Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jkra píše:
ja byla nekolikrat, a pohoda. deti vzpominaji na ryby, nadhera.Na sirem mori, jako barevne akvarko.
Věřím, že se najde takových lidí hodně, taky proto tam jezdí opakovaně. No jak říkám, já bych tam nejela. Vadí mi jednak to kolem stravy, ale i jejich neustálé nepokoje, a celkově asi ta jiná mentalita). A proto, abych tvrdla týden v nějakém turistickém komplexu, a s ničím z toho se nesetkala, nemusím jet zrovna do Egypta. ![]()
@saracenka30 píše:
Kdo ví?![]()
. Ne, je tam krásný moře a je to levný
Moře je krásný, levné to je taky, ale ty křeče, průjem, zvracení. Z hotelového záchodu je zážitek poloviční. A AI se smrskne na suchý rohlík a vodu.To si můžu dát i doma.
Byla jsem tam také, kvůli památkám( jinak pro mě návštěva této země význam nemá ) a průběh faraona mě zcela odrovnal. Naštěstí až po návratu do ČR. Pokud se budu chtít jen válet na pláži, z těchto důvodů pojedu jinam.
Příspěvek upraven 09.08.13 v 16:34
@saracenka30 píše:.Ja byla v Egypte jen jeden den, na ceste jinam, stacila jsem zkouknout pyramidy, jedla jsem v mistni restauraci, pak neco koupenyho venku a nebylo mi vubec nic.ani nikde jinde, prestoze vsude jim ze stejnych zdroju jako mistni.Bud mam plechovej zaludek, anebo vsichni ti turisti co jedi v hotelech delaj neco spatne
To slyším pořád, jak někomu bylo zle z jídla v hotelu atp. Co pak z té dovolené mají?To Burj Chalifa napsala přesně.
@Kdoule píše:
Občas tam prý někomu špatně není. Lidi si vozí domácí alkohol a denně pijí panáčka na „dezinfekci“, hodně tomu věří. Co vím já, velká část lidí tam jede kvůli ceně. Já tam ještě nebyla, ale vážně o tom uvažuju už druhé léto touto dobou, protože synek těžký ekzematik by tam určitě hodně pookřál (touto dobou má ekzém v nejhorší podobě). Nicméně kvůli faraonovi nás Egypt neviděl.
ja si sla koupit projimadlo, abych vubec mohla na zachod. detem bylo dobre.
nakonec jsme u lekarse byli, ale to byl pad z klouzacky. Spis bych se bala politicke situace.
Lekar v hotelu plynula anglictina, celkem obstojna ordinace. To same na evropske klinice. Ale zase- ja necekala na delegate a jednala sama. Asi I to cloveku dava svobodu…
@Clarkia píše:
Věřím, že se najde takových lidí hodně, taky proto tam jezdí opakovaně. No jak říkám, já bych tam nejela. Vadí mi jednak to kolem stravy, ale i jejich neustálé nepokoje, a celkově asi ta jiná mentalita). A proto, abych tvrdla týden v nějakém turistickém komplexu, a s ničím z toho se nesetkala, nemusím jet zrovna do Egypta.
ano, me ted vadi nepokoje, proto jsem tam uz par let nebyla. toho se bojim…
@saracenka30 píše:
V Egyptě vazbu mají, ale kam by jim utíkal?![]()
Když je nějaký cizinec tady u nás podezřelý z vraždy, tak se taky nebojíme, že uteče a do vazby nejde? Já teda nevím. ![]()
@Clarkia píše:
Na Tn.cz pár nových výživných článků k tomuto případu (pro pobavení).
našla jsem fotky z pokoje a na téhle zaujal výraz tatínka při objetí s holčičkou
, zvětšila jsem si to na maximum ![]()
http://img.cz.prg.cmestatic.com/…/1540027.jpg?573d
Příspěvek upraven 09.08.13 v 16:35
@ksafnika píše: .Ja byla v Egypte jen jeden den, na ceste jinam, stacila jsem zkouknout pyramidy, jedla jsem v mistni restauraci, pak neco koupenyho venku a nebylo mi vubec nic.ani nikde jinde, prestoze vsude jim ze stejnych zdroju jako mistni.Bud mam plechovej zaludek, anebo vsichni ti turisti co jedi v hotelech delaj neco spatne
Také jsem vždy jedla jen místní jídlo, z tamních restaurací a potravin, nebylo mi nikdy nic. Možná je to tou hotelovou stravou
.
@Clarkia píše:
Když je nějaký cizinec tady u nás podezřelý z vraždy, tak se taky nebojíme, že uteče a do vazby nejde? Já teda nevím.
Počkej a teď nevím, zda mu už Egypťané vrátili pas nebo ne? Bez pasu by se z Egypta nikam nedostal, to by byla vazba opravdu zbytečná.
@ksafnika Já jsem teda střelec, já piju i místní vodu, na balenou kašlu.
![]()
Jelikož je faraon masově častý, je vysoká pravděpodobnost, že většinu návštěvníků postihne.Tak proč si o něj koledovat a vystavovat tomu i děti?
@Michelangelo mohl byt unaveny, z jedny fotky bych neusuzovala, ale ze vsech plus z tech rozhovoru mam pomerne jasny obrazek a kazdy psycholog, ktery ma nejake zkusenosti take
@Michelangelo a co jako, co je na tom divnyho? Kouka na neco na tabletu ![]()
@Michelangelo píše:
našla jsem fotky z pokoje a na téhle zaujal výraz tatínka při objetí s holčičkou, zvětšila jsem si to na maximum
![]()
Spíš mě děsí výraz té bezstarostné veselé holčičky, (pokud to udělal on). ![]()