Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kelsey Prostě sbalil kufry a jejich věci, kromě pár, nechal na hotelu uklizečkám. Prý se o tom radil s rodinou.
@vokishka píše:
@Kelsey Prostě sbalil kufry a jejich věci, kromě pár, nechal na hotelu uklizečkám. Prý se o tom radil s rodinou.
mi ten chlap příjde fakt divný
@bejbyn píše:
Tak on už rozdal i jejich věciAby mu je nepřipomínaly nebo kvůli možným stopám
kde se o tom zminuje?
@Mišmiš píše:
Araw-otec mi prijde, ze reaguje adekvatne tomu co se mu prihodilo a fakt si netroufam rict jak se ma chovat a co ma rikat clovek v jeho situaci
Mě jde o to co říká, ne jak to říká. Už tam bylo dost rozporů. A ten jeho kamarád, se kterým je furt ve styku a tomu řekl zas něco úplně jiného ![]()
@lilie12 Ve zprávách na Nově, ukazoval tam i co si nechal. Drobnosti.
@lilie12 píše:
kde se o tom zminuje?
Byl zase dneska ve zprávách na Nově
@lilie12 píše:
kde se o tom zminuje?
Dneska ve zprávách, po Monice si nechal kšiltovku, po holce omalovánky a klobouček. Zase tohle chápu, přeci to nebude vozit domů. Když umřel táta, máma taky všechno zabalila a odvezla na charitu
Holky, co je dnes noveho? Ja nestihla zpravy a tady se mi nechce cist 60 stranek ![]()
Myslim ofiko info, ne nase domenky. Jen jsem zaslechla, ze snad dnes byla pitva v Cr. ![]()
Dekuju za ochotu. ![]()
@ikyki píše:
@mekkinka například…proč by jim vrah dal prudký jed a ještě jim chtěl poletat žaludek? Nesmysl…celý to prostě smrdí ze strany egypta
Aha… To jsem zas nepobrala já… Myslela jsem, že to co je zabilo jim právě poleptalo ten žaludek.
@mekkinka Prý ne stopy po jedu byly zamaskovány louhem takže to co je zabilo jim rozhodně nemuselo poleptat žaludek
@ikyki píše:
@mekkinka Prý ne stopy po jedu byly zamaskovány louhem takže to co je zabilo jim rozhodně nemuselo poleptat žaludek
Ale to není oficiální verze, to řekl jeden toxikolog jako domněnku ![]()
@janet9 Ano, proběhly obě pitvy, výsledky se čekají v optimální variantě hned v pondělí, ale spíš během týdne, jinak oficiálně se nic nového neví. Jen tam byl rozhovor s Moničinou sestřenicí, telefonický, ta zase zopakovala, že je to ten nejúžasnější manžel. To je tak zhrnuto v kostce.
Louh měl podle nějakýho člověka co nechce být jmenován zamaskovat stopy po jedu…jed je zabil, louh rozleptal žaludek ![]()
@ikyki píše:
Ale to je přece jen nějaká úvaha, nevím o tom, že by tohle byla oficiální zpráva ![]()
@mekkinka například…proč by jim vrah dal prudký jed a ještě jim chtěl poletat žaludek? Nesmysl…celý to prostě smrdí ze strany egypta