Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Burj Chalifa píše:
Stejně nechápu, co na tom Egyptě u pobytových zájezdů lidé mají. V létě horko k padnutí, pobyt v hotelové rezervaci a půl pobytu prozvracet a prosrat, proležet v hotelu na pokoji v křečích. Jsou i jiné destinace bez předpokládatelných faraonských obtíží.Příspěvek upraven 09.08.13 v 16:13
Přesně tohle jsme si dneska s manželem říkali ![]()
@Michelangelo tatínek čumí na nějakej tablet zrovna… co má být? možná byla maminka otravná s focením, já taky furt cosi fotím a MM to štve neb se nerad fotí
@Michelangelo píše:
našla jsem fotky z pokoje a na téhle zaujal výraz tatínka při objetí s holčičkou, zvětšila jsem si to na maximum
Příspěvek upraven 09.08.13 v 16:35
Hm, já tam taky nic nespatřuji, můj muž čučí na televizi podobně a nevnímá.
@crazytown píše:
@Michelangelo a co jako, co je na tom divnyho? Kouka na neco na tabletu
Máš pravdu
, toho jsem si nevšimla, páč mě splynul v té bílé
Děkuji ![]()
@boball mne se nezda divnej jeho vyraz, on ma proste takovej ksicht ![]()
@ksafnika píše:
@boball mne se nezda divnej jeho vyraz, on ma proste takovej ksicht
Taky mi nějak jeho ksicht nevadí, ale to že kecá jo ![]()
@Michelangelo píše:
@Kdoule, on říkal, že průjem měli a doktoři po pitvě sdělili, že ve střevech žádné bakterie nenašli. Tím se tuším vyvrátila ta otrava z jídla
No právě, já jsem slyšela vyjádření toho doktora v tel., že neprokázali průjmové onemocnění. Čili buď je to ztraceno v překladu a mělo to být infekční onemocnění, nebo nějak doložili, že neměly průjem, obojí by mě zajímalo, jak. Protože při průjmových onemocněních málokdy ve chvíli, kdy se stav zlepšuje, ještě ve střevě zachytíš bakterie. Naoko je to už čisté, takže jen z negativity případných mikrobiologických testů nejde říct, že neměly průjem. ![]()
@ksafnika @Michelangelo já se divím, že ho nezavřeli už před léty za to, že se lidem zdá, že podezřele kouká, podezřele málo se usmívá, podezřele málo brečí… ![]()
@crazytown píše:
@Michelangelo staci se pristelepe podivat
děkuji za nevyžádanou radu
tebe bych chtěla za tchýni
![]()
@Timinka píše:
@ksafnika @Michelangelo já se divím, že ho nezavřeli už před léty za to, že se lidem zdá, že podezřele kouká, podezřele málo se usmívá, podezřele málo brečí…
http://cs.wikipedia.org/wiki/Diskuse - ještě něco? ![]()
@Timinka píše:
@ksafnika @Michelangelo já se divím, že ho nezavřeli už před léty za to, že se lidem zdá, že podezřele kouká, podezřele málo se usmívá, podezřele málo brečí…
a mohli by to tak delat preventivne se vsema zejo ![]()
@Kdoule píše:
No právě, já jsem slyšela vyjádření toho doktora v tel., že neprokázali průjmové onemocnění. Čili buď je to ztraceno v překladu a mělo to být infekční onemocnění, nebo nějak doložili, že neměly průjem, obojí by mě zajímalo, jak. Protože při průjmových onemocněních málokdy ve chvíli, kdy se stav zlepšuje, ještě ve střevě zachytíš bakterie. Naoko je to už čisté, takže jen z negativity případných mikrobiologických testů nejde říct, že neměly průjem.
Je žinantní to psát, ale pokud neměly průjem, tak tomu nasvědčoval obsah střev, jejich naplnění.
Holky čtu tuto dikusi a sama nevím, co si myslet…
jen jestli jste pochytily…on bude na chatu na tn.cz dneska…
myslím od 20ti hodin??? ![]()