Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ten chat mě štve, že to nejde pustit
bych chtěla vědět, co zas perlil ![]()
@Kdoule píše:
Ano, u nás, v intencích našeho práva.
Máte někdo tušení, co musí splňovat dle jejich právních norem? Já vůbec.
Možná stačí, když se přizná. Pravděpodobně postupují podle práva šaría, které se zřejmě s důkazní stránkou věci moc nepáře. Možná stačí jen doznání a to i cestou práva útrpného
Předpokládám však, že se s nuancemi důkazů moc neserou.
Je tu někdo odborníkem na islámské právo?
@araw píše:
Holky, ale kdyby jim ten uklízeč dal omylem flašku, ve které by byl čistící prostředek, tak to nevypijete, vždyť to smrdí a ani omylem to nemůže chutnat jak voda
Spíš jsem myslela na flašku s něčím, do čeho omylem dotočili vodu místo své prázdné lahve, například. Netuším, jak to funguje, v zemích kde jsem byla, nikdy žádné pokojské vodu neposkytovaly. Nebyl uklízeč poslán vodu dotočit, třeba? Fakt nevím. Na to je potřeba znát poměry. ![]()
Ale nápoj mixnutý kolou dost překryje a jestli si to paní namixla (u koly se věří, že tlumí nutkání ke zvracení, to mohli dělat čistě s tímto záměrem), tak pachuť něčeho cítit nemusela. Ale na tento typ spekulací nestačím, upřímně ani netuším, jak by jim ten jed dal ten muž.
@bejbyn Ještě to nestihl, aby perlil, ten chat vůbec neprobíhá, prý technické problémy.
@Burj Chalifa píše:
Možná stačí, když se přizná. Pravděpodobně postupují podle práva šaría, které se zřejmě s důkazní stránkou věci moc nepáře. Možná stačí jen doznání a to i cestou práva útrpnéhoPředpokládám však, že se s nuancemi důkazů moc neserou.
právo útrpné? Pod tím bych se já osobně doznala ale k čemukoli
@Burj Chalifa píše:
Možná stačí, když se přizná. Pravděpodobně postupují podle práva šaría, které se zřejmě s důkazní stránkou věci moc nepáře. Možná stačí jen doznání a to i cestou práva útrpnéhoPředpokládám však, že se s nuancemi důkazů moc neserou.
No, tak to by ovšem byl opravdu masakr, kdyby byl nevinný. Právě proto je ta určitá laxnost při prvotním zjišťování hodně problém.
@Burj Chalifa píše:
Myslím, že Egypt se právem šaria jako takovým neřídí
.
A propos, myslím, že vůbec.
Příspěvek upraven 09.08.13 v 21:08
@marti81 píše:
Ale to je přece jen nějaká úvaha, nevím o tom, že by tohle byla oficiální zpráva
má to asi tak stejnou hodnotu, jako úvahy o tom, že vrah je otec -tam taky nejsou žádný důkazy. Je zde souzený za špatnej ksicht
Tady jeden biochemik psal o tom jedu a louhu uz pred 3mi dny http://tn.nova.cz/…le/index.php?…
A on manzel uz rozdaval veci po zemrelych?
..A je s nim nejaky chat, jo?
…jestli to tu dobre chapu
@Kdoule píše:
Spíš jsem myslela na flašku s něčím, do čeho omylem dotočili vodu místo své prázdné lahve, například. Netuším, jak to funguje, v zemích kde jsem byla, nikdy žádné pokojské vodu neposkytovaly. Nebyl uklízeč poslán vodu dotočit, třeba? Fakt nevím. Na to je potřeba znát poměry.Ale nápoj mixnutý kolou dost překryje a jestli si to paní namixla (u koly se věří, že tlumí nutkání ke zvracení, to mohli dělat čistě s tímto záměrem), tak pachuť něčeho cítit nemusela. Ale na tento typ spekulací nestačím, upřímně ani netuším, jak by jim ten jed dal ten muž.
Jak myslíš "dotočit vodu "?
On byl přeci pro novou vodu, v uzavřeném obalu…kdyby si chtěl vodu dotočit z kohoutku /což se nedoporučuje/, tak nechodí z pokoje pryč…
@araw píše:
Dneska ve zprávách, po Monice si nechal kšiltovku, po holce omalovánky a klobouček. Zase tohle chápu, přeci to nebude vozit domů. Když umřel táta, máma taky všechno zabalila a odvezla na charitu
![]()
Ale udělala bys to, kdyby v těch věcech třeba mohlo být něco, co by mohlo dokázat tvou nevinu? Já bych tedy jako podezřelá z vraždy asi věci sbalené uchovala někde ve skříni, dokud mě nepustí bezpečně domů. Personál by si to určitě vzal klidně i při nebo po jeho odjezdu.
Já sice chápu, že ty věci jakože do budoucna nechce, ale nepůsobí to na mě nejlíp. Taky to, že říkal, že mu to radí rodina, že pro něj není dobré si ty věci nechávat, že je má dát pryč co nejdřív… To fakt nevím.
@janet9 píše:
Tady jeden biochemik psal o tom jedu a louhu uz pred 3mi dny http://tn.nova.cz/…le/index.php?…A on manzel uz rozdaval veci po zemrelych?..A je s nim nejaky chat, jo?
…jestli to tu dobre chapu
mě to celý smrdí ze strany egypta a pochybuju, že by pan P. dal prudký jed rozmyslel si to a podal jim louh tak jak to popisuje ten biochemik že louh je podáván jako protijed
@ikyki píše:
Já taky neřekla, že je to oficiální zpráva, chci tím jen říct, že tak jasně to na pana P. zas nevypadá, klidně to mohl být on ale klidně se louhem mohla na pitevně zamaskovat pravda…
co tady děláš? Neodešla jsi? ![]()
Já taky neřekla, že je to oficiální zpráva, chci tím jen říct, že tak jasně to na pana P. zas nevypadá, klidně to mohl být on ale klidně se louhem mohla na pitevně zamaskovat pravda…