom divnyho? Kouka na neco na tabletu :nevim:

Máš pravdu :palec:, toho jsem si nevšimla, páč mě splynul v té bílé :zed: Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
9.8.13 16:50

@boball mne se nezda divnej jeho vyraz, on ma proste takovej ksicht 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
9.8.13 16:58

@Michelangelo staci se priste ;) lepe podivat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15098
9.8.13 16:58
@ksafnika píše:
@boball mne se nezda divnej jeho vyraz, on ma proste takovej ksicht 8)

Taky mi nějak jeho ksicht nevadí, ale to že kecá jo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
9.8.13 17:08
@Michelangelo píše:
@Kdoule, on říkal, že průjem měli a doktoři po pitvě sdělili, že ve střevech žádné bakterie nenašli. Tím se tuším vyvrátila ta otrava z jídla :think:

No právě, já jsem slyšela vyjádření toho doktora v tel., že neprokázali průjmové onemocnění. Čili buď je to ztraceno v překladu a mělo to být infekční onemocnění, nebo nějak doložili, že neměly průjem, obojí by mě zajímalo, jak. Protože při průjmových onemocněních málokdy ve chvíli, kdy se stav zlepšuje, ještě ve střevě zachytíš bakterie. Naoko je to už čisté, takže jen z negativity případných mikrobiologických testů nejde říct, že neměly průjem. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
9.8.13 17:10

@ksafnika @Michelangelo já se divím, že ho nezavřeli už před léty za to, že se lidem zdá, že podezřele kouká, podezřele málo se usmívá, podezřele málo brečí… :lol:

• Citovat
  • Upravit
54030
9.8.13 17:10
@crazytown píše:
@Michelangelo staci se priste ;) lepe podivat :palec:

děkuji za nevyžádanou radu ;) tebe bych chtěla za tchýni :idea: :pocitac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
9.8.13 17:13
@Timinka píše:
@ksafnika @Michelangelo já se divím, že ho nezavřeli už před léty za to, že se lidem zdá, že podezřele kouká, podezřele málo se usmívá, podezřele málo brečí… :lol:

http://cs.wikipedia.org/wiki/Diskuse - ještě něco? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
9.8.13 17:13
@Timinka píše:
@ksafnika @Michelangelo já se divím, že ho nezavřeli už před léty za to, že se lidem zdá, že podezřele kouká, podezřele málo se usmívá, podezřele málo brečí… :lol:

a mohli by to tak delat preventivne se vsema zejo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
9.8.13 17:15
@Kdoule píše:
No právě, já jsem slyšela vyjádření toho doktora v tel., že neprokázali průjmové onemocnění. Čili buď je to ztraceno v překladu a mělo to být infekční onemocnění, nebo nějak doložili, že neměly průjem, obojí by mě zajímalo, jak. Protože při průjmových onemocněních málokdy ve chvíli, kdy se stav zlepšuje, ještě ve střevě zachytíš bakterie. Naoko je to už čisté, takže jen z negativity případných mikrobiologických testů nejde říct, že neměly průjem. :think:

Je žinantní to psát, ale pokud neměly průjem, tak tomu nasvědčoval obsah střev, jejich naplnění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65389
9.8.13 17:19

Holky čtu tuto dikusi a sama nevím, co si myslet…
jen jestli jste pochytily…on bude na chatu na tn.cz dneska…
myslím od 20ti hodin??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová