Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Bunny puella
9.8.13 17:21

Teda, není v mých silách dočíst 30 stran. Můžete mi, prosím pěkně, nekdo napsat, co se za dnešek ještě událo? Nějaký nový informace? DĚKUJU :kytka:

• Citovat
  • Upravit
4833
9.8.13 17:25

@Michelangelo - spis se divim, ze ma 8 leta holka nalakovane nehty na rudo na rohou I nohou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
9.8.13 17:28
@Moodymare píše:
@Michelangelo - spis se divim, ze ma 8 leta holka nalakovane nehty na rudo na rohou I nohou.

Přehnaná fixace maminky na vlastní vzhled, tak co by 8-leté dceři bránila, že. U takto malého dítěte je to nevkusné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11037
9.8.13 17:29

Tak Petrovi můžete posílat otázky na tn.cz :D Rád vám odpoví :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
9.8.13 17:29
On kouká na I-pod.Ty už vidíš všude něco co? :roll:.Já i chlap takhle obýmáme děti, když leží s nám a a žádný pedáci nejsme, jestli narážíš na tohle.
@Michelangelo píše:
našla jsem fotky z pokoje a na téhle zaujal výraz tatínka při objetí s holčičkou :roll:, zvětšila jsem si to na maximum :think:

http://img.cz.prg.cmestatic.com/…/1540027.jpg?573d

Příspěvek upraven 09.08.13 v 16:35
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45714
9.8.13 17:31

Teda přečetla jsem kus teto diskuze a nestacim se divit, kam jste klesly, jeste hluboko pod úroveň veškerých bulváru, ze se nestydite, takhle se veřejné past na cizím neštěstí. A speciálně tobe, Michalangelo se divím, ze zrovna ty mas toto zapotřebí :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
9.8.13 17:32

Nevidím, co je špatného na tom, že měla nalakované o prázdninách nehty??Má to spousta malých holčiček. Na tom nevidím vůbec nic špatného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
9.8.13 17:32

Z tý fotky mrazí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
9.8.13 17:33
@kamikaa píše:
Nevidím, co je špatného na tom, že měla nalakované o prázdninách nehty??Má to spousta malých holčiček. Na tom nevidím vůbec nic špatného.
špatného ne, nevkusného ano.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kies
9.8.13 17:34

@kamikaa kouká na tablet… Přesně… A co je na tom!? Ať je vrah či ne, tohle bylo zcestný :mrgreen:
Jinak… Já osobně byla v Egyptě 8× (nikdy jsem fsraonovu pomstu neměla)- já tvrdím, že je to z toho českýho hamty namty na jídlech, ale! Kdybych měla, určitě bych hned neletěla za ‚egyptským lékařem teda‘, to jen v případě, že by to víc jak den neustupovalo… Ale jinak… Na Mauriciu jsem chytla úpal, šlo to ze mě horem-spodem a taky jsem lékaře hnedka nenavštěvovala, je fakt, že ráno to bylo ok… Ony už se rána nedožily! Otázka je, zda by tam hotrlový Dr. poznal, že mají v sobě jed?!

Příspěvek upraven 09.08.13 v 17:42

• Citovat
  • Upravit
2002
9.8.13 17:34

@Michelangelo kdyz s tebou je to tezky, vsude neco vidis, tak se potom nediv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
9.8.13 17:35

@Burj Chalifa ale proč? Co je na tom nevkusného. Holčičky to tak mají :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
9.8.13 17:37
@kamikaa píše:
@Burj Chalifa ale proč? Co je na tom nevkusného. Holčičky to tak mají :nevim:.

to, že někdo něco má ještě nevylučuje nevkus. V 8 letech je to prostě nedětské, nevkusné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4833
9.8.13 17:38

@veria - a kam jsem klesla tim, ze jsem se divila, ze ma 8 leta holcina nalakovane nehty na rudo? A cim jsem kelsla, ze jsem nekde v prvni polovine diskuze napsala, ze pan muze byt v soku nebo pod leky a proto v televizi pusobil klidne? Ze kazdy reaguje na takove nestesti jinak?
Ono je lehke odsoutit jednim smahem vsechny, I ty, ktere nejenom odsuzuji, ale I lituji celou rodinu a pribuzne, ze?
Tak proc to ctete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
9.8.13 17:39

@Burj Chalifa to je věc názoru
co je vkusné a co ne je pro každého podle individ. měřítek, mě to například nevkusné nepřijde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová