Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ksafnika píše:
Padla tu uz moznost ze by si nekdo z Cech chtel vyridit ucty primo s nim? A to tak silenym zpusobem, nechat nekym ze zajezdu zabit zenu i dceru a nechat padnout vinu na Kramneho…ale co by teda musel komu udelat, aby takhle..to si neumim predstavit
@Kdoule píše:
Jed se k nim mohl dostat nějakým nedopatřením. Ale na takovou spekulaci mám nulovou znalost prostředí. Nicméně pokud tam UKLÍZEČ rozváží tekutiny, tak se možnost nějakého nechtěného napuštění jiné lahve než od vody nabízí i samo. Ale nedokážu o tom spekulovat, vím o tom hotelu houbec.
Pokud v tom má prsty někdo z personálu, tak jsem stále pevně přesvědčená o tom, ře nedopatřením, tragickým omylem, nikoliv schválně a úmyslně!
@Burj Chalifa píše:
ve vlastním zájmu by se neměl vůbec vyjadřovat.
![]()
Akorát jestli on v tom nějakým způsobem vidí možnost, jak zmedializovat jejich ztrátu, že by to mohlo popohnat vyšetřování úřední cestou nebo tak… kdoví, co se mu honí v hlavě, ale je pravda, že spousta lidí v rámci touhy po nalezení viníka chce někde být slyšet.
Jen by tedy neměl mít ten projev tak sakra divný. ![]()
@ksafnika píše:
Padla tu uz moznost ze by si nekdo z Cech chtel vyridit ucty primo s nim? A to tak silenym zpusobem, nechat nekym ze zajezdu zabit zenu i dceru a nechat padnout vinu na Kramneho…ale co by teda musel komu udelat, aby takhle..to si neumim predstavit
Bohužel v dnešní době, už někomu k takovému činu stačí málo… ![]()
@Burj Chalifa píše:
Důkazy mohou tvořit i logický řetězec důkazů nepřímých. A stačí to.
Ano, u nás, v intencích našeho práva.
Máte někdo tušení, co musí splňovat dle jejich právních norem? Já vůbec. ![]()
@saracenka30 píše:
Pokud v tom má prsty někdo z personálu, tak jsem stále pevně přesvědčená o tom, ře nedopatřením, tragickým omylem, nikoliv schválně a úmyslně!
Ale i tak je to tragédie, která by se hodila na někoho (otce), jen aby nebyl ohrožený cest. ruch…
@Burj Chalifa píše:
Blondýnky z celého světa by mohli místní přehazovat vidlemi. Románek odmítne jedna, přijmou dvě druhé. Kvůli tomu se nevraždí.
No tak ja do ted nepochopila proc muslimove vrazdi (pravda, vetsinou hromadne) takze o tom nema asi cenu moc debatovat. Ale nejake odmitnuti jsem na mysli nemela. Spis jsem myslela jejich naturel, predvedceni a zajmy
@saracenka30 píše:
To sice ano, přesto ale to nedělá vraha z manžela. Jinak ano, v hotelu si umím představit nedopatření, nikoliv záměr, na to mi chybí fantazie.
@mekkinka píše:
Ale i tak je to tragédie, která by se hodila na někoho (otce), jen aby nebyl ohrožený cest. ruch…
Presne tak-ted se opravdu nehodi titulek-egyptani (muslimove by nenapsali)vrazdi turisty…
@mekkinka píše:
Navíc mají ten ramadán, myslím, že v tomto období odhalit zabití evropských turistek chybou (vinou) nějakého Egypťana je obzvlášť nežádoucí. Jestli se nepletu, tak tento víkend ramadán vrcholí. Možná se potom výkonnost egyptské policie prudce zvýší, jen aby měli z čeho vycházet, když zajišťování možná podcenili a kdoví, co z té pitvy nakonec vytěží.
@Mišmiš píše:… v období ramadánu, největšího náboženského svátku jejich víry…
Presne tak-ted se opravdu nehodi titulek-egyptani (muslimove by nenapsali)vrazdi turisty…
Tak říkám si, že je dobře, že budou dělat pitvu ještě češi.
Jinak jednou jsme byly s kamarádkou v Tunisku, když byl ten jejich ramadán a to už bych NIKDY nechtěla zažít. Jsou tak nepříjemní, vlezlí a nevrlí, někteří až zlí.
Egyptani jsou zprominutim magori…nikdy bych tam uz nejela, v nasem. hotelu pobodali ruskeho turistu prvni den naseho pobytu. Chteli jsme hned letet domu…a dovolenou jsme si vubec neuzili. ![]()
Holky, ale kdyby jim ten uklízeč dal omylem flašku, ve které by byl čistící prostředek, tak to nevypijete, vždyť to smrdí a ani omylem to nemůže chutnat jak voda ![]()
Mekkinka-taky jsem si to rikala. V egypte jim z tela nic vzit nemohli (chem latky) jen pridat takze snad se pitvou na neco prijde.
Zli jsou porad ne jen pri jejich svatku