Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15098
9.8.13 16:18
@Burj Chalifa píše:
Stejně nechápu, co na tom Egyptě u pobytových zájezdů lidé mají. V létě horko k padnutí, pobyt v hotelové rezervaci a půl pobytu prozvracet a prosrat, proležet v hotelu na pokoji v křečích. Jsou i jiné destinace bez předpokládatelných faraonských obtíží.Příspěvek upraven 09.08.13 v 16:13

Tam může jezdit jedině moje kamarádka, ta jediná z celého zájezdu měla urputnou zácpu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
9.8.13 16:19
@Clarkia píše:
Prakticky na všechno existuje od pana Petra alibistická odpověď. Proč neudělal to či ono. Protože MYSLEL (např. že jim pomůže ten prášek, atd., atd.). Mě připadá, že nemyslí teda vůbec. :zed: Nezlobte se na mě, ale mně takhle zemřít muž a dítě, do smrti si budu vyčítat, že jsem neudělala něco jinak, že jsem tomu nedokázala zabránit. On žádné výčitky nemá (ani jako údajně nevinnej). :pocitac:

Neříkám, že si z člověka, jako je on, sedám obdivem na zadek. Je mi nepříjemný už od pohledu.
Ale je rozdíl, jestli měla jen manžela ola a jestli to krutě podcenil, nebo jestli jim nasypal jed a držel je v izolaci, dokud neudělal to, co udělat měl. A k tomu většina klíčových informací chybí, aby si to člověk mohl přebrat aspoň po selsku. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
9.8.13 16:19
@Clarkia píše:
Prakticky na všechno existuje od pana Petra alibistická odpověď. Proč neudělal to či ono. Protože MYSLEL (např. že jim pomůže ten prášek, atd., atd.). Mě připadá, že nemyslí teda vůbec. :zed: Nezlobte se na mě, ale mně takhle zemřít muž a dítě, do smrti si budu vyčítat, že jsem neudělala něco jinak, že jsem tomu nedokázala zabránit. On žádné výčitky nemá (ani jako údajně nevinnej). :pocitac:

Počkej, někdo si to tady přečte a dneska mu to poradí a začne zase mluvit jinak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
9.8.13 16:22
@Michelangelo píše:
S tím průjmem to taky nesouhlasí, co říkal :think:

Kdo s kým nesouhlasí? To je právě to. Ono i tvrzení těch egyptských lékařů je v něčem takové divné. Já tedy věřím, že je to tím, že médiím opravdu všechno neříkají, ale nelíbí se mi, že když neříkají (nemohou) celé zdůvodnění, tak si dovolí ukazovat na toho chlapa. V takové zemi je to pomalu rozsudek předem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
9.8.13 16:22

Na Tn.cz pár nových výživných článků k tomuto případu (pro pobavení :mrgreen: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
9.8.13 16:23
@Michelangelo píše:
Počkej, někdo si to tady přečte a dneska mu to poradí a začne zase mluvit jinak :lol:

Tak on si to snad může číst sám, ne? Na internetu mu na zdejší diskuzi určitě odkaz vyjede a počítám, že přístup k internetu má. Co by tam jinak celé dny dělal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
9.8.13 16:23
@saracenka30 píše:
No vždyť jo :lol:.

Já souhlasím, taky bych tam nikdy nejela. :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
9.8.13 16:25
@Clarkia píše:

To slyším pořád, jak někomu bylo zle z jídla v hotelu atp. Co pak z té dovolené mají? :think: To Burj Chalifa napsala přesně.

• Citovat
  • Upravit
54030
9.8.13 16:25

@Kdoule, on říkal, že průjem měli a doktoři po pitvě sdělili, že ve střevech žádné bakterie nenašli. Tím se tuším vyvrátila ta otrava z jídla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
9.8.13 16:26

Pan Petr určitě internet má. Vždyť si tam evidentně dělá, co chce. Což je další věc, co vůbec nechápu, když je podezřelý z dvojnásobné vraždy? Nebo už není? To tam nemají žádnou vazbu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56114
9.8.13 16:26
@Clarkia píše:

ja byla nekolikrat, a pohoda. deti vzpominaji na ryby, nadhera.Na sirem mori, jako barevne akvarko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
9.8.13 16:27
@saracenka30 píše:
To slyším pořád, jak někomu bylo zle z jídla v hotelu atp. Co pak z té dovolené mají? :think: To Burj Chalifa napsala přesně.

No asi ten pocit a chloubu, že byli taky(!) na " exotické"(?) dovolené. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
9.8.13 16:27
@Clarkia píše:
Pan Petr určitě internet má. Vždyť si tam evidentně dělá, co chce. Což je další věc, co vůbec nechápu, když je podezřelý z dvojnásobné vraždy? Nebo už není? To tam nemají žádnou vazbu?

V Egyptě vazbu mají, ale kam by jim utíkal? :) :think:

• Citovat
  • Upravit
Imane
9.8.13 16:28
@Burj Chalifa píše:
No asi ten pocit a chloubu, že byli taky(!) na " exotické"(?) dovolené. :mrgreen:

Kdo ví? :think: :lol:. Ne, je tam krásný moře a je to levný :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15730
9.8.13 16:29

Občas tam prý někomu špatně není. Lidi si vozí domácí alkohol a denně pijí panáčka na „dezinfekci“, hodně tomu věří. Co vím já, velká část lidí tam jede kvůli ceně. Já tam ještě nebyla, ale vážně o tom uvažuju už druhé léto touto dobou, protože synek těžký ekzematik by tam určitě hodně pookřál (touto dobou má ekzém v nejhorší podobě). Nicméně kvůli faraonovi nás Egypt neviděl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová