Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Michelangelo - spis se divim, ze ma 8 leta holka nalakovane nehty na rudo na rohou I nohou.
@Moodymare píše:
@Michelangelo - spis se divim, ze ma 8 leta holka nalakovane nehty na rudo na rohou I nohou.
Přehnaná fixace maminky na vlastní vzhled, tak co by 8-leté dceři bránila, že. U takto malého dítěte je to nevkusné.
@Michelangelo píše:
našla jsem fotky z pokoje a na téhle zaujal výraz tatínka při objetí s holčičkou, zvětšila jsem si to na maximum
Příspěvek upraven 09.08.13 v 16:35
Teda přečetla jsem kus teto diskuze a nestacim se divit, kam jste klesly, jeste hluboko pod úroveň veškerých bulváru, ze se nestydite, takhle se veřejné past na cizím neštěstí. A speciálně tobe, Michalangelo se divím, ze zrovna ty mas toto zapotřebí ![]()
Nevidím, co je špatného na tom, že měla nalakované o prázdninách nehty??Má to spousta malých holčiček. Na tom nevidím vůbec nic špatného.
@kamikaa píše:špatného ne, nevkusného ano.
Nevidím, co je špatného na tom, že měla nalakované o prázdninách nehty??Má to spousta malých holčiček. Na tom nevidím vůbec nic špatného.
@kamikaa kouká na tablet… Přesně… A co je na tom!? Ať je vrah či ne, tohle bylo zcestný ![]()
Jinak… Já osobně byla v Egyptě 8× (nikdy jsem fsraonovu pomstu neměla)- já tvrdím, že je to z toho českýho hamty namty na jídlech, ale! Kdybych měla, určitě bych hned neletěla za ‚egyptským lékařem teda‘, to jen v případě, že by to víc jak den neustupovalo… Ale jinak… Na Mauriciu jsem chytla úpal, šlo to ze mě horem-spodem a taky jsem lékaře hnedka nenavštěvovala, je fakt, že ráno to bylo ok… Ony už se rána nedožily! Otázka je, zda by tam hotrlový Dr. poznal, že mají v sobě jed?!
Příspěvek upraven 09.08.13 v 17:42
@Michelangelo kdyz s tebou je to tezky, vsude neco vidis, tak se potom nediv
@Burj Chalifa ale proč? Co je na tom nevkusného. Holčičky to tak mají
.
@kamikaa píše:
@Burj Chalifa ale proč? Co je na tom nevkusného. Holčičky to tak mají.
to, že někdo něco má ještě nevylučuje nevkus. V 8 letech je to prostě nedětské, nevkusné.
@veria - a kam jsem klesla tim, ze jsem se divila, ze ma 8 leta holcina nalakovane nehty na rudo? A cim jsem kelsla, ze jsem nekde v prvni polovine diskuze napsala, ze pan muze byt v soku nebo pod leky a proto v televizi pusobil klidne? Ze kazdy reaguje na takove nestesti jinak?
Ono je lehke odsoutit jednim smahem vsechny, I ty, ktere nejenom odsuzuji, ale I lituji celou rodinu a pribuzne, ze?
Tak proc to ctete?
@Burj Chalifa to je věc názoru
co je vkusné a co ne je pro každého podle individ. měřítek, mě to například nevkusné nepřijde ![]()
Teda, není v mých silách dočíst 30 stran. Můžete mi, prosím pěkně, nekdo napsat, co se za dnešek ještě událo? Nějaký nový informace? DĚKUJU